Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gamestar.hu/ingyenesen-toltheto-a-championship-manager-0102.html
ejha:P

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Darthmushroom
elõvettem a a régi psg mentésemet, rangadó behúzzva:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

O.o 96percbe gólt löttünk,nyertünk...:) akkor 4 meccs 4x10 ember 1 win 3 lose:D

utolsó 4 meccs 4 bukás 3 kiállitás 1 sérlés. az elsõ meccsen fejeztük be 11en a meccset:)

1 másik. nincs szerzödésem 1 emberkével de itt van a csapatnál. hogy lehet? eladtam v mit csináltam:D és akkor januárba elmegy. de ha nálam nincs szerzödése akkor mit keres itt és szivja le a bakszámlámat?

jah 4-0XD nemsokára kirugnak...:D

akkor az egész csapatomnak kevés:))köszi

na a paks ellen 10 emberrel igy egyenlõ partiba voltunk söt 4szer több ziccerünk volt... kikaptunk 3-0ra:D baján is, uanez kiszorják és rugják le a játékosaimat. 18 emberem van abból lassan 11 se lesz...

zorrobomber
Játékosoknak is van olyan képessége hogy alkalmazkodóképesség, csak rejtett. Az adott játékosnak alacsony. Nálam is Romagnoli-nak fél évig volt 6.2 körül az átlaga, azóta viszont stabilan hozza a 7.0 körülieket.

és az asszisztens elemzsébe ott van h számos uj csapattag idegenül mozog ,meg 1 olyan játékosom aki már 50.meccsét játsza... ezt h lehet kiküszöbölni?

most is a feljutott Lörinc ellen sokkal jobbak vagyunk... de sikerült egyenliteni félidõ elött. 1-1. majd a második éfélidõbe megettük öket. 1-4:)

és ez a sehol se jegyzett celldemölk ellen volt...

zorrobomber
bakker valamit valamiért! úgy vettem észre sokan hajlamosak elfelejteni hogy ez egy focis játék, nem vágóhíd szimulátor! <#ejnye1>

14-5 lövés volt 6-1 a ziccerek... kikaptam 1-2re. mit rontok el?

az a helyzet, hogy ugye Aquino helyére kell nekem Aissati!
úgy terveztem h lóvé + Aquino, de úgy nem volt jó a Portonak, nekik csak lóvé kell!
megszabták az árát, én pedig meg fogom venni, már ajánlottam szerzõdést is neki...!
de így a nyakamon marad Aquino, az a baj! mit csináljak vele, hogy elfogadható áron menjen el? mert ha átadóra teszem, meg ajánlom kluboknak akkor nem sokat kapok érte (tapasztaltam már)...szóval mit csináljak vele, hogy el akarjon menni vagy nem tudom!? :D és kapjak is érte valamennyit...!

VAMOS MADRID!

na már müxik:)))))

vajon mér nem müködik a logo.fmf es logopackom?:'((((((((((

Gulherme a valóságban a Dinamo Kijevnél kötött ki, és 5 millió volt az ára... :)

hullámvölgy:
malaga - Madrid 1-0 (kupa)
Madrid - Celta 0-1 (bajnoki)...nem lesz ez így jó!

VAMOS MADRID!

Huni92
skinnév?:D amgrat

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
A kép lemradt. Ime:

Huni92
Goitom pár napja érkezett, mert átadóra került. 325k euró nem pénz érte :)

Huni92
Cardozo pályafutása 100. gólját ünnepelte a Sevilla ellen (3-2re nyert a Sevilla :/, holott köze nem volt a meccshez. Maresca 2 bombát lõtt, meg Chevanton egy szabadrúgást. Ebben ki is merült a Sevilla játéka), és a pólójára ez volt irva: "Az SG.HU fórumosainak szeretettel!" 8)

Huni92
Van itt valaki e kései órán? :)

Elkezdõdött 2010. Jött jónéhány fiatal játékos, akik nagy igéretek. Új Xavi, új Guti pl :)

Huni92
Aissati.

rolee17
sztem igazolj le engem:D:D na de komolyra fordítva a szót szerintem Ménez

Forza Juve!!

