11
-
Epikurosz #11 Nem az örömlányoknak kellene fejlesztgetni, hanem a tisztességes embereknek.
-
chuky123 #10 Szép kis csotányroppantok -
eto demerzel #9 Már látom, hogy a www.wifefederation.com-on az összes khm prostituált pozíciója nyomon követő lesz és ezáltal hány és hány félrelépő férjet fognak hazaérve becsomagolt cókmókkal, fakanállal várni... csak az nm ertem hogyan. a halo a "szolgaltatorol" ad info-t nm a "ugyfelrol". igy nm lehet nyomon kovetni a "ugyfelet". -
birge #8 Szerintem egy ekkora cipő már magában véve is önvédelmi fegyver... Viszont egy élmény lehet benne járni. Vajon milyen súlyú? -
#7 hehe, majd a stricik jó hasznát veszik ennek -
Csaba42 #6 Hát, elég förmedvények és idejét múltak ezek a cipők, én legalábbis senki olyasvalakit nem ismerek, akinek ez a k*rvás style bejön. -
Epikurosz #5 az ilyen szolgáltatás inkább EDGE kategória. :-) -
M0rph3u5 #4 ja, meg lassan az lesz, h ha 2 menetet fizetsz, küldhetsz ingyen sms-t a cipőről:D -
Su0my #3 ezt most úgy érted, hogy a szolgáltatás része lesz monnyuk 5 perc wap?:O -
#2 azért sztem ekkora talpba egy egész PC belefér. Ha a mobilomban 10ed ekkora helyen elfér sokkal több, sztem egy normál cipőtalpba aksistul is bőven belefér. -
Su0my #1 Már látom, hogy a www.wifefederation.com-on az összes khm prostituált pozíciója nyomon követő lesz és ezáltal hány és hány félrelépő férjet fognak hazaérve becsomagolt cókmókkal, fakanállal várni...