92
  • N o N a m e
    A Ferrari challenge nem lesz pcre úgy láttam valahol
  • Smicy2
    ezekszerint nem!
  • Szabi1991
    há' de nem ugyanaz ? :O
  • SuperCharger
    A Ferrari CHALLENGE az lehet.
    De ez a topik a Ferrari PROJECT. Ez utóbbiról semmi új hír.
  • Szabi1991
    Team Vertu Trailer

2007 november 23 ? :O
  • Smicy2
    Jóvanna késő van, csak annyit néztem: ferrari, akkor mondom ez lesz az, mellé fogtam
  • Alexease
    Elolvastad a szoveget is az oldalon?!:)))

"...System3 fejleszt Nintendo Wii-re, DS-re és Playstation 3-ra..."
  • Smicy2
    http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10360

Gondolom ugyanaz, ha nem kövezzetek meg
  • MikX
    12-1tucat
    Hátezt én nem mondanám...
    Nekem a Ferrari harégi, ha új, mindenképpen azt jelenti amit egy spotrautól elvár az ember, persze a régiek is egy bizonyos dolog miatt, meg az újak is egy bizonyos dolog miatt nagyonjók...
  • n3whous3
    Pixel szintű manipuláció

ON :)
  • SuperCharger
    A pixel shader éppenséggel akármire használható, sztem tükröződésre is. Csak legyen aki leprogramozza, meg legyen hardver, ami elbírja. De most már télleg sok az off... :)

A grafika szép, remélem lesz benne '84-es Testarossa, meg F40 is, nem csak ezek a mai csilivili, gömbölyű, 12-1-tucat ferrarik.
  • Gibor
    pixel shader teljesen más...
  • n3whous3
    Deh a pixel shader IS használható tükröződésre, ha jól tudom.
  • Gibor
    a pixel shader meg a reflaction ég és föld na mind1 mert pl FarCry egy játék... ot a tükröződéseket proci számolja meg ami ilyesmi azt mind a proci számolja hogy most hogyan legyen mi...
  • MikX
    De lényeg a lényeg, vszínű nemlesz egy rossz game, bártleg nem is számítok egy Porcshe Unleashed-szintű autóválasztékra, dee naon jólenne...
  • n3whous3
    De nem ez fogja kétvállra fektetni a gépet, az is biztos XD
  • n3whous3
    És ha a tükröződés pixel shaderes cucc, akkor a VGA-t fekszi meg és még véletlenül sem a CPU-t...
  • Alexease
    Mas jatekokban mar vagy 5 eve hasznalnak reflect shadert-t;)
  • Gibor
    nem hinném... attól mert realtime az egy dolog, proci igényes, bár nem egy játék van ami realtime ba számoja, és mégse 10FPS-es fut...
  • DJ BP
    Ha igen, nem fekszi meg nagyon a hardvert?

De bizony :DD Kikapcsolható szokott lenni :)
  • SuperCharger
    Én pont ellenkezőleg gondolom, a szimulátor minden téren legyen szimulátor, ne csak fizika terén. Szimulálja a látványt és a hangokat is, ne csak a fizikát, elvégre pont az a cél, hogy minél közelebb kerülhess a valósághoz.

Bár úgy látom ebben a játékban a látvánnyal nem lesz probléma.

Ez a "reflect shader" valami valósidejű tükröződést számol? Ha igen, nem fekszi meg nagyon a hardvert?
  • reménytelen
    És Ferrari torta is lesz? (Jó, ezt csak a South Park nézők értik)
  • Alexease
    De igy hirtelen ossze is lehetne pofozni egy Ferrari Challenge-t, pl. az rFactorhoz;))))
    Nehany Ferrari ami biztos hog van: 360, 430, 550, 575, F1 2006, F1 1979, F1 1967, 255GTO, 275 GTB :) De lehet hogy van Enzo is valahol:)) Ezekbol mar lehet egy jo karriert osszerakni:D
  • Alexease
    Amt irtam, az pont lenyegtelen egy hardcore szimnek (reflect, shader, bloom, stb.):) Az engine, fizika meg azert lenyeges, mert behatarolja a stilust (arkad - "autos" - szim). Mivel, egyelore semmi pontosat nem tudni, igy mindenki ravetodik a kepek alapjan, ami lehet hogy bukta lesz, mert aztan beletesznek ~10 Ferrari-t, plusz ~10 "szokasos" GP palyat, egy GTL-hez hasonlo karriert, aztan annyi;D

Szerintem, egy NFS Porsche vagy egy MBWR szintu atfogo, autos cuccot senki ne varjon;) De kmivel semmit nem tudunk, igy barmi lehetseges:DDDD
  • blackgamer
    egy új Porsche játékot várok már, azért ezzel is elleszek ha régebbi típusokat is beleraknak
  • DJ BP
    aki csak egy jót akar játszani, nem hardcore szim-b*zi, örülni fog, tök mindegy mennyire új motor :)
  • Alexease
    De termeszetesen, egyelore nyitott, hogy milyen engine-re keszul, mert nagy a kavaras;)

A Blimey!-nek a "legfrissebb" jateka a BMW Challenge, ami a nehany eves GTL "engine-re" keszult (a legelso ISI gMotor2.0 grafikai engine - rFactor -, barkacs alapokkal). Amiota a SimBin (GTR, GTL, GTR2) szetszabdalodott (SimBin vs. Blimley!), csak a SimBin-tol lattunk ujdonsagokat (erosen tovabb fejlesztett ISI gMotor2.0 - RACE, RACE07).

A SimBin-nek - elvileg - keszul az uj, sajat engine-e (Lizard - ami a kep alapjan, olyan mintha az ISI-tol "veglegesen " megvettek volna az alapot, es teljesen atpiszkalnek?!), de a Blimley! alapokrol nem tudok.

Mivel az ISI dolgozik a gMotor2.0+ es a pMotor2.0 (talan) verzion, barmi lehetseges;)
  • Szabi1991
    remélem lesz régi ferrari is :))
    (aztán legroszabb esetben GTR2-ben lehet játszani majd a kocsikkal lanba :DDD)
  • Alexease
    Annyira azert nem komoly, igy a kepek alapjan;)
    Talan 3 dolog van, ami feltunhet, ami esetleg ujdonsag (legalabbis az eddigi ISI engine-hez kepest:D):
    - mar az auton is van reflect shader, tobb eves hatranyt sikerult behozni, bar egyelore meg az uton is szaggat tole a jatek;D
    - onarnyek a kerekeken, bar ez nem nagy szam;)
    - hatterben bloom effect (shader), ez sem nagy szam, bar latvanyos, legalabb 2 kepernyos script;D

A hatetterben levo homalyos fa, az csak homalyos, nem valoszinu hogy melysegelesseg:D
  • n3whous3
    komoly...
  • Smicy2
  • Máté94
    Nem tudjuk csak most kaptunk 3 képet.
  • n3whous3
    Qrva jó grafika, az már biztos. Mikor lesz ez?
  • WiZZaRD
    Végre valaki csinál Ferrari-s játékot
  • Máté94
    micsoda?
  • kemszi2
    sm5-t tudó kártya kell majd hozzá
  • Máté94
    aha egy moderátort.Köszi
  • ldavid
    megkérsz egy moderátort |itt|
  • Tatz
    a képeket elnézve elég komoly atomerőmű kell majd hozzá