Vissza kell fizetni az előre telepített szoftverek árát
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha veszel egy csirke combot(nyers) akkor visszaviszed a csontját. h bocs az nem kell?
ti vesztek telefont oprendszer nélkül? nézõpont kérdése, hogy kinek van igaza.
szal én se fogom perelni a nokiát, hogy a telómról szedje le a symbianos oprendszert, mert nekem winfosos kell.
a másik meg, hogy lehet kapni linuxos lepit is.
szal én se fogom perelni a nokiát, hogy a telómról szedje le a symbianos oprendszert, mert nekem winfosos kell.
a másik meg, hogy lehet kapni linuxos lepit is.
Így van. Ez a vásárló balf@szsága volt.
Persze akkor igaza lehet, ha nem lehet gépet elõtelepített programok nélkül kapni. Meg akkor is igaza lehet, ha mondjuk egy korábbi gépe tönkrement, és azért vett másik gépet, és az elõtelepített programokkal már egyébként is rendelkezik. Miért venné meg mégegyszer, ráadásul ilyen árukapcsolásos megoldással?
Persze akkor igaza lehet, ha nem lehet gépet elõtelepített programok nélkül kapni. Meg akkor is igaza lehet, ha mondjuk egy korábbi gépe tönkrement, és azért vett másik gépet, és az elõtelepített programokkal már egyébként is rendelkezik. Miért venné meg mégegyszer, ráadásul ilyen árukapcsolásos megoldással?
Ez a kérdésed kb ilyen szintû volt: Minek eszel ha úgyis ki****-od?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Minek vette akkor meg?
Jogos. Mi van ha õ Linux-al szeretné használni a gépet, akkor semmi dolga Windows-os cuccokkal, miért is fizetne érte.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
← ElőzőOldal 2 / 2