Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, de ne szaladjunk ennyire elõre. A tavalyi 2. hely után idén is hasonlóak voltak a céljaink, melyeket a vezetõséggel közöltem is. Õk elvárták, hogy harcoljunk a bajnoki cimért, én meg úgy gondoltma, tartani tudjuk ezt.
Annak érdekében, hogy minnél jobb eredményeket érjünk el, minõségi igazolásokat igyekeztem nyélbeütni. Matias Fernández, Marquinhos, Diego, Insua, majd késõbb Akinfeev és Laurito meghálálta a beléjük vetett bizalmam, és többnyire húzóemberei voltak a csapatnak. Érkezett jónéhány ifjonc is, akik az U19-es csapatot voltak hivatottak erõsiteni.
Távozások terén sem volt csend és tétlenség, a nem épp remeklõ Zapatert 16 millió euróért elvitte a rivális AtMa, ahogyan a szintén gyengén szereplõ Arizmendit is. Néhány kölcsönzés is történt, de ezek nem annyira jelentõsek.
Egy némiképp furcsa, és tõlem szokatlan lépésre szántam el magam -részint amiatt, mert nem találtam elérhetõ áron jó játékost vkp posztra, részint meg azért, mer újitani szerettem volna-, hiszen a szezont védekezõ feladatokat ellátó középpályás nélkül kezdtük el. Terveim szerint 2 irányitó középpályás játszott volna középen /Mati Fernandez és Diego/, és 2 gyors szélsõ egy sorral feljebb /itt nagy volt a rotálás, hsizen nagyon sokan tudnak itt játszani/.
Kockázatos döntés volt, viszont nem bántam meg. A csapat a szezon 90%-át tekintve attraktiv, közönségszórakoztató focit mutatott be -már ami a támadást illeti-, és a kezdeti nagy védekezési bakik is az idõ múlásával egyre inkább eltûntek.
A felkészülési idõszak sikeres volt, bizakodva vártuk a bajnokság kezdetét.
A bajnokságban rögtön az elején letisztult a kép: a Barcat nem lehet megállitani. Sorra gázoltak át mindne csapaton, jónéhány alkalommal alaposan kitömve õket. Mi is 4 gombócot nyeltünk le ellenük anno. És tették mindezt úgy, hogy Ben Arfa meg Cazorla nem is voltak nevezve a bajnokságra....
A BL-ben egy relativ könnyedebb csoportot kaptunk, és csak a MU izzasztott meg igazán. Konkrétan annyira, hogy mindkét randevúnk alkalmával kikaptunk /3-5, 3-6/. Csoport másodikként megkaptuk a csoporteslõ Arsenalt, Csitbájorral.
Az idegenbeli elsõ meccsen 2-1es vereséget szenvedtünk, viszont elégedett voltam az eredménnyel, hiszen megmaradtak továbbjutási esélyeink. Hazai pályán aztán 4-1re lemostuk az Ágyúsokat. Negyeddöntõben a Real Madrid következett, és parancsolt megálljt. Hiába nyertünk hazai pályán 2-1re, idegenben 1-3 lett a vége. Elsõ Bl-s évünkben szép teljesitmény volt.
A kupában sorrendben az Alicante, a Betis, a Mallorca, és az Espanyol testén keresztül kerültünk a döntõbe, ahol -gondolom nem nehéz kitalálni- a Barcelonaval mértük össze tudásunkat. Ezen a meccsen mellénk állt Fortuna is, hiszen egy nagy adag szerencsével megfûszerezve, 4-2re nyertünk hosszabbitás után, ezzel begyûjtve a serleget.
Bajnokságban végül a 3. helyen végeztünk, ami visszaesés ugyan a tavalyi 2.hoz képest, de ezt betudom annak, hogy sokkal erõsebb lett a 'Két Nagy', igy nehezebb volt ellenük játszani. Az idei pontszámunk egyébként jónéhánnyal nagyobb, mint amivel tavaly 2. helyen végeztünk.
Az idei nyáron nem tervezek nagy játékosmozgást, egy-két idõsebb playat szeretnék eladni, valamint a felesleges embereket is pénzzé tenni.
Két poszton akarok erõsiteni, mégpedig szeretnék venni egy középsõ kp-t vagy egy vkp-t, valamint egy középsõ védõt. Eredményes volt ugyan a támadójátékunk az idény során, de túl sok gólt kaptunk, igy stabilabbá akarom tenni mind a kp-t, mind a védelmet. Yobo egyébként is öregecske már, megeshet, hogy távozik is.
És akkor képdömping:
2 dolgot még megemlitenék. Egyik a remek pénzügyi helyzetünk..../az idei évet közel 35 millió eurós profittal zártuk/
...a másik meg az U19-es csapat lenyûgözõ teljesitménye. Úgy tûnik, nem hiába vásárolom már 3. éve a tehetséges fiatalokat 😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Mocskos, csaló gamma <#boxer>#boxer> Egyébként már kijárt ez nekünk. A 3. gólnál Marquinhos adta a gólpasszt.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Tottenham-OM 1-1 (kurva gyenge meccs volt)
Következõ ellenfél az Arsenal 😞
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A meccs elõtt a fél csapatom lesérült, a két szélsõ hátvéd helyére a tarcsiból hoztam fel játékosokat, erre a bal hátvéd élete elsõ felnõtt tétmeccsén már a 17. percben kiállítatja magát. Mondom fasza most jól elkalapál az OM, de szerencsére jött a kát csatárászom Marquinhos és Kerrison és eldöntötték a meccset
http://kep.ivpicture.hu/53941.jpg
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Sztem meg nem vagyunk 20an akik -aktiva(bb)an- fórumoznak, és 20 ember nem lesz szvsz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
egy off bajnokságnak azért nem lenne értelme, mert idõt venne el az eredeti játékodtól, illetve csalásügyileg sem a legmegbízhatóbb, mindenképp on lesz
annyit most mondok, hogy kupa esetén a szokásos négyfõs csoportok lesznek, kupában pedig szintúgy max 20 fõig megyünk fel (Bár nem tudom vagyunk e annyian egyáltalán)
Közben történelmi pillanat. 2012. május 6. vasárnap. Barca (1.) - Elche (17.) 0-2

Ebben a fordulóban végre x-elt a csítArsenal, így behoztam õket, egyenlõ pontszámunk van

a kupa az a szokványos, mint az elmúlt kettõ, a bajnokság pedig mint a tavalyi, amelyik végül nem jött össze...
Viccen kívül.... kéretik egy igent vagy egy nemet pm-ben...
Ezt most láttam elõször. 😄
gamertag: kenobita
fa kupába meg hamar kiestünk ott is a szarzenál volt az ellenfél
bajnokság nekem is sima volt pár oldallal visszább van szer a képem.
1-2 nél beraktam magam parkolóba jöttek a 19 éves fiatalok 😄 de nem volt para.
döntõben barca. szal végem van. tavaly uefa kupa döntõt játszottam a Romaval kikaptam 2-1 re most meg bl döntõ a barca-val.

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Ez bizon serie a-s csapat volt!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

lemondjak?XD
kár hogy csak barátságos meccs 😄
Peru - Argentína 0-1 (Higuain--->94. perc...)<#vigyor>#vigyor>
VAMOS MADRID!
Aki úgy érzi tud segíteni, keressen meg pü-ben. Köszi elõre is.