Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Végül az Atletico Madriddal kezdek egyet. Remélem jól megy majd.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sziasztok!légyszi segitsetek enm teszi fela gép a játékot nem tom mi a baj nem akarja be mountolni de az 1ik ismerösm azt mondta h vmit társitani kell hoozzá
gratu all. Ajax ellen otthon 1 0-0 a kiesést eredményezte a blböl. pedig csak 2 forduló telt el. Elnök váltás is lesz,ilyenkor az uj elnök hoz pénzt?😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Jaja, mikor betoltam, egybõl rajzfilmre emlékeztettek az ikonok 😄
Ez az egyébként

zyndar
Hunito neked milyen szkined van már megint? Mint valami rajzfilm... <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Jómeccs volt

Remélem a 2010-es FM-be beépitik, hogy a kapusként szereplõ mezõnyjátékos tudjon lekezelni egy felé tartó passzt 😄

Tojesz
Ez nagyon lol <#crazya>

Huni92
A ghánai nemzeti csapattal elkezdjük a selejtezõket az ANK-ra. Elég low csoportba kerültünk, szal nem lesz itt gond. Viszont a szokásos probléma adott: nincs kapus 😄 Generált két suhancot, akik 15-15 évesek, és egyiküket be is hivtam. Másiknak gyakorlatilag nincsenek értékei. Meglepõ módon 2 nappal a Namibia elleni meccs elõtt megsérült a srác, igy egy mezõnyjátékos fog védeni 😊

Tojesz
Grat! Sanyiiiii<#hehe>
Én is lejátszottam már ma egy meccset, mit ad Isten, lesérült még egy csatárom, így az öt csatárból a legjobb három pihenõpályán van. Két ifivel támadok<#vigyor2>
Még jó hogy már csak 5 meccs van hátra a bajnokságból, és 14 ponttal vezetek

Huni92

Huni92
<
IMG>IMG>http://noob.hu/07/0530/m1.jpg[/img]

Huni92
Engen nem befolyásol az idõjárás, a biró viszont néha igen. Ha tudom, hogy idegbeteg hisztispicsa biró lesz a meccsen, a szerelést levesezm könnyûre, és csak a középhátvédeknek és a vkp-nak marad normálon.

Btw üdv a topikban 😊

Annyit szeretnék kérdezni tõletek, hogy ti szoktátok figyelni a játékban az idõjárás elõrejelzést? Én e szerint állítom be, a bíró szerint, és az ellenfél szerint a taktikámat. De lehet, hogy rosszul csinálom<#fejvakaras>

Football Manager forever!

Sziasztok!

Teljesen új vagyok még itt, körülbelül 1 hónapja találtam rá a fórumra, de most szántam rá magamat, hogy regeljek.
Üdv mindenkinek!
Nagyon sok szép karriert toltok, öröm olvasni a beszámolókat<#taps><#worship>

Én a Numancia-val kezdtem egyet (spanyol bajnokság, 19. helyére várnak), célul a bentmaradást tûztem ki! Ami szerintem meg is lesz, mert a Sporting Gijon-nal, a Malaga-val egypartiban vagyok, de biztos vagyok benne, hogy okozok majd meglepetéseket! Kidolgoztam egy taktikát, amiben 2 VKP-val, 1 KP-val, 2 TKPj/B-al és 1 csatárral állok fel. Eddig nagyon bejövõs, a Lazio ellen csak 2-1-re kaptam ki, de nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a fiúk! Mascio-val (aki sajnos tapasztalatlan, de már ahol kezdek oda mindenhova leigazolom, és beszokott válni) erõsítettem. Sajna nincs sok pénz átigazolásokra. A keret viszonylag jó, én a 16. helyre várom magunkat<#beka2>

Jó játékot mindenkinek, üdv!

Football Manager forever!

Huni92
Jó kis játékosok, és fasza eredmények <#awink><#eljen>

Az én mentésemben csak Blazek van benne, õ Kolozsváron játszik. Nem rossz, viszont nem férne be hozzám.

az Arsenal nagyon jó, nem gondoltam volna, hogy tudják tartani a lépést, de eddig nagyon jól mennek...

VAMOS MADRID!

Tojesz
szép, nagyon szép. ahogy látom itt a PL-ben nem nagyon lehet hibázni ha az ember bajnok akar lenni

Tojesz
Jövõre a középmezõnyt fogom megcélozni a Serie B-ben, aztán meg remélhetõleg a dobogót. Megfigyelõimmel folyamatosan keresek fiatal tehetségeket, a hollandot is õk találták<#wink> Õt tervezem jövõre irányítónak használni

íme a mai termés:
- Hertha
- West Brom
- Man. City
- Wigan
- Celtic
- Birmingham
- Liverpool
- Fulham
- Tottenham
- Man. City
itt pedig a bajnokság állása az õszi szezon után:
KATT
majd az eddigi teljesítmény dióhéjban:
KATT

VAMOS MADRID!

zaki
az jó sztem, én is akkorára nyomom õket... 750-es jó az sgre, de itt a topicban az is nagy...

zaki
jó kis pléják, kapus sztem simán jó lesz a 2. osztályba.

