Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
nyáron megerõsíted a védelmet és akk jövõre hengerelhetsz :)

BBeno2
fuck. elfelejtettem méretezni.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

utálom a vb-t... mindig olyan lassú minden miaatta:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

BBeno2
írni lusta vagyok ugyhogy inkább beszéljenek a képek helyettem.

Mata menni akart átadólistán volt kérésre . félévig tudtam tartani utána nyáron meghirdettem 30 millára . elvitték.

Huntelaar nem akart menni. érte csak sok volt a jelentkezõ . ugyhogy õt is meghirdettem 30 M -re. elvitték.
jah hozzáteszem hogy Mata-t anno 1.7 M ért vettem Huntelaart meg ingyen hoztam el.

Bozaglo. na õ nagy playmaker volt nálam. menni akart nagyobb csapatba. ugyhogy õt már 37.5 M ért hirdettem. csak a roma vitte volna ennyiért. vitte is.
Bozaglo-t 700K ért vettem. szal megérte szépen szólva is.

BBeno2
én mingyáárt tartok egy beszálmolót a Parma-ról. 3. és 4. szezont lenyomtam.

bentmaradtunk:D

siofokon kikaptunk szõke 5,5ös osztályzat. évvégén megválok töle asszem:)

eddig 3/3<#taps>
a spanyol és európai szuperkupa után sikerült megnyernünk a Klub VB-t is:

ebben a szezonban mindent meg akarok nyerni, a bajnokságot, a BL-t és a copa del reyt is...ha elkerülnek a sérülések akkor szerintem elérhetõ mind a 3 kupa...!

VAMOS MADRID!

de amikor játszok akkor sosincs itt senki:D na de nem is lehet egész nap játszani,de ha mindig lenne 1-2 emberke fent:) akkor jó az:)

Darthmushroom
mostmár remélhetõleg én is aktivabb leszek mert vége a vizsgaidõszaknak, mostanság csak reader voltam!:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Nem feltétlen gondolom igy. Vannak, akik feljöttek, de azelõtt sem voltak túl aktivak. És vannak, akik feljöttek, és azóta is irnak ide. Mdjuk tudomásom szerint InfoMesternek nincs internete jelenleg....én már elég rég IRC-en is jelen vagyok, mégsem vagyok inaktiv itt. Csakhát, unalmas ha az ember saját magának irogat. =/

akik ottvannak itt már nincsenek. csak nem tudom nekem nincs sok kedvem ugy játszani:) igy meg soloba nincs nagy kedvem... ugyhogy inkább visszatérek a cabalhoz.

Huni92
hát nem mindenki, bár tény, hogy jónéhány emberke feljött mostanában :)

Ha igy haladunk, a topiknak szomorú vége lesz :(

azé nincs itt senki mert ircre jár mki:D

inter94
hát nemtom,nem tudják milyen managert rúgtak kiDmind1 athletico madrid a választásom:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Kirúgtak? :D:D:D Azt meg miért?

inter94
1szezon

kirúgtak pedig teljesítettem a a nemzetközi szereplést,ilyen rövid szezonom se volt mégD:

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

na a nagy Argentinokkal is ezdtem egyet . Elsõ meccsen Paraguay nemzeti 11-vel meccseltem . A kezdõ 11 : Carizzo-Zanetti,Oliva,Garay,Demichelis-Higuain,Messi,Mascherano,Riquelme-Agüero,D.Milito . Vendég góllal kezdödött a meccs de hatalmas fölényben , végül 4-1re nyertünk . Oliva 11est rontott . A gólszerzõk : Milito,Messi,Lavezzi,D'Alessandro

inter94
nem rossz:D

zyndar
<#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

cenobite
Grat all!

Alig van idõm, mert házat újítunk fel....
Folytattam itthon a Milan mentésemet (a Crystal Palace-t sajnos mostanában nincs idõm tolni).
2.-ak vagyunk, az Inter 7-bõl 7-et nyert eddig. Valahogy a csatáraim még mindig nem azok a góllövõgépek. Pedig igazoltam és próbálkozom. Na mindegy, jó lesz ez.

gamertag: kenobita

Huni92
Ez érdekes. Én eddig egyszer voltam Olimpián, a 08-ban a spanyolokkal, 2012-ben. Viszont akkor nem volt ilyen gondom.

gondoltam lejátszom az Olimpiát az Argentín U23-asal . Nem volt semmi baj , összeállt a keret + 3 idösebb is erre a Szerbek elötti meccsen a gép egy 15-20 évesekböl álló , nagyrészt generált játékosokra felépülõ keretet alakitott ki... Ezt vki még tapasztalta ? mert igy nagyon fos lett a keret

