Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Mata menni akart átadólistán volt kérésre . félévig tudtam tartani utána nyáron meghirdettem 30 millára . elvitték.
Huntelaar nem akart menni. érte csak sok volt a jelentkezõ . ugyhogy õt is meghirdettem 30 M -re. elvitték.
jah hozzáteszem hogy Mata-t anno 1.7 M ért vettem Huntelaart meg ingyen hoztam el.
Bozaglo. na õ nagy playmaker volt nálam. menni akart nagyobb csapatba. ugyhogy õt már 37.5 M ért hirdettem. csak a roma vitte volna ennyiért. vitte is.
Bozaglo-t 700K ért vettem. szal megérte szépen szólva is.

a spanyol és európai szuperkupa után sikerült megnyernünk a Klub VB-t is:
ebben a szezonban mindent meg akarok nyerni, a bajnokságot, a BL-t és a copa del reyt is...ha elkerülnek a sérülések akkor szerintem elérhetõ mind a 3 kupa...!
VAMOS MADRID!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha igy haladunk, a topiknak szomorú vége lesz :(
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
kirúgtak pedig teljesítettem a a nemzetközi szereplést,ilyen rövid szezonom se volt mégD:
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Alig van idõm, mert házat újítunk fel....
Folytattam itthon a Milan mentésemet (a Crystal Palace-t sajnos mostanában nincs idõm tolni).
2.-ak vagyunk, az Inter 7-bõl 7-et nyert eddig. Valahogy a csatáraim még mindig nem azok a góllövõgépek. Pedig igazoltam és próbálkozom. Na mindegy, jó lesz ez.
gamertag: kenobita
így kell meccset nyerni:D

az uj 60 éves elnököm milyen jó paszba van:D na szurkoljatok jön a ligakupába a newcastle:)
Trejo nagyot játszott...kár, hogy sokszor nem fog szerephez jutni, mert ez a cseresor volt, és Trejo csak a 4. számú csatár, Zarate a 3. számú...!
csereként pályára lépett még Leonardo Grimi, Higuain, Agüero, Tevez, Messi és Di Maria!
a másik mérkõzés, Portugália ellen már a legerõsebb összeállításban kezdünk, és kaptak is Ronaldóék! :D
külön öröm, hogy Agüero gól szerzett ezen a meccsen, mert a médiában kritizálják a válogatottban mutatott formáját, és azt várják, hogy felejtsék el a nevét a nemzeti csapatnál! hozzáteszem, hogy Agüero ebben a szezonban "elég gyenge"! :D
a bajnokságban 13 meccsen lõtt 15 gólt, összességében pedig 20 meccsen 22-t...!
a portugálok ellen még pályára küldtem: Neri Carozot, Trejot, Zaratet, Musacchiot, José Sosat és Sebastián Letot!
a taktikáról annyit, hogy ugyanazt játszom mint a Madriddal, minden kis részlet ugyanaz, és úgy tûnik, hogy itt is mûködni fog...bár két felkészülési mérkõzésbõl nem akarok kiindulni...de a keret erõs! :)
várom már a tétmeccseket a válogatottal, remélem sikeres leszek, mint Szövetségi Kapitány is! :)
VAMOS MADRID!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
amugy kapus szinten hagyd meg Pegolo-t . elõször ugyebár köliben van de a télen lejár a szserzdése és ingyen elhozhatod.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gyertek online fm-ezni ;) .
A parmába elsõ évben tudnátok nekem jó, fiatal és persze olcsó kapust, középsõ védõt és csatárt ajánlani? 2.7 millióm van, ebbõl kéne erõsítenem. Eladtam már a gyengébbeket, igazoltam pár fiatalt (pl.: Aquinot) meg persze megvettem Palschi és Troest tulajdonjogának másik felét is. Ha lehetséges, olyat mondjatok, aki el is jönne a másodosztályba.
Elõre is köszi!
A mai nap folyamán 4, azaz négy hozzászólás iródott. Nem értem, mi a gond...08-cal pörgött a topik, baglyozások, karrierek beszámolói, képek, eredmények, volt itt minden.....most meg? Alig-alig él a topik.