Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Ez az egyébként
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Remélem a 2010-es FM-be beépitik, hogy a kapusként szereplõ mezõnyjátékos tudjon lekezelni egy felé tartó passzt 😄
Én is lejátszottam már ma egy meccset, mit ad Isten, lesérült még egy csatárom, így az öt csatárból a legjobb három pihenõpályán van. Két ifivel támadok<#vigyor2>#vigyor2>
Még jó hogy már csak 5 meccs van hátra a bajnokságból, és 14 ponttal vezetek
Btw üdv a topikban 😊
Football Manager forever!
Teljesen új vagyok még itt, körülbelül 1 hónapja találtam rá a fórumra, de most szántam rá magamat, hogy regeljek.
Üdv mindenkinek!
Nagyon sok szép karriert toltok, öröm olvasni a beszámolókat<#taps>#taps><#worship>#worship>
Én a Numancia-val kezdtem egyet (spanyol bajnokság, 19. helyére várnak), célul a bentmaradást tûztem ki! Ami szerintem meg is lesz, mert a Sporting Gijon-nal, a Malaga-val egypartiban vagyok, de biztos vagyok benne, hogy okozok majd meglepetéseket! Kidolgoztam egy taktikát, amiben 2 VKP-val, 1 KP-val, 2 TKPj/B-al és 1 csatárral állok fel. Eddig nagyon bejövõs, a Lazio ellen csak 2-1-re kaptam ki, de nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a fiúk! Mascio-val (aki sajnos tapasztalatlan, de már ahol kezdek oda mindenhova leigazolom, és beszokott válni) erõsítettem. Sajna nincs sok pénz átigazolásokra. A keret viszonylag jó, én a 16. helyre várom magunkat<#beka2>#beka2>
Jó játékot mindenkinek, üdv!

Football Manager forever!
Az én mentésemben csak Blazek van benne, õ Kolozsváron játszik. Nem rossz, viszont nem férne be hozzám.
VAMOS MADRID!
- Hertha
- West Brom
- Man. City
- Wigan
- Celtic
- Birmingham
- Liverpool
- Fulham
- Tottenham
- Man. City
itt pedig a bajnokság állása az õszi szezon után:
KATT
majd az eddigi teljesítmény dióhéjban:
KATT
VAMOS MADRID!
Csapatomban meglepõen sok fiatal tehetség volt, itt van a kettõ legtehetségesebb:
Õt szezon elején igazoltam, ontja a gólokat
Két jövõbeni igazolásom, õk már biztos jönnek (a kapus nem egy nagy szám, de a mostani szerintem gyenkécske)
Itt pedig az utóbbi mérkõzéseim láhatóak
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Tojesz, tegyél pedig sok-sok képet a jövõben!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Németbe: Hertha,Wolfsburg,Dortmund,Hoffenheim
Olaszba: Napoli,Sampdoria,Udinese,Genoa
Franciába: PSG,Nancy,Saint Etienne, Rennes
Spanyolba: Real Betis,Valladolid,Ath.Bilbao,Villarreal
Hollandiába: Breda,Feyenoord,Twente
Ha nagyobb kihívást akarsz,akkor meg ezeknél gyengébbeket válassz,de ha tudtam segíteni akkor õrülök neki. <#wink>#wink>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Kijárna már egy uefa kupa 😊
Közben megerõsitettem a csapatot, úgy gondolom, minõségi játékosok érkeztek, célunk a flejutás lehet. Az alapozás után kupameccsel kezdjük a szezont.
9. éve koptatom az ETO kispadját, otthon már nagyon nincs kihívás, MK és LigaK simán ment, de idén elõször a Fradinak sikerült annyira megszorongatnia, hogy csak az utolsó fordulóban nyertem meg a bajnokságot, ráadásul csak pontegyenlõséggel. Õsszel egy kicsit elaludtunk, de csináltunk egy nagy gyõzelmi sorozatot így meglett a 9. bajnoki cím. Nemzetközi porondon szerencsére vagy sajnos elbuktuk a BL csoportkört, a Monaco és az Udinese is elõttem végzett, csak a CSZKA Moszkát elõztük meg. Az utolsó meccsen a Moszkában kikaptunk 4-0ra és ez betette a kaput. Következhetett az UEFA. Deportivo volt az elsõ ellenfél, ezért a télen felkészültem spanyol csapatokkal, megvertem az Almeriát, Gimnasticot és az Osasunát, így 7-3al elintéztem a Deport is. Aston Villát nagy nehezen 5-3al vertük, következett a Fiorentina 6-3 hazaküldtük õket, az otthoni 4-1nek köszönhetõen. Az elõdöntõben a OM már nagy falat volt otthon még 2-1re vertük õket, de idegenben megérdemelten nyertek 3-1re.
Tehát van még mit tenni Európában, de addig nem adom fel míg nem lesz valami kupa, bár az elõzõ évi UEFA kupa döntõ már szép eredmény volt.

azóta már átállítottam, hogy ne õ rúgja, elõtte van a sorban már Diego és Hargreaves is <#nevetes1>#nevetes1>
VAMOS MADRID!

<