Rashad Bell <#wow2>

inter94
hi all&grat all!
így kell meccset nyerni:D

az uj 60 éves elnököm milyen jó paszba van:D na szurkoljatok jön a ligakupába a newcastle:)

szép eredmények:) grat

bemutatkoztam az Argentin válogatott kispadján, két barátságos meccs keretében:

Trejo nagyot játszott...kár, hogy sokszor nem fog szerephez jutni, mert ez a cseresor volt, és Trejo csak a 4. számú csatár, Zarate a 3. számú...!
csereként pályára lépett még Leonardo Grimi, Higuain, Agüero, Tevez, Messi és Di Maria!
a másik mérkõzés, Portugália ellen már a legerõsebb összeállításban kezdünk, és kaptak is Ronaldóék! :D

külön öröm, hogy Agüero gól szerzett ezen a meccsen, mert a médiában kritizálják a válogatottban mutatott formáját, és azt várják, hogy felejtsék el a nevét a nemzeti csapatnál! hozzáteszem, hogy Agüero ebben a szezonban "elég gyenge"! :D
a bajnokságban 13 meccsen lõtt 15 gólt, összességében pedig 20 meccsen 22-t...!
a portugálok ellen még pályára küldtem: Neri Carozot, Trejot, Zaratet, Musacchiot, José Sosat és Sebastián Letot!
a taktikáról annyit, hogy ugyanazt játszom mint a Madriddal, minden kis részlet ugyanaz, és úgy tûnik, hogy itt is mûködni fog...bár két felkészülési mérkõzésbõl nem akarok kiindulni...de a keret erõs! :)
várom már a tétmeccseket a válogatottal, remélem sikeres leszek, mint Szövetségi Kapitány is! :)

VAMOS MADRID!

maffi
Igen, emlékszem, hogy írtad, hogy te is velük kezdtél és kerestem is, de nem találtam az igazolásaidat. Megkeresem õket. :)

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Huni92

ls2008 Dani
hopp,csak nézelõdöm.véletlen volt:S üdv.

Chelsea Fan.

ls2008 Dani

Chelsea Fan.

BBeno2
olvass vissza pár oldalt mert én is Parmaval kezdtem és küldtem is igazolásokról képet. ha kell akkor nézzd vissza vagy elküldöm neked.
amugy kapus szinten hagyd meg Pegolo-t . elõször ugyebár köliben van de a télen lejár a szserzdése és ingyen elhozhatod.

6 meccs 4 win 1 draw 1 lose... nem is rossz:) és 11.ek vagyunk a bajnokságba miközbe qpr,plymouth,birmingham és sheffield uniteden is tulvagyunk:) ligakupába a 3.forduló a newcastlet kaptuk.

ez a priskin gyerek valamit tud:)

nem kell kód a peccsekhez csak felkrekkeled és goo

valaki van? de lehet csak 1 meccset tolok le:)

én nem vettem meg de tudom...:) és elmondom neked:) menj el a boltba vedd le a polcról a játékod vidd a kasszáho. és fizesd ki:) kibontod és ott van.:)

Gunnersboy
nemtudjuk, mi mind megvettük

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

a bótból
sziasztok kodot honan tk leszedni fm-hez?
maffi
Seleznyov-ot próbáltam, jött is volna olcsón, de nem EU-snak számít és így nem jöhetett, mert nem igazolhatok EU-n kívülit. :S

Huni92
Csatárnak Seleznyov, esetleg Tuyp.

Makaridze, elég jó kapus, szerintem kitelne belõle.

Gyertek online fm-ezni ;) .
maffi
Grat mindenkinek!
A parmába elsõ évben tudnátok nekem jó, fiatal és persze olcsó kapust, középsõ védõt és csatárt ajánlani? 2.7 millióm van, ebbõl kéne erõsítenem. Eladtam már a gyengébbeket, igazoltam pár fiatalt (pl.: Aquinot) meg persze megvettem Palschi és Troest tulajdonjogának másik felét is. Ha lehetséges, olyat mondjatok, aki el is jönne a másodosztályba.
Elõre is köszi!

és nincs már "mag" ami meg volt ök ritkán vannak.

unalmas.

Huni92
Uraim!

A mai nap folyamán 4, azaz négy hozzászólás iródott. Nem értem, mi a gond...08-cal pörgött a topik, baglyozások, karrierek beszámolói, képek, eredmények, volt itt minden.....most meg? Alig-alig él a topik.

Huni92

+ Matuzalem 12 millió ---> Lazio