Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
közbe már van egy nyitva, csak be van zárva, de már kérték a nyitását most, hogy jöttek infók.
érted ? <#idiota>#idiota>
ezt a postot elnézve, szerintem nyisd meg nyugodtan és akkor minden zsoké lesz a számodra.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
várjuk.
szerintem nem baj, hogy továbbra is hawaii a helyszín, ha a kimaradt helyeket be lehet majd járni.

na az a feeling büntet
Hát figyelembe véve, hogy néha még a házakat se tudta kirakni 360-on 300km/h felett, inkább ne erõltessék!
Amúgy nekem a tengerparti száguldozás jött be legjobban.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"off-road versenyek" - ezek szerint túraautók is lesznek a játékban...
"dinamikus idõjárás (esõ, köd viharok)" - akkor az ellenfelek mellett az idõjárással is megkell küzdenünk :D
"lesznek éjszakai és nappali versenyek is" - hmm... jól hangzik, legalább nem az lesz, hogy mikor lemegy a nap, nem lesz éjszaka, hanem újra nappal!
Összességében én egy nagyon jó game-ra számítok, és várom, hogy több info jöjjön!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1xûsítem: EZ a konzolos fórum, így itt minden játéknak lehet topic-ja (ha megengedem), ami konzolokon kijön. TELJESEN lényegtelen, hogy máshol, pl. a játékosokban megnyitották-e már, avagy sem. Így már világos remélem?!! Ez itt védett zóna, nem szabadítjuk rá a pécéseket, sem a konzolosokat a pécé szekcióra.
HA (!) mégis volna itt a konzolosban ilyen tápig régebbrõl és belinkeli valaki ide, máris törlöm ezt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aztán lehet, hogy megint a nagyszerû keresõ szaraxik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyelõre hivatalosan nincsen megerõsítve de nagyon úgy tûnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.
Az Unlimited sokak szerint hosszú idõk után az elsõ igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus idõjárást (esõ, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebbõl 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy idõpontban.