Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Írja a számok felett is hogy hely(ezés)

BBeno2
remek. most utasítotatm el az Inter ajánlatát mert Aguirre lemondott mivel inkább mexikót választotta.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

giorgio81
Kösz Huni, hogy mennyit kerestem én ezt

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Bal oldalon, ahol irja, h 1. 2. 3. ésatöbbi. Arra a számra 😊

giorgio81
Biztos én vagyok a hülye, de én itt csapat helyezésre nem tudok kattintani,
hol kell már végre azt a grafikont elõhozni?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zorrobomber
Én is törõdök az utánpótlással, most eresztettem szélnek vagy 30 lurkót 😄

Fabio Capello
sorry 😄😄:😄D

zorrobomber
meg azért átvetted az irl managerek szólásmondását, nem azért vettél öregeket mert szarér-hugyér eljönnek, hanem mert tapasztaltak 😄

zorrobomber
pff, crash dump az átigazolási szezon közepén

BBeno2
nah persze a képet meg elfelejtettem berakni ^^

BBeno2
nah igazolások 2012 nyár.

lényegében akikért pénzt adtam közülük egyik sem haladja meg a 18 évet. ^^
akik meg ingyen jöttek nekik lejárt a szerzõdésük.
Piatti fél éve elégedetlen volt mert nem engedtem el. most meghirdettem 25 ért. vitték is volna 4-en.

a román orchiosii vagy hogy írják õ 2 éve jött 16 ért az Atletico Madridból kivásároltam. balszélsõ a gyerek. tudom ajánlani. õt elakartam adni mert van helyette 2 olasz gyerek a posztján akik lesznek olyan jók mint õ. meghirdettem 40-ért és barca, arsenal,milan be is jelentkezett érte... kb ennyi lenne. jah amugy én törõdöm az utánpótlással, csak épp ugy mint wenger... a parma u20 2008 óta egyeduralkodó az osztályán belül.

BBeno2
én vagyok a parma-val nem Huni asdsadasda 😄 de azért kösz. dobom a transfers-t.

Fabio Capello
ennél kevesebb már nehezen, két hete nem volt alkoholtartalmú ital a kezemben 😄

koffeines annál több 😄

kezdeni kéne egyet olaszba, me nagyon nem fekszik ez a spanyol liga 😄

Huni92
Értemén...de amit nem én értem el, azér ne dicsérjé' már meg ^^ Legközelebb úgy irj hsz-t, hogy kevesebb az alkohol benned 😄:😄:😄DDDDDDDDDD😄SA:_DA

logók^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
csak finom utalást tettem arra, hogy parmával negyedik helyen lenni abszolút jó eredmény. Bár az Udine egyeduralma nem gyengén odabasz 😄

Forza Italia
Volt egy kis idõm így izzítottam az fm-et😊
Féltávnál így állunk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
hát hallod adtál az átlagéletkornak jócskán 😄😄😄

Huni92
Hm? 😄

Na nagy nehezen sikerült összedobni egy keretet.Tavalyi emberek közül páran leléceltek,páran meg úgy éreztem nem ütik meg az elsõ osztály szintjét.Mint írtam próbáltam rutinos embereket a csapathoz szerzõdtetni,hogy legalább pariba legyünk az ellenfelekkel.

A sorsolást kifejezetten szerencsésnek tartom,mert hazai pályán egy verhetõ ellenfelet fogadtam kezdésnek.

Célunk a 40pont,bár tavaly 35 pont már elegendõ volt a bentmaradáshoz.
pAtOcA
Köszönöm! Am az elsõ kérdésre meglett a válasz,nincs.

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Forza Italia
visszalépett a szponzor????????
amúgy nem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

4kos
Nem volt pénz újra?

