Jövõ a nappaliban - Made in Hungary
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
zSeKo
1. Egyébként nincs igazuk, hogy ennyiért építetnénk meg mi is. Sokkalta olcsóbban is meg lehet építeni, csak akrni kell.
2. Nem kötelezõ egy ilyen gépnek szem elõtt lennie. Mindek is. Csak legyen egy külsõ optikai meghajtója. Ergo nem kell kell túl drága házra költeni, bár már 27-tõl lehet kapni elfogadhatót. De akkor meg akkora a ház amekkorát akarsz, olyan teljesítményû amilyet akarsz. És még milyen jó, hogy a fene tudja hol van és ne látni, csak a monitort/TV-t. Rádióval mindent meg lehet oldani (rávirányító, bill. egér) és már játszani is lehet.
Nekem ez a véleményem.<#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem nem azt jelenti. A PC-t is mikor leteszem készenlétbe, kikapcsol mindent a gépemben, vinyót, ventillátorokat, mindent, a tv-kártyám mégis visszahozza, ha be van állítva hogy felvegyen valami mûsort.
Kissé drága, így most nem igen hiszem hogy lesz, majd idõvel talán.
zSeKo
Na de komolyan a cikkben olvastam hogy passzív módba kell bedobni. Nem célszerû kikapcsolni. Ez azt jelenti, hogy a winyót alapjáraton pörgeti nem? No de ha éjt nappallá téve forog a winyó meg megy a kütyõ, akkor az meddig mûködik frankón? Nem lesz a winyó minimum hangos egy idõ után? (Jó tudom hogy le van szigetelve meg minden, de akkor is...)
Tehát kb: 80-bol lehetk ihozni (megjelenito nelkul)
Ezek a mediacenteres programok HD fájlokat nem valami tökéletesen játszák le, vagy egyáltalán nem, ergo a nagy proci felesleges.
Egy kisebb htpc, ultradesign mediacenter szoftverrel kijön házilag 40 ezer forintból.
Ha meg nagy gép kell, HD-k futtatásához, azok nem csili-vili szoftverrel fogják lejátszani a profi formátumokat.
Ráadásul sok-sok mediacenter szoftver teljesen ingyenes.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Próbáltam ennek a cégnek a programját is de nekem a vita-s mediacenter jobban bejött igy inkább azt használom, de EPG szolgáltatáast ahhoz is adnak ök.
Elég korret cég bár a szoftver fejlesztéssel elég komótosan haldnak (én jobban örülnék ha inkább a Vistas MCE-hez fejlesztenének kegészitõket) de az EPG-vel kapcsolatos problémákra elég gyorsan reagálnak.
A gép meg igen korrektül teszi a dolgát, az epg-vel gyerekjáték a programozás, s a két tuner miatt az se baj ha egy idõbe megy 2 sorozat mert egyszerre tudja venni mind a kettõt( be lehet állitani hogy az ismétléseket ne vegye fel, meg hogy csak egy adott csatornáról vegye fel vagy minegyikrõl amin megy az adott film vagy sorozat, igy csak 1x beállitja az ember, hogy vegye fel a mondjuk a Csillagkaput s onnantól attól függetlenül hogy melyik adón vagy hogy mikor megy veszi automatikusan).
Utánna a felvett anyag feldolgozása se nagy ügy az összes számitógépes vágó szerkesztö, tömöritö program használható rajta.
Az mce a megfelelõ kodek felrakása után viszi az összes formátumot MKV, DIVx,XVID,Iso, rippelt dvd könyvtárat is beolvassa.
A játékokkal sincs gond(bár nem igazán arra van), igaz nem a legnagyobb felbontásban meg részletességel, de megy a legtöbb mai játék rajta (crysis demo 800*600 medium-on simán játszható, igazából a vista meg 1gb ram ami nagyon visszafogja ilyen téren)
Én meg vagyok vele elégedve, igaz késõbb a Hdd-n CPU-n meg ramon kivül nem nagyon lehet fejleszteni de arra amire való még igy is bõven megelel.
Õszinte gratuláció.
Tényleg jó cucc csak drága, majd pár év mulva...
Akárhogy olvasom, szerintem olcsóbban kilehet hozni egy talán jobb multimédiás gépet is :S
Ugyanis 2db A/D tuneres, hardveres mpeg2 tömörörítést használ. elég neki egy 1,5-2ghz-es gép, 1 gb ram, sima nvidia kari (ha olyan a megjelenítõ amin van VGA bemenet), és innentõl minden rendben. Eszik minden formátumot, mindenféle médiumról, tömörít on the fly.
Én magam kb 90.000.- HUF-ból hoznék ki media center távirányítóval egy gépet,
mert már gondoltam rá. Igaz az OS nélküli csupasz gép lenne.
Remélem lesz sikere a cégnek, és lentebb tudják vinni az áraikat, mert 100.000.- HUF-ért már lehet engem is érdekelne egy ilyen gép.
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amúgy gondolom 2-3 éves játékokat simán lejátszik, és már akkor is voltak játékok....