Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
hol kell már végre azt a grafikont elõhozni?
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

lényegében akikért pénzt adtam közülük egyik sem haladja meg a 18 évet. ^^
akik meg ingyen jöttek nekik lejárt a szerzõdésük.
Piatti fél éve elégedetlen volt mert nem engedtem el. most meghirdettem 25 ért. vitték is volna 4-en.
a román orchiosii vagy hogy írják õ 2 éve jött 16 ért az Atletico Madridból kivásároltam. balszélsõ a gyerek. tudom ajánlani. õt elakartam adni mert van helyette 2 olasz gyerek a posztján akik lesznek olyan jók mint õ. meghirdettem 40-ért és barca, arsenal,milan be is jelentkezett érte... kb ennyi lenne. jah amugy én törõdöm az utánpótlással, csak épp ugy mint wenger... a parma u20 2008 óta egyeduralkodó az osztályán belül.
koffeines annál több 😄
kezdeni kéne egyet olaszba, me nagyon nem fekszik ez a spanyol liga 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Féltávnál így állunk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A sorsolást kifejezetten szerencsésnek tartom,mert hazai pályán egy verhetõ ellenfelet fogadtam kezdésnek.
Célunk a 40pont,bár tavaly 35 pont már elegendõ volt a bentmaradáshoz.
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
amúgy nem
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

1.A palermo új igazolása Hernandez benne van-e vhol a játékba?
2.Mondjatok egy olyan face packot (v linkeljetek) ami a legjobb sztetek,amibe elég sok bajnokságé benne van.
köszi elõre is!
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Az pedig külön dícséretes, hogy míg a többiek az antifutballt játszák, addig te vágtál 81 gólt. 60 rúgott góllal bajnokságot nyerni ilyen fölényesen? Fujj 😛
Ha újragondolod a védekezést, akkor letaszíthatod az Udineset jövõre.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nagynehezen összejött a BL-t érõ 4. hely mivel az inter volt olyan kedves hogy utolsó fordulóban 3-2 re kikapott a Lecce-tõl igy nem elõzött meg. udinese már asszem 2 éve uralkodik. UEFA kupa döntõs voltam. Roma - Parma 2-1 a döntõben . 2. góljukat a 87. percben szerezték ^^ . elõdöntõben a spurs-t ejtettem ki 1-0 2-1 idegenben lõtt több góllal. a csapat jól teljesített. dobok képet majd a transfers-rõl is.

Mindig keresem de még nem akadtam a nyomára
Tény hogy összességében nem érdemeltem bajnoki címet, de azért icipicikét bosszantó hogy a hajrában a 15., a 16. és a 17. helyezett ellen nem sikerült nyerni 😊 Lecce akkora bombagólt vágott nekem az 1. percben hogy köpni-nyelni nem tudtam :/ Mondjuk közben az Inter még játszik egy Bl-döntõt is, szóval megérdemelték, na. Reggina-t 7-ra verték meg ilyenek. Most valamiért az jár a fejemben hogy Ibrahimovic-ot fojtogatom 😄
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Foncesca mindenkép kelett,mert nem volt igazán gólerös csatárom... Ha Pieronit és Pujolt nem lehetne annak nevezni... Lagear tartalékszélsõ mind2 oldalt jól bejátsza...
kis kerettel szeretek játszani max 20 emberrel,jó pléjerek de nem kelettek.
nem is tudtam hogy ilyen létezik... de tetszik😄
a monitoravató meccsem😄