42
Test Drive Unlimited 2 PC-re és Xboxra
-
robi25 #42 Ez a legjobb autós játék sztem, soha nem látott hangulat gyönyörű grafika a megjelenés óta fent van a gépemen abszolút megérte az árát g-25 tel kiváló viszont úgy éreztem hogy mintha hamar adták volna ki pl sok apróság elmaradt belőle amit remélem a 2 . részben kijavítanak.Benzin kút is van benne mintha bele akarták volna teni de mégse, vagy volt egy kép korábban, ahol esett ,vagy, hogy koszosodik az ablak, de nincs ablatörlő meg az irányjelző is gyanús hogy hiányzik. -
#41 Attól h itt is megkérdezed még nem tudjuk megmondani h mikor jelenik meg.(ha egyáltalán megjelenik) -
janihunk #40 Megjelenésről nincs semmi hír? -
#39 -
#38 ott a két pont a neved mellett, de te még mindig ujat akarsz nyitni.
közbe már van egy nyitva, csak be van zárva, de már kérték a nyitását most, hogy jöttek infók.
érted ?
ezt a postot elnézve, szerintem nyisd meg nyugodtan és akkor minden zsoké lesz a számodra. -
#37 Csinálhatok Játékosok fóruma topicot?:)
Szabi lehet majd a házigazda.:) -
#36 Ezt megfogom venni ha az eggyet nem vettem. -
várjuk.
szerintem nem baj, hogy továbbra is hawaii a helyszín, ha a kimaradt helyeket be lehet majd járni. -
Szabi1991 #34
-
Szabi1991 #33 -
#32 yepp, főleg a nyugati parton, a kétsávoson, napfényben
na az a feeling büntet -
#31 >"de kéne vmi nagy város is..."
Hát figyelembe véve, hogy néha még a házakat se tudta kirakni 360-on 300km/h felett, inkább ne erőltessék!
Amúgy nekem a tengerparti száguldozás jött be legjobban. -
#30 de kéne vmi nagy város is... -
silas92 #29 Az lenne a jó ha most az Oahu melletti Kauai-t modelleznék le,na annak nagyon tudnék örülni. -
Gaba22 #28 #1 -
#27 Az mondjuk már nincs messze :) Remélem lesz benne naplementés tengerpart meg szép zöld erdők. Viszont éjszakai vezetés nem hiányzik. -
Gaba22 #26 Állítólag március 8.-án érkezik, de még nem hivatalos -
#25 Viszont! Legalább egy megjelenési dátum lehetne már. -
Gaba22 #24 Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Gaba22 #23 #4 -
#22 PS3-ra is lesz gondolom a game; ugye? -
Gaba22 #21 "Források szerint a második rész többek között a neves olasz autógyárak modelljeit vonultatja fel, Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani és Saleen viszonylatban, sőt, off-road járművekben is." - -
Gaba22 #20 hm... nem is lenne rossz :D csak vannak az apróságok, hogy hol lenne off-road verseny, meg nem hiszem, hogy a TDU készítői pont Budapesten akarnák, hogy játszódjon a játék :) -
#19 Budapesten -
#18 én remélem, hogy Új-Zélandon vagy Ausztráliában. Mindkettő legalább annyira lenyűgöző szépségű hely lehetne a játékban, mint a valóságban :) -
Gaba22 #17 szerintetek hol fog játszódni a játék? :D -
Gaba22 #16 "A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus időjárást (eső, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebből 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni." - ha ezt a mondatot elolvassuk és belegondolunk, akkor rájöhetünk, hogy nagyon jó kis játék lesz ez :)
"off-road versenyek" - ezek szerint túraautók is lesznek a játékban...
"dinamikus időjárás (eső, köd viharok)" - akkor az ellenfelek mellett az időjárással is megkell küzdenünk :D
"lesznek éjszakai és nappali versenyek is" - hmm... jól hangzik, legalább nem az lesz, hogy mikor lemegy a nap, nem lesz éjszaka, hanem újra nappal!
Összességében én egy nagyon jó game-ra számítok, és várom, hogy több info jöjjön! -
#15 neked is jo vastag bor van kepeden.... -
Gaba22 #14 jól van, de nincs ilyen nevű topik (legalábbis én nem találtam)..., a másik, hogy jövőre már jön és az infok is jönnek, tehát kell egy topik, ami ezzel foglalkozik :D -
#13 nem akarlak elkeseríteni, de ez már akkor köztudott volt, mikor megjelent az első rész :D:D:D:D -
Gaba22 #12 elhiheted, hogy nem én írtam ki, de sztem azért, mert PC-re és Xbox-ra jelenik meg, de ha tényleg ezért van oda kiírva, akkor lehetne bővíteni még a PS-sel, és a PSP-vel :) -
#11 Test Drive Unlimited 2 PC-re és Xboxra a cím. Minek van ott a PC ha ez konzolos topic? -
#10 Adnék büntipontot üvöltözésért, de minek...
1xűsítem: EZ a konzolos fórum, így itt minden játéknak lehet topic-ja (ha megengedem), ami konzolokon kijön. TELJESEN lényegtelen, hogy máshol, pl. a játékosokban megnyitották-e már, avagy sem. Így már világos remélem?!! Ez itt védett zóna, nem szabadítjuk rá a pécéseket, sem a konzolosokat a pécé szekcióra.
HA (!) mégis volna itt a konzolosban ilyen tápig régebbről és belinkeli valaki ide, máris törlöm ezt... -
Gaba22 #9 igen ott van, de az a játékosok fóruma, ez pedig a konzolosoké -
#8 nah itt van
Azt mondták amikor bezárták, hogy újra ki fogják nyitni ha aktuális lesz -
Gaba22 #7 hát én olyan nevű topikot, hogy Test Drive Unlimited 2 nem találtam, használtam a keresőt, végignéztem a konzolosok fórumát, de ilyen nevű topikot nem találtam, csak olyat, amelyik az első részre vonatkozik... ez pedig a 2. rész! -
#6 AKKOR LINKELD BE IDE AZT A TOPICOT -
#5 AZÉR MER MÁR VAN ILYEN FÓRUM (lassan féléve) CSAK NEM EGÉSZEN EZ A NEVE!!!!! -
Gaba22 #4 Ha jól értesültem akkor PC-re, PS2-re, PSP-re és Xbox360-ra jelenik meg a game. A PS3 pedig viszi a PS2-s cuccokat, tehát valószínűleg mind a két konzolon élvezhetjük a játékot :) -
#3 Megnyitottam megint! Kérném, hogy aki megint le szeretné zárni, az szóljon először, hogy miért?! Mert én is csak a játékosok fórumában találtam ilyet, ez meg a konzolos szal. Jó lenne tudni! (és előre megkérdezte a nyitó tőlem)
Aztán lehet, hogy megint a nagyszerű kereső szaraxik.