Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pAtOcA
Elsõ meccsem az Olasz padon:

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

zyndar
чемпион бригада!!! чемпион бригада!!!

Kíváncsi leszek, meddig maradok Oroszországban. Mivel ez egy "vándorkarrier", több csapattal szeretnék különbözõ trófeákat begyûjteni <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

henrique (barcelona bekk) vélemény róla?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

mehetne jobban is. gólt szerzünk nem tudjuk megtartani... általában jobbak vagyunk az ellenfelünknél de nem jön az eredmény... bár a 6.hely ebbe a játékba reális,még úgyis h csatárjaim még sztem gólt sem lõttek😄 meg van pár sérültem... barnetta meg elhagyja a csapatot

zyndar
Gratu! Leverkusen hogy megy?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
Sziasztok, gratula mindenkinek!

Megint elõvettem a 09-et, az utóbbi idõk 07-ezése után. Nos, a Juvét folytatom, csak 1 bajnokság van betöltve, de a 0 után ez baromi lasssssú, kattintásra is lassabban reagál (persze, örülök, hogy egyáltalán elfut a gépemen, mert már semmi nem szokott indulni).

Azért a felzárkózást elkezdtem. Új taktika, eddig Chievo 4-0, Mlada Boleslav (BL) 4-0, meg még egy 3-0-ás bajnoki, nem is tudom ki ellen. 7. voltam mikor elkezdtem folytatni, most 6. hely.
Meg még leigazoltam Santont az Intertõl, de mivel most ugye nincs átig., csak télen jön. De szerintem úgyis kölcsönadom.

Hajrá Magyarország!

soma22
kb😊

azért ha egyszer köp a gép egy tehetséges 16-17 évest akk tuti tolnám azzal is hogy játszik mindig. Sokat jelent a fejlõdésben a folyamatos játéklehetõség. Meg lehet duplázni a fejlõdést ezzel.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

BBeno2
gyerek nem is panaszkodhat... 15 éves és minden meccsen kirobbanthatatlan a kezdõ 11-bõl...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zyndar
Egyébként pont erre gondoltam, hogy egy csere tutira foglalt, vagy generál egy új Onopko-t nekem. <#vigyor3>
Písz

soma22
én a helyedben feláldoznám egy cserémet meccsenként, már az elsõ percben😊

smile-k lemaradtak az elõbb, nem kell toroknak ugrani egybõl😊

zyndar
Kedves Soma, nem várom el tõle, hogy 15 évesen kész játékos legyen. Igen, sejtettem, hogy a többi csapatot is érinti ez a probléma. Csak jeleztem, fura érzés lesz direkt lyukas nadrágot felvenni.

soma22
15 éves, mégis mi a fenét vársz???
hogy megnyugtassalak, a többi csapatra is vonatkozik ez a szabály.

Huni92
OMG 😄 Micsoda skill ez a playa :o

zyndar
Üdv Urak!
Szembesültem ill. szembesülni fogok (remélhetõleg) egy apró problémával az orosz premier ligában. Itt ugyanis a kezdõ 11ben szerepelnie kell min. 1, saját nevelésû és 21 éven aluli játékosnak. Ez mind szép és jó, csakhogy az U18-as csapatot leszámítva senki sem felel meg ennek a követelménynek. Tehát vagy generál egy értelmes játékost nekem (amit ugye nem szokott), vagy nemtudom. Ha veszek egy orosz fiatalt, akkor az sem fog megfelelni a feltételeknek szerintem. Mutatok egy képet az U18 legnagyobb csillagáról <#idiota>:

Az én problémám megoldódott köszi

VAMOS MADRID!

ilyenkor mit kell csinálni? :S a legjobb, hogy megint nem volt mentve<#falbav>

VAMOS MADRID!

õõõ és az eredeti fájlt hol találom? Mert bizt. másolatot nem készítettem róla.
thx
Darthmushroom
magyarosítás miatt van másold vissza az eredeti lang.dbt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Megpróbálom betölteni a Data Editorban az aktuális adatbázist, tölti is, de mikor a végéhez és kiirja hogy nem sikerült. Ez miért van?
Huni92

szabocsaba1983
Megnéztem, kösz!
/nemtetszik/

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

giorgio81
én ezt használom egy ideje, a legújabbakat meg nem néztem

http://www.sortitoutsi.net/2009/graphics/downloads/2/dDs%2009%20v2

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

szabocsaba1983
Szóval tudtok valami jó skint, vagy kénytelen leszek végignézegetni a Zinternetet...(szuper lusta vok)

inter94
tudom én!😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Minden viccnek fele igazság ^^

