Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejha:P
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
na a paks ellen 10 emberrel igy egyenlõ partiba voltunk söt 4szer több ziccerünk volt... kikaptunk 3-0ra:D baján is, uanez kiszorják és rugják le a játékosaimat. 18 emberem van abból lassan 11 se lesz...
úgy terveztem h lóvé + Aquino, de úgy nem volt jó a Portonak, nekik csak lóvé kell!
megszabták az árát, én pedig meg fogom venni, már ajánlottam szerzõdést is neki...!
de így a nyakamon marad Aquino, az a baj! mit csináljak vele, hogy elfogadható áron menjen el? mert ha átadóra teszem, meg ajánlom kluboknak akkor nem sokat kapok érte (tapasztaltam már)...szóval mit csináljak vele, hogy el akarjon menni vagy nem tudom!? :D és kapjak is érte valamennyit...!
VAMOS MADRID!
malaga - Madrid 1-0 (kupa)
Madrid - Celta 0-1 (bajnoki)...nem lesz ez így jó!
VAMOS MADRID!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Elkezdõdött 2010. Jött jónéhány fiatal játékos, akik nagy igéretek. Új Xavi, új Guti pl :)
vagy más...?
VAMOS MADRID!

nem lett meg Lazio-val az uefa kupás hely, utolsó meccsen Palermo ellen 0-3ról 2-3ra álltunk fel, de ennyi lett a vége, 1 ponttal maradtam el a 7. helytõl... :( jövõre...
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Jó kis keretem van, pl. Németh K., Doudin, Kanta J., stb.
Rájátszásban jutottunk fel, miután alapból 2.-ok lettünk.
Bizonyos Massimo Coda az U20-ban termelt 35 meccsen vmi 45-öt, aztán még felnõttben 10/10.
Volt átigazolásra 1,5 M körüli pénz, maradt 650k, erre most feljutás után meg nincs!
Pedig Fresit elvitték ingyen mert nem hosszabbított. Egyetlen épkézláb VKP-m volt, 30k-ért vettem, 46 meccsen játszott.
Hajrá Magyarország!
de aki azt használta az csalt PONT
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
természetesen finnhonban.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
hát ciprusról igazolok 1 magyart,sok helyen bevethetõ,a legnagyobb sztáromat aki megint csak cipruson volt,meg kellene válnom mert az anyagi helyzetünk nem túl rózsás. Leigazoltam Fellai Józsit Kaposvölgyébõl ingyen. 20 éves és jobb mint a mostani Pothárn szabit. Rakonczait megszereztem véglegesen a REACtól nagyon kelett 1 jobbek. kell 2 középsö védõ föleg hogy Badics debrecenbe megy. középpályássorba is kellene 1 fiatal jobb közép játékos,mivel a kölcsönbe lévõ játékos 200 eurót akar ami itt nekünk nagyon sok... Csatársoron anno nekem ajánlott 1 hali csatárt Somodi vagy mi volt a neve,nálam nem vált be. elváltak utjaink. Csörnyei Zoli az ajka ikonjával se akarom meghosszabitani a szerzõdést mert már múzeumba való... éés nagyon gyenge... Szõke ritka gyenge csatár megint,mig Mihalecz 2 év alatt lött 28 gólt,és a másik ék a fiatal Gyûrûsi robi. a csatár posztra is akarok hozni,de a mag a keretet eggyüt tartom. célom a 8.hely.