Tojesz
még egy kérdés, mekkora legyen a képek mérete? most 700×438-ra vannak méretezve

Tojesz
Akkor töltök fel pár képet
Csapatomban meglepõen sok fiatal tehetség volt, itt van a kettõ legtehetségesebb:

Õt szezon elején igazoltam, ontja a gólokat

Két jövõbeni igazolásom, õk már biztos jönnek (a kapus nem egy nagy szám, de a mostani szerintem gyenkécske)

Itt pedig az utóbbi mérkõzéseim láhatóak

zaki
szép, grat! szimpi csapat lehet ez a Pescara!
nyomassál majd még képeket <#vigyor4>

Tojesz
rendben

csak méretezd léccives...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

zyndar
Hát Zaki, én arra sem emlékszek, hogy egyáltalán láttam-e ennyi kapuralövést valaha egy meccsen <#merges2>
Tojesz, tegyél pedig sok-sok képet a jövõben!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Tojesz
Sziasztok, régi FM-es vagyok, újra elkezdtem játszani, gondoltam tolok egy képet <#wink>

giorgio81

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Megkezdtük a BL-t + volt 2 meg nem adott gól

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zaki
nem is emléxem mikor lõttünk utoljára ennyit kapura 😄

Wayne Rooney
Kezdj mondjuk Angolba: Everton,Newcastle,Portsmouth,Boro
Németbe: Hertha,Wolfsburg,Dortmund,Hoffenheim
Olaszba: Napoli,Sampdoria,Udinese,Genoa
Franciába: PSG,Nancy,Saint Etienne, Rennes
Spanyolba: Real Betis,Valladolid,Ath.Bilbao,Villarreal
Hollandiába: Breda,Feyenoord,Twente

Ha nagyobb kihívást akarsz,akkor meg ezeknél gyengébbeket válassz,de ha tudtam segíteni akkor õrülök neki. <#wink>

giorgio81
ország?

Forza Italia
Srácok grat mindenkinek. Kezdek egy ujjat de nem tom kivel. Tippek??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
nem kicsit lennék ideges ha ez fordítva történt volna. 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92

Kijárna már egy uefa kupa 😊

Közben megerõsitettem a csapatot, úgy gondolom, minõségi játékosok érkeztek, célunk a flejutás lehet. Az alapozás után kupameccsel kezdjük a szezont.

zyndar
Nagyon jó szezon, gratula! <#worship>

giorgio81
Grat Zyndar és Csabi!

9. éve koptatom az ETO kispadját, otthon már nagyon nincs kihívás, MK és LigaK simán ment, de idén elõször a Fradinak sikerült annyira megszorongatnia, hogy csak az utolsó fordulóban nyertem meg a bajnokságot, ráadásul csak pontegyenlõséggel. Õsszel egy kicsit elaludtunk, de csináltunk egy nagy gyõzelmi sorozatot így meglett a 9. bajnoki cím. Nemzetközi porondon szerencsére vagy sajnos elbuktuk a BL csoportkört, a Monaco és az Udinese is elõttem végzett, csak a CSZKA Moszkát elõztük meg. Az utolsó meccsen a Moszkában kikaptunk 4-0ra és ez betette a kaput. Következhetett az UEFA. Deportivo volt az elsõ ellenfél, ezért a télen felkészültem spanyol csapatokkal, megvertem az Almeriát, Gimnasticot és az Osasunát, így 7-3al elintéztem a Deport is. Aston Villát nagy nehezen 5-3al vertük, következett a Fiorentina 6-3 hazaküldtük õket, az otthoni 4-1nek köszönhetõen. Az elõdöntõben a OM már nagy falat volt otthon még 2-1re vertük õket, de idegenben megérdemelten nyertek 3-1re.
Tehát van még mit tenni Európában, de addig nem adom fel míg nem lesz valami kupa, bár az elõzõ évi UEFA kupa döntõ már szép eredmény volt.

zyndar
Hoppszá! <#vigyor3> A válasz nem... A mostani fizum 9,5-szerese.

Wayne Rooney
Grat ALL!

Huni92
zyndar
11 perc alatt méginkább...

zyndar
Welliton 9 perc alatt vágott 3mat <#vigyor>

Huni92
😄_SAD:ASF_A:FASF_AS😄F?ASD_AS

hol a képem te rákos? 😄

köszcsy

Lehetne kicsit nagyobb a betû "Kapi" ? Ha sokat vagyok gépnél,egy idõ után a szemem kifolyik,és hangyákat képeznek ezek a betûk.Köszi
igen, elég sokat befújnak nekünk, de az a bolond kihagyja <#hehe>
azóta már átállítottam, hogy ne õ rúgja, elõtte van a sorban már Diego és Hargreaves is <#nevetes1>

VAMOS MADRID!

Huni92
Én is toltam velük, faszántos csapat 😊
Gratu zyndar!

Darthmushroom
jó sok 11st kihagy ronaldo, meg sokat kapsz!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC