Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
most látom, hogy a védése is fullos :ASDas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
erre mondják azt hogy kimakszolva :ASDadasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
Ja, hát ki mihez van szokva, ugyebár...😄

zyndar
Ezen mi a szokatlan?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Kipróbáljuk😊Köszi
Huni92
Ha 442-ben állok fel, akkor mindkét szélsõ winger beállítást kap attacking mentalitással, és az oldalvonal melletti futkározással (hug the touchline). Az egyéni instrukciókat meg aszerint lövöm be, hogy milyen tulajdonságokkal bír a playa. Nem lehet ráhúzni egy sablont mindenkire, mert egy 4. osztályban szereplõ, 7-es cselezésû játékosnak hiába osztanám ki a gyakori cselezést, mert hatástalanok lennének a próbálkozásai. Szóval winger-attack-hug the touchline, a többi pedig egyéni beállítás.

Valahogy nekem nem sikerült még egy jó 4-4-2es taktikát összedobni...Valahogy a szélsõk beállításait nem tudom belöni!Valaki valami kis apróságot mesélne róla,hogy mit lessek?Néha "football idegen" beállitások a legjobbak...😄
zyndar
Szééép! Ja, te is jól tolod.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
<#eljen><#puszis>
A Hull, a Pool és a Chelsea is érdekes...😄

19 forduló után

zyndar
A Sunderland meglepõen erõs eddig.

McFrost
Kösz guba

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Teged is lattalak a doncasterrel jo vagy grat

Sziasztok!

Most szereztem be a játékot felpeccseltem, de ahol a bajnokságok tabelláinak kéne megjelennie, csak fehér képernyõ látszik, mi lehet a baj?
Elõre is köszi.
Huni92
gemma atkinson 😄

McFrost
Nemnem, az én vagyok.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zyndar
ÚÚÚ figyu a hölgy nevét tudod? <#wow3>

igen de talan mar leszek......netprobelma volt meg szolgaltatocsere

Huni92
nem világverõ.
úgy értettem, hogy a fórumra a semmibõl. tán egyszer láttalak itt ezidáig...

Van sajat taktikam csak kivancsi lettem volna a vilagvero taktikadra.
Az enyim se rossz de ennyire nem jo mint a tied.
Amugy te is a semmibol jottel nem?Vagy feletek van egyaltalan valami?😄

Water
Hunito nehogy ezen felhúzd magad... Am meg grat ha már erre járok! 😄 A többieknek is! (Nottem, Newcastle<#eljen>)

Forza Juve per sempre!

Huni92
Nem látom a relációt. 😊
Az a szitu, hogy kicsigeciember vagyok, aki fukar és önzõ és mocsok, és nem kívánja a semmibõl elõjött embereknek megadni azt az örömet, hogy azok semmit sem csinálva játszhassanak.
Ha nem saját a taktika, ha nem próbálkozol, mi értelme a játéknak?
Lehet pattogni, meg nyüszögni, de a játék sava-borsa a taktika.

Meg erdekes hogy itt te vagy az fmguru de titkolod a taktikodat.Te barmelyik csapattal ahogy eddig lattam mindig nyertel

Ja jo de hat en ugy tanultam hogyha valaki hozzam szol akkor valaszolok.En kerek elnezest.

Huni92
látom nem vetted a lapot.
nem fogom elküldeni a taktikámat.
alapjáraton sem osztom meg, hiszen mindenki próbáljon a saját munkájából megélni.
kezi'csókolom.

Mostmi a fszert nem lehet valaszolni?

Huni92

A Moszkva az utolsó fordulóban a németek ellen játszott, mi meg a Cici ellen. 2-1-re nyertünk, a ruszkik meg a 95. percben egyenlítettek a Schalke ellen tizibõl, ami azt jelentette, hogy a City nem esik ki, valamint mi nem a 2. helyen végzünk.BL csoport

Koszi

Huni92
katt 😊

BBeno2
hogy mi-mell-izé-dudák. bajnok lettél? 😄 grat.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
13 forduló után az állás
Legutóbbi fordulóban 95 percet játszottunk emberhátrányban a Fio ellen, de x-re mentettük a meccset.

BL-ben 4 forduló után a 3. helyen állunk, még semmi sincs lefutva.

Sziasztok!
Bayern-es skint nem tud valaki linkelni?
Szia Huni.
Feltudod valahova rakni a taktikadat amit hasznalsz?
Nem leiras kell rola mert lattam alabb hanem a taktikafajl.
Koszi

Huni92
Onepiece, kaskara, mizuiro, el torero. 😊

zorrobomber
Én teljesen ki vagyok békülve a Steklo X-el

Huni92
Nem vót jobb <#vigyor3>
Szeretem õt <#love11>

gomba: mocskos makker <#mf2>

Darthmushroom
csak lazán:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Jééé, Mati Fernández?! Minõ meglepetés <#beka3>

Ha Les Striker oldala-ról szedted le a magyarításhoz a cuccokat, akkor a Magyar nyelvû és az Alternatív magyar kommentár közül választhatsz. Nekem is volt ilyen problémám... Csak töltds le a másikat és rakd be azt a játék FM2010 \Data\events\ mappájába 😉
Pl. most a Magyar nyelvû kommentár van, akkor az Alternatív kell neked 😊

Hali.Miért lehet az hogy a magyarositásnál minden úgy csinálok ahogy le van irva mégis meccs közben a kommentár angol?
McFrost
Sajnos ideihez csak okádék szkinek vannak.

Ja, ok. Végülis mindegy, mert már én is látom, hogy 2009-esbõl való 😊
Csak hát ez elkerülte elõször a figyelmemet. Azért állat kép 😄

McFrost
FM 2009es a kép, nem tudo ma nevét sajnos, így gúgliztam.

Huni92
Igazolások
Cici, Sálke, Lokomotiv Moszkva BL csoport.

Huni92
mély védõsor, széles játék, normál tempó.

Sziasztok!
A Football Manager 2008-ban nagyon meghatározó volt h a tempó-t milyen intenzításra állította be az ember. A 2010-ben azt már észre vettem h ennek már nincs akkora szerepe mint 2008-ban.
De úgy gondolom h a Védõsor,Szélesség,Tempó,3-mas nagyban meghatározza h milyen fociz is játszik 1 csapat. E 3-mas beállításához szeretnék kérni 1 kis segítséget.
Általában 4-4-2 Diamond felállást alkalmazok. Valaki tud segíteni h tudom tökéletesíteni a Tacticot?
Hello!

McFrost, a skin nevét elárulod? 😊

5w0rdf15h
😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost