33
Minden, ami búcsú, vendégés!
-
#33 XD -
#32 ez általában semmit nem szokott érni én 1x írtam és azóta se válaszoltak és nem tettek semmit...(fél éve volt) -
#31 Belga új albuma, felveszem a nyújork jenkis kabátom. a szám szövege pont ideillik :D -
#30 én egyszer lőttem ajándékot búcsúba, nyolcévesen... ilyen kis gyökér műanyag íjjpuska volt... annak is nem a pálcáját lőttem el, hanem a játékot. eltört úgyhogy elvihettem... pont a ravaszát lőttem ki neki... pdeig fasza kis nyílpuska volt... -
#29 ás kapsz FASZÁRÚ NYALOKÁT :DDD -
#28 jaj :D -
#27 Élmények a búcsúban:
Öröm lehet egy ilyen lélekvesztőre felülni... és még fizetsz is érte
Színvonal adott
10 pálcás gagyi kulcstartó [1lövés:50Ft]
-
#26 amerikában is.. -
#25 a szegények vidámparkja?:D -
#24 sztem poénabb ha felülsz apu motorjára, mp3 a füledbe, aztán lakott területen 200-al. szól a zene és még ütközöl is. ja és ingyen van -
cucmalajmc #23 faluhelyen még mindig divat a BÚCSÚ! yeah -
#22 remélem nem fog! -
#21 szerintem lejárt az ilyen vándorcigányos-búcsús-gagyieladós-vidámparkosdolgoknak az ideje -
#20 szerintem meg tök zsír, hogy szól a zene te meg a dodgemben pont ütközöl!:D:D -
cucmalajmc #19 -
#18 szar a hangulata :D -
#17 Pedig a te korodbelieknek való -
#16 mert?
-
#15 Olyan értelmesek arcok járnak a "búcsuba" -
#14 utálom a búcsúkat. -
Aspyrin #13 Írhat, csak teljesen feleslegesen, amíg nincs legalább 500 hozzászólás. -
#12 THX -
#11 Hétvégén megpróbálok csinálni képeket, de lehet előbb is lesznek! Várok tőletek is képeket! Nem muszály sajátnak lenni.
-
#10 irsz levelet a [email protected]
-
#9 Hát az igaz hogy drágák, de szerintem nem rosszak. Milyenek szoktak lenni felétek? -
#8 ezt hogy lehet szerezni? -
#7 Háát, nem tudom nálunk is most lesz.Elég drágák, a szerkezetekre meg rossz ránézni, hogy csak egy kis csapszegen lóg az életed... -
#6 házigazda jogok kellenek hozzá -
#5 am hogy tudok hátteret, meg ilyesmit bareknai a topiknak? -
#4 nálunk most vasárnap lesz!:D -
#3 nálunk teréz napokon szokott lenni (mostanában volt)
nem voltam kint már ezer éve.
-
#2 Remélem lesz népszerűsége a topiknak!:D -
#1 Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy itt lehessen beszélgetni az Utazó Vidámparkokról, búcsúról....