92
-
#52 A Ferrari challenge nem lesz pcre úgy láttam valahol -
#51 ezekszerint nem! -
Szabi1991 #50 há' de nem ugyanaz ? :O -
#49 A Ferrari CHALLENGE az lehet.
De ez a topik a Ferrari PROJECT. Ez utóbbiról semmi új hír. -
Szabi1991 #48 Team Vertu Trailer
2007 november 23 ? :O -
#47 Jóvanna késő van, csak annyit néztem: ferrari, akkor mondom ez lesz az, mellé fogtam -
#46 Elolvastad a szoveget is az oldalon?!:)))
"...System3 fejleszt Nintendo Wii-re, DS-re és Playstation 3-ra..." -
#45 http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10360
Gondolom ugyanaz, ha nem kövezzetek meg -
#44 12-1tucat
Hátezt én nem mondanám...
Nekem a Ferrari harégi, ha új, mindenképpen azt jelenti amit egy spotrautól elvár az ember, persze a régiek is egy bizonyos dolog miatt, meg az újak is egy bizonyos dolog miatt nagyonjók... -
n3whous3 #43 Pixel szintű manipuláció
ON :) -
#42 A pixel shader éppenséggel akármire használható, sztem tükröződésre is. Csak legyen aki leprogramozza, meg legyen hardver, ami elbírja. De most már télleg sok az off... :)
A grafika szép, remélem lesz benne '84-es Testarossa, meg F40 is, nem csak ezek a mai csilivili, gömbölyű, 12-1-tucat ferrarik. -
Gibor #41 pixel shader teljesen más... -
n3whous3 #40 Deh a pixel shader IS használható tükröződésre, ha jól tudom. -
Gibor #39 a pixel shader meg a reflaction ég és föld na mind1 mert pl FarCry egy játék... ot a tükröződéseket proci számolja meg ami ilyesmi azt mind a proci számolja hogy most hogyan legyen mi... -
#38 De lényeg a lényeg, vszínű nemlesz egy rossz game, bártleg nem is számítok egy Porcshe Unleashed-szintű autóválasztékra, dee naon jólenne... -
n3whous3 #37 De nem ez fogja kétvállra fektetni a gépet, az is biztos XD -
n3whous3 #36 És ha a tükröződés pixel shaderes cucc, akkor a VGA-t fekszi meg és még véletlenül sem a CPU-t... -
#35 Mas jatekokban mar vagy 5 eve hasznalnak reflect shadert-t;) -
Gibor #34 nem hinném... attól mert realtime az egy dolog, proci igényes, bár nem egy játék van ami realtime ba számoja, és mégse 10FPS-es fut... -
DJ BP #33 Ha igen, nem fekszi meg nagyon a hardvert?
De bizony :DD Kikapcsolható szokott lenni :) -
#32 Én pont ellenkezőleg gondolom, a szimulátor minden téren legyen szimulátor, ne csak fizika terén. Szimulálja a látványt és a hangokat is, ne csak a fizikát, elvégre pont az a cél, hogy minél közelebb kerülhess a valósághoz.
Bár úgy látom ebben a játékban a látvánnyal nem lesz probléma.
Ez a "reflect shader" valami valósidejű tükröződést számol? Ha igen, nem fekszi meg nagyon a hardvert? -
#31 És Ferrari torta is lesz? (Jó, ezt csak a South Park nézők értik) -
#30 De igy hirtelen ossze is lehetne pofozni egy Ferrari Challenge-t, pl. az rFactorhoz;))))
Nehany Ferrari ami biztos hog van: 360, 430, 550, 575, F1 2006, F1 1979, F1 1967, 255GTO, 275 GTB :) De lehet hogy van Enzo is valahol:)) Ezekbol mar lehet egy jo karriert osszerakni:D -
#29 Amt irtam, az pont lenyegtelen egy hardcore szimnek (reflect, shader, bloom, stb.):) Az engine, fizika meg azert lenyeges, mert behatarolja a stilust (arkad - "autos" - szim). Mivel, egyelore semmi pontosat nem tudni, igy mindenki ravetodik a kepek alapjan, ami lehet hogy bukta lesz, mert aztan beletesznek ~10 Ferrari-t, plusz ~10 "szokasos" GP palyat, egy GTL-hez hasonlo karriert, aztan annyi;D
Szerintem, egy NFS Porsche vagy egy MBWR szintu atfogo, autos cuccot senki ne varjon;) De kmivel semmit nem tudunk, igy barmi lehetseges:DDDD -
blackgamer #28 egy új Porsche játékot várok már, azért ezzel is elleszek ha régebbi típusokat is beleraknak -
DJ BP #27 aki csak egy jót akar játszani, nem hardcore szim-b*zi, örülni fog, tök mindegy mennyire új motor :) -
#26 De termeszetesen, egyelore nyitott, hogy milyen engine-re keszul, mert nagy a kavaras;)
A Blimey!-nek a "legfrissebb" jateka a BMW Challenge, ami a nehany eves GTL "engine-re" keszult (a legelso ISI gMotor2.0 grafikai engine - rFactor -, barkacs alapokkal). Amiota a SimBin (GTR, GTL, GTR2) szetszabdalodott (SimBin vs. Blimley!), csak a SimBin-tol lattunk ujdonsagokat (erosen tovabb fejlesztett ISI gMotor2.0 - RACE, RACE07).
A SimBin-nek - elvileg - keszul az uj, sajat engine-e (Lizard - ami a kep alapjan, olyan mintha az ISI-tol "veglegesen " megvettek volna az alapot, es teljesen atpiszkalnek?!), de a Blimley! alapokrol nem tudok.
Mivel az ISI dolgozik a gMotor2.0+ es a pMotor2.0 (talan) verzion, barmi lehetseges;) -
Szabi1991 #25 remélem lesz régi ferrari is :))
(aztán legroszabb esetben GTR2-ben lehet játszani majd a kocsikkal lanba :DDD) -
#24 Annyira azert nem komoly, igy a kepek alapjan;)
Talan 3 dolog van, ami feltunhet, ami esetleg ujdonsag (legalabbis az eddigi ISI engine-hez kepest:D):
- mar az auton is van reflect shader, tobb eves hatranyt sikerult behozni, bar egyelore meg az uton is szaggat tole a jatek;D
- onarnyek a kerekeken, bar ez nem nagy szam;)
- hatterben bloom effect (shader), ez sem nagy szam, bar latvanyos, legalabb 2 kepernyos script;D
A hatetterben levo homalyos fa, az csak homalyos, nem valoszinu hogy melysegelesseg:D -
n3whous3 #23 komoly... -
#22 -
#21 Nem tudjuk csak most kaptunk 3 képet. -
n3whous3 #20 Qrva jó grafika, az már biztos. Mikor lesz ez? -
#19 Végre valaki csinál Ferrari-s játékot -
#18 micsoda? -
#17 sm5-t tudó kártya kell majd hozzá -
#16 aha egy moderátort.Köszi -
ldavid #15 megkérsz egy moderátort |itt| -
#14 a képeket elnézve elég komoly atomerőmű kell majd hozzá -
#13 láma kérdés:Hogy kell bannert berakni a toicba