Aquino helyett Aissati vagy Ménez lenne jobb a bal oldalra? nem tudom eldönteni! :)
vagy más...?

VAMOS MADRID!

Huni92
Hi all! Mennyibe van az FM 09 bolti ára:?:D
csodagyerek lett a védöm akit eladtam a tottenhamnek 20milláért
grat kiket igazoltal?
a hozzávetöleges érték nem rossz ahoz képest h debrecen...
Huni92
Estét! Igy áll a Zaragoza a táv 1/3-ánál:

Nade most 08.

zorrobomber
hi&grat all
nem lett meg Lazio-val az uefa kupás hely, utolsó meccsen Palermo ellen 0-3ról 2-3ra álltunk fel, de ennyi lett a vége, 1 ponttal maradtam el a 7. helytõl... :( jövõre...

ja,alap

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Zsolti9014
FM 2007-ben most jutottam fel a Cisco Romával elsõ évben.
Jó kis keretem van, pl. Németh K., Doudin, Kanta J., stb.
Rájátszásban jutottunk fel, miután alapból 2.-ok lettünk.
Bizonyos Massimo Coda az U20-ban termelt 35 meccsen vmi 45-öt, aztán még felnõttben 10/10.

Volt átigazolásra 1,5 M körüli pénz, maradt 650k, erre most feljutás után meg nincs!

Pedig Fresit elvitték ingyen mert nem hosszabbított. Egyetlen épkézláb VKP-m volt, 30k-ért vettem, 46 meccsen játszott.

Hajrá Magyarország!

igen, mert nicns már meg ez a bug, tehát már nincs is szögibugi taktik:(

de aki azt használta az csalt PONT

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

BBeno2
2009ben már nagyon nem csalás. annyi szögigól születik mint IRL.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
egyik generált playa-m Nokia-ban született :D :D

természetesen finnhonban.

a Haladás játékos Rajos is nálunk folytatja:)

ejj a csapatomból kinézik a feljutást... 34es oddsot kaptunk:D

ez alapszkin?

Az nem taktika, hanem egy bug kihasználása, magyarul csalás^^

2008-as van:)

BBeno2
2009 re is van szögi taktik?? vagy ugyanugy néz ki a dolog mint a 08nál???

Bocs a keretet elrontottam:keret

Hi & Grat All!Véget ért az elsõ szezonom az angol 6. osztály dél mérkõzésein.A worcester csapatát választottam,és eleinte nagyon nehéznek tûnt egy középcsapatot élvonalba helyezni,de valahogy sikerült:). Képek:
taktikám
Keret
Tabella

gratu,szép teljesitmény. 1szer remáélem én is ilyen leszek...:D

hát ciprusról igazolok 1 magyart,sok helyen bevethetõ,a legnagyobb sztáromat aki megint csak cipruson volt,meg kellene válnom mert az anyagi helyzetünk nem túl rózsás. Leigazoltam Fellai Józsit Kaposvölgyébõl ingyen. 20 éves és jobb mint a mostani Pothárn szabit. Rakonczait megszereztem véglegesen a REACtól nagyon kelett 1 jobbek. kell 2 középsö védõ föleg hogy Badics debrecenbe megy. középpályássorba is kellene 1 fiatal jobb közép játékos,mivel a kölcsönbe lévõ játékos 200 eurót akar ami itt nekünk nagyon sok... Csatársoron anno nekem ajánlott 1 hali csatárt Somodi vagy mi volt a neve,nálam nem vált be. elváltak utjaink. Csörnyei Zoli az ajka ikonjával se akarom meghosszabitani a szerzõdést mert már múzeumba való... éés nagyon gyenge... Szõke ritka gyenge csatár megint,mig Mihalecz 2 év alatt lött 28 gólt,és a másik ék a fiatal Gyûrûsi robi. a csatár posztra is akarok hozni,de a mag a keretet eggyüt tartom. célom a 8.hely.

kas123
gratu :)

Az udinese 1. helye kicsit mellbevágó :D

Grat mindenkinek!