Megjelenés előtt az Empire Earth 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áh az elsõ nagy alkotás volt. Imádtam. Leültem, elkezdtem jétszani az õskorban, a pálya felét elkerítettem magamnak, és szépen csendben elfejlõdgettem magamnak. Egész napra lekötött egyetlen menet. Jó érzés volt, amikor a falaim mögül kimozdultam 2. vh-s tankokkal, és nekimentem a jócskán lehagyott ellenfél muskétásainak 😄 Vagy atomot dobtam a 18. századi épületeire.
A 2. rész, na arról nem vagyok hajlandó nyilatkozni D: pff okádat
A 2. rész, na arról nem vagyok hajlandó nyilatkozni D: pff okádat
Hát igen...
Az elsõ résszel órákat játszottam, ami nem is volt nehéz dolog😛
Bátyámmal csak csodaépítéssel tudtunk nyerni már két ellenfél ellen is😛 Nagyon izgalmas volt.
A második rész meghát...blö
Talán csak ennyi nekem nem tetszett még azt se tudtam hol lehet korszakot lépni talán ez tûrhetõbb lesz.Meglátjuk...
Az elsõ résszel órákat játszottam, ami nem is volt nehéz dolog😛
Bátyámmal csak csodaépítéssel tudtunk nyerni már két ellenfél ellen is😛 Nagyon izgalmas volt.
A második rész meghát...blö
Talán csak ennyi nekem nem tetszett még azt se tudtam hol lehet korszakot lépni talán ez tûrhetõbb lesz.Meglátjuk...
Részben egyetértek, de már mint több helyen is elmondták:
!!!!!!!!!!!!
Nem 3 nép lesz hanem 3 fõ civilizáció(teljesen más épületekkel, egysgégekkel és taktikával) és azon belül lesznek külön népek(pl.Nyugat-->Nagy Britannia) különbözõ extrákkal(pl. a briteknek a tengeri fejlesztések egy része egybõl kilesz fejlesztve).
Novemberben kiderül.
!!!!!!!!!!!!
Nem 3 nép lesz hanem 3 fõ civilizáció(teljesen más épületekkel, egysgégekkel és taktikával) és azon belül lesznek külön népek(pl.Nyugat-->Nagy Britannia) különbözõ extrákkal(pl. a briteknek a tengeri fejlesztések egy része egybõl kilesz fejlesztve).
Novemberben kiderül.