Nem tudjátok mitõl tünhettek el a "mezek"?
zorrobomber

Fabio Capello
huni, grat, nemrossz ez 😊

pAtOcA
Hello,2 kérdésem lenne a szakértõkhöz 😄

1.A palermo új igazolása Hernandez benne van-e vhol a játékba?
2.Mondjatok egy olyan face packot (v linkeljetek) ami a legjobb sztetek,amibe elég sok bajnokságé benne van.

köszi elõre is!

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

végülis olasz bajnokságról van szó... akár 38 rúgott góllal is lehet bajnokságot nyerni! 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

zyndar
Gratula!
Az pedig külön dícséretes, hogy míg a többiek az antifutballt játszák, addig te vágtál 81 gólt. 60 rúgott góllal bajnokságot nyerni ilyen fölényesen? Fujj 😛
Ha újragondolod a védekezést, akkor letaszíthatod az Udineset jövõre.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
A tabellánál rákattintasz a csapat helyezésére. Ha többre kattintasz rá színkódolással megjelenít többet is egyszerre.

BBeno2
sry. itt van méretezve.

BBeno2
befejeztem a 2011-12-es szezont is.

nagynehezen összejött a BL-t érõ 4. hely mivel az inter volt olyan kedves hogy utolsó fordulóban 3-2 re kikapott a Lecce-tõl igy nem elõzött meg. udinese már asszem 2 éve uralkodik. UEFA kupa döntõs voltam. Roma - Parma 2-1 a döntõben . 2. góljukat a 87. percben szerezték ^^ . elõdöntõben a spurs-t ejtettem ki 1-0 2-1 idegenben lõtt több góllal. a csapat jól teljesített. dobok képet majd a transfers-rõl is.

giorgio81
ezt a grafinkont a fordulonkénti helyzésrõl hol találom?
Mindig keresem de még nem akadtam a nyomára

zorrobomber
Nem, tavaly egy ponttal maradtam le a 7. Uefa-kupás helyrõl 😄

zorrobomber
Akkor épp egymás után kétszer kikaptam 1-0ra Torino-tól és Inter-tõl 😊

Tény hogy összességében nem érdemeltem bajnoki címet, de azért icipicikét bosszantó hogy a hajrában a 15., a 16. és a 17. helyezett ellen nem sikerült nyerni 😊 Lecce akkora bombagólt vágott nekem az 1. percben hogy köpni-nyelni nem tudtam :/ Mondjuk közben az Inter még játszik egy Bl-döntõt is, szóval megérdemelték, na. Reggina-t 7-ra verték meg ilyenek. Most valamiért az jár a fejemben hogy Ibrahimovic-ot fojtogatom 😄

nemzetközi kupa?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fabio Capello
mi volt ott az elsõ 10 körben az a mélyzuhanás e? 😄😄

zorrobomber
ezt rendesen elbasztam, ahogy kell

zorrobomber
<#rinya>

zorrobomber
fakk

zorrobomber
Kis keret jó, de csak akkor ha nem vagy európai kupában, akkor muszáj elég plejádnak lennie. Ezért fogok megdögleni jövõ szezonban, mert most összeállt egy fasza kezdõ, de a 2. sorban moslék hulladék játékosaim vannak, kivéve 1-2 posztot.

utálom a francia ligát mindenbe..., csak a valenciennest csodáltam mindig is😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Foncesca mindenkép kelett,mert nem volt igazán gólerös csatárom... Ha Pieronit és Pujolt nem lehetne annak nevezni... Lagear tartalékszélsõ mind2 oldalt jól bejátsza...

kis kerettel szeretek játszani max 20 emberrel,jó pléjerek de nem kelettek.

zorrobomber
Sima vereség a Milan ellen

aztán meg egy búfelejtõ a hajrá elõtt

Fabio Capello
már tavaly is volt 😄

nem is tudtam hogy ilyen létezik... de tetszik😄

a monitoravató meccsem😄

Fabio Capello
vettem a lapot, örülök hogy nincs már gond

uupsz nemide😄 de az nem tom hogy jött összeXD