Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Most szereztem be a játékot felpeccseltem, de ahol a bajnokságok tabelláinak kéne megjelennie, csak fehér képernyõ látszik, mi lehet a baj?
Elõre is köszi.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az enyim se rossz de ennyire nem jo mint a tied.
Amugy te is a semmibol jottel nem?Vagy feletek van egyaltalan valami?😄
Forza Juve per sempre!
Az a szitu, hogy kicsigeciember vagyok, aki fukar és önzõ és mocsok, és nem kívánja a semmibõl elõjött embereknek megadni azt az örömet, hogy azok semmit sem csinálva játszhassanak.
Ha nem saját a taktika, ha nem próbálkozol, mi értelme a játéknak?
Lehet pattogni, meg nyüszögni, de a játék sava-borsa a taktika.
nem fogom elküldeni a taktikámat.
alapjáraton sem osztom meg, hiszen mindenki próbáljon a saját munkájából megélni.
kezi'csókolom.
A Moszkva az utolsó fordulóban a németek ellen játszott, mi meg a Cici ellen. 2-1-re nyertünk, a ruszkik meg a 95. percben egyenlítettek a Schalke ellen tizibõl, ami azt jelentette, hogy a City nem esik ki, valamint mi nem a 2. helyen végzünk.BL csoport
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Legutóbbi fordulóban 95 percet játszottunk emberhátrányban a Fio ellen, de x-re mentettük a meccset.
BL-ben 4 forduló után a 3. helyen állunk, még semmi sincs lefutva.
Bayern-es skint nem tud valaki linkelni?
Feltudod valahova rakni a taktikadat amit hasznalsz?
Nem leiras kell rola mert lattam alabb hanem a taktikafajl.
Koszi
Szeretem õt <#love11>#love11>
gomba: mocskos makker <#mf2>#mf2>
Pl. most a Magyar nyelvû kommentár van, akkor az Alternatív kell neked 😊
Csak hát ez elkerülte elõször a figyelmemet. Azért állat kép 😄
Cici, Sálke, Lokomotiv Moszkva BL csoport.
A Football Manager 2008-ban nagyon meghatározó volt h a tempó-t milyen intenzításra állította be az ember. A 2010-ben azt már észre vettem h ennek már nincs akkora szerepe mint 2008-ban.
De úgy gondolom h a Védõsor,Szélesség,Tempó,3-mas nagyban meghatározza h milyen fociz is játszik 1 csapat. E 3-mas beállításához szeretnék kérni 1 kis segítséget.
Általában 4-4-2 Diamond felállást alkalmazok. Valaki tud segíteni h tudom tökéletesíteni a Tacticot?
McFrost, a skin nevét elárulod? 😊