Barcat megcsaptuk a bajnoki nytányon idegenben 3-0ra 😊

giorgio81
tudod, hogy csak vicc volt 😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

inter94
<#mf1>ilyen makker cruzeiro😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Hát én még ilyet nem láttam.Feljutok erre pénzt nem adnak átigazolásra.Elmentem túrázni,szereztem 2,000,000 eurót megyek a vezetõséghez,hogy adjanak kis lét átigazolásra,erre kezembe nyomták a felmondó levelet...Na ezért szûnik meg a Fortuna Sittard,mert ilyen kóklerek vannak a vezetõségbe.De ez a Holland bajnokság nekem nagyon bejön.
giorgio81
Azt kell nézni, hogy Dubi egy balf*sz, még egy nyamvadt Klub Vb-t se tudni nyerni
<#nyes>

szabocsaba1983
Kedves...

szabocsaba1983
Hy & Grattt!

Valami jó átlátható de szép skint tudtok? Unom a régit...

Huni92
A lényege: a Cruzeiro megnyerte a Klub VB-t. Tegyük hozzá, nem kis szerencsével 😊

belapeter
Itt most mit kell nézni?
mi a lényege ennek a képnek?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

inter94

Huni92

Gratu a kupagyõzelemhez!

Jóreggelt!
Befejeztem elsõ szezonom a Portsmouth kispadján (már sokadszor,hiszen legutóbb mikor nekikezdtem kirúgtak). A bajnokság most sem sikerült túl jól, bár az UEFA kupa indulás megvan hála a liga kupának.

A tabella:

Igazolásaim nem voltak,elsõ szezonomban próbáltam megtartani a kulcsjátékosaim,majd talán most nyáron pár fiatalt sikerül megszerezni.
Meg nehéz õket motiválni úgyértem megvan a motiváció meg minden csak valamikor jol megy a játék valamikor meg simán kikapunk a formájuk nagyon ingadozó ezt jó lenne állandósitani hogy jok legyenek!
Huni92

uefa cupába még talpon vagyok Rennes-el játtszok majd a csoportkör után meg FA cupába meg 5.fordulo Hull ellen!
az az egy bajom hogy állandóan el akarják vinni a legjobb játékosokat mindig dicsérik a másik eddzõk és igy nyugtalanok de nem akarnak elmenni és igy esik a formájuk is meg nehezen tudnak mindig hasonlo szintet játtszani pedig jólenne!erre valami trükk?
Hajtok hogy talán a BL meglegyen majd kiderül nehéz lesz!
Huni92
Még 3 nap van az átigazolási idõszakból, és erõsen gondolkodom egy középsõ védõ megvételén a Sakho-Albiol-Antal Gábor trióból, viszont csak Sakhora mondtak konkrét árat.

Ez a képtõltés nem megy ezért leirom ki van a csapatomba:
Amelia-Onouha-Zapata-Sakho-Bale-Di Matteo-M.Veloso-Alex Teixteira-R.Rat-Lewandowski-Gignac
Cserék:Riou,Bidaurrazaga/kapusok/Ramón,Da Costa,Breno/védõk/Muamba,Wilshere,Ben Arfa,Birsa,Fleck/középpálya/Falcao,Lenfant/csatárok/
ez a keretem és még van pár tehetséges fiatal de õk kölcsön vannak!
Huni92
Beállitottam tizenegyeslövõnek, ofkorsz 😊
Megvan a SzuperKupa, 2-1re nyertünk hazai pályán Robertson és Marquinhos góljaival.

giorgio81
Akinfeev hogy rugott gólt? 11-es vagy talán kapuskirugásból?

sziasztok!
2012-ben járok a QPR-el és 6.vagyunk a bajnokságban 23forduló után persze premier leaque-ban!
Most érkezett a csapathoz Fleck és Breno és elég erõs a keret majd mindjárt küldök képet!
Huni92
A SZK elsõ meccsén: Barca - Zara 2-2, Robertson beköszönt.

Egy cégcsoport átvette az irányitást, hozott 140 millió eurót, viszont a helyem nem garantált :/

Darthmushroom
Új patch új játék:
Hoffenheimre esett a választás, cél nemzetközi kupa szereplés:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Na, lesz valaki ma éjjelre? :$

A magyar túrát már tavalyra is terveztem, de nem jött össze, igy idén ejtettük meg. AZtán jött a hir, hogy ismét vezetõségváltái tárgyalások folynak, ezért lekötöttem pár olyan meccset, amely a játékosok moráljának javitása és formába hozásának érdeke mellett azt is hivatott volt szolgálni, h az esetleges új elnök ne rúgjon ki engem az elsõ nap 😄