Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a legjobb autós játék sztem, soha nem látott hangulat gyönyörû grafika a megjelenés óta fent van a gépemen abszolút megérte az árát g-25 tel kiváló viszont úgy éreztem hogy mintha hamar adták volna ki pl sok apróság elmaradt belõle amit remélem a 2 . részben kijavítanak.Benzin kút is van benne mintha bele akarták volna teni de mégse, vagy volt egy kép korábban, ahol esett ,vagy, hogy koszosodik az ablak, de nincs ablatörlõ meg az irányjelzõ is gyanús hogy hiányzik.
Fehercsoki
Attól h itt is megkérdezed még nem tudjuk megmondani h mikor jelenik meg.(ha egyáltalán megjelenik)

Megjelenésrõl nincs semmi hír?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Máté94
<#gunyos1><#gun>
bertino
ott a két pont a neved mellett, de te még mindig ujat akarsz nyitni.

közbe már van egy nyitva, csak be van zárva, de már kérték a nyitását most, hogy jöttek infók.

érted ? <#idiota>

ezt a postot elnézve, szerintem nyisd meg nyugodtan és akkor minden zsoké lesz a számodra.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Máté94
Csinálhatok Játékosok fóruma topicot?:)
Szabi lehet majd a házigazda.:)
Máté94
Ezt megfogom venni ha az eggyet nem vettem.
bertino
<#eljen><#eljen>
várjuk.
szerintem nem baj, hogy továbbra is hawaii a helyszín, ha a kimaradt helyeket be lehet majd járni.

bertino
yepp, fõleg a nyugati parton, a kétsávoson, napfényben
na az a feeling büntet

testerlnx
>"de kéne vmi nagy város is..."
Hát figyelembe véve, hogy néha még a házakat se tudta kirakni 360-on 300km/h felett, inkább ne erõltessék!
Amúgy nekem a tengerparti száguldozás jött be legjobban.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

SpeedXHUN
de kéne vmi nagy város is...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Az lenne a jó ha most az Oahu melletti Kauai-t modelleznék le,na annak nagyon tudnék örülni.

testerlnx
Az mondjuk már nincs messze :) Remélem lesz benne naplementés tengerpart meg szép zöld erdõk. Viszont éjszakai vezetés nem hiányzik.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Állítólag március 8.-án érkezik, de még nem hivatalos

testerlnx
Viszont! Legalább egy megjelenési dátum lehetne már.

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

dinomano
PS3-ra is lesz gondolom a game; ugye?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

"Források szerint a második rész többek között a neves olasz autógyárak modelljeit vonultatja fel, Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani és Saleen viszonylatban, sõt, off-road jármûvekben is." - <#finom>

hm... nem is lenne rossz :D csak vannak az apróságok, hogy hol lenne off-road verseny, meg nem hiszem, hogy a TDU készítõi pont Budapesten akarnák, hogy játszódjon a játék :)

LeWyTy
Budapesten<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bertino
én remélem, hogy Új-Zélandon vagy Ausztráliában. Mindkettõ legalább annyira lenyûgözõ szépségû hely lehetne a játékban, mint a valóságban :)

szerintetek hol fog játszódni a játék? :D

"A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni." - ha ezt a mondatot elolvassuk és belegondolunk, akkor rájöhetünk, hogy nagyon jó kis játék lesz ez :)
"off-road versenyek" - ezek szerint túraautók is lesznek a játékban...
"dinamikus idõjárás (esõ, köd viharok)" - akkor az ellenfelek mellett az idõjárással is megkell küzdenünk :D
"lesznek éjszakai és nappali versenyek is" - hmm... jól hangzik, legalább nem az lesz, hogy mikor lemegy a nap, nem lesz éjszaka, hanem újra nappal!

Összességében én egy nagyon jó game-ra számítok, és várom, hogy több info jöjjön!

dotkom
neked is jo vastag bor van kepeden....

http://atwwebmaker.tx.hu/

jól van, de nincs ilyen nevû topik (legalábbis én nem találtam)..., a másik, hogy jövõre már jön és az infok is jönnek, tehát kell egy topik, ami ezzel foglalkozik :D

bertino
nem akarlak elkeseríteni, de ez már akkor köztudott volt, mikor megjelent az elsõ rész :D:D:D:D

elhiheted, hogy nem én írtam ki, de sztem azért, mert PC-re és Xbox-ra jelenik meg, de ha tényleg ezért van oda kiírva, akkor lehetne bõvíteni még a PS-sel, és a PSP-vel :)

Sland
Test Drive Unlimited 2 PC-re és Xboxra a cím. Minek van ott a PC ha ez konzolos topic?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sir Quno Jedi
Adnék büntipontot üvöltözésért, de minek...

1xûsítem: EZ a konzolos fórum, így itt minden játéknak lehet topic-ja (ha megengedem), ami konzolokon kijön. TELJESEN lényegtelen, hogy máshol, pl. a játékosokban megnyitották-e már, avagy sem. Így már világos remélem?!! Ez itt védett zóna, nem szabadítjuk rá a pécéseket, sem a konzolosokat a pécé szekcióra.

HA (!) mégis volna itt a konzolosban ilyen tápig régebbrõl és belinkeli valaki ide, máris törlöm ezt...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

igen ott van, de az a játékosok fóruma, ez pedig a konzolosoké

Sland
nah itt van

Azt mondták amikor bezárták, hogy újra ki fogják nyitni ha aktuális lesz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hát én olyan nevû topikot, hogy Test Drive Unlimited 2 nem találtam, használtam a keresõt, végignéztem a konzolosok fórumát, de ilyen nevû topikot nem találtam, csak olyat, amelyik az elsõ részre vonatkozik... ez pedig a 2. rész!

kas123
AKKOR LINKELD BE IDE AZT A TOPICOT

LeWyTy
AZÉR MER MÁR VAN ILYEN FÓRUM (lassan féléve) CSAK NEM EGÉSZEN EZ A NEVE!!!!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha jól értesültem akkor PC-re, PS2-re, PSP-re és Xbox360-ra jelenik meg a game. A PS3 pedig viszi a PS2-s cuccokat, tehát valószínûleg mind a két konzolon élvezhetjük a játékot :)

Sir Quno Jedi
Megnyitottam megint! Kérném, hogy aki megint le szeretné zárni, az szóljon elõször, hogy miért?! Mert én is csak a játékosok fórumában találtam ilyet, ez meg a konzolos szal. Jó lenne tudni! (és elõre megkérdezte a nyitó tõlem)

Aztán lehet, hogy megint a nagyszerû keresõ szaraxik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Super Saiyan
PS2-re jön vagy PS3-ra jön?

>:C

Jön a Test Drive Unlimited 2?

Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.

Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban.