Doktor House otthagyta a sorozat forgatását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész a tag 😊
Idõ hiányéban csak nemrég sikerült megnéznem a 4x01-et, eszméletlen jó volt!😊
- Mi a baja?
- Kérem írják itt alá!
- De csak tud mondtani valamit az állapotáról?
- Ööö.. Kérem írják itt alá!
😊
Idõ hiányéban csak nemrég sikerült megnéznem a 4x01-et, eszméletlen jó volt!😊
- Mi a baja?
- Kérem írják itt alá!
- De csak tud mondtani valamit az állapotáról?
- Ööö.. Kérem írják itt alá!
😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
a 3. és 4. évadban meg végig szerepel
elsõben nincs, másodikban is csak vendég (asszem utolsó epizód).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
4. évad és még mindig kiváló a sorozat...sõt!!!
Best!
Best!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lola, most linkeltem be a sorozat forumába pár képet a FV-ban való szereplésérõl 😊 Nagyon kemény 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
többi évadban is benne van😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Az a fiatal csávó az I vh-ban Dr House? Anno ezt nem, is vettem észre... Na majd megnézem megint
a világháborús évadot...
a világháborús évadot...
Múltkor néztem az MTV-1-en a Fekete Vipera c.angol komédiasorozat egyik részét.Ennek a fõszereplõje Rowan Atkinson (azaz Mr.Bean) és látom h jön be a katonai táborba 1 fiatal százados és mondom de ismerõs ezz az ember.Aztán kis gondolkodás után rájöttem h õ Doktor House,csak éppen még vagy 10-20 évvel fiatalabban.Eléggé meglepõdtem.