SpeedDemosArchive.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda
5 napos élõ stream maraton speed runokkal és adománygyûjtéssel egy rák ellenes alapítványnak
5 napos élõ stream maraton speed runokkal és adománygyûjtéssel egy rák ellenes alapítványnak
Raven, az elf íjász/gyógyító csajszi, akit csak akkor kaptál meg ha beszéltél az elfek királynõjével (?) Quintarraban. ha ezt a részt átugrottad - és a végigjátszás átugorja - akkor nem szerezheted meg Ravent. ami nem jó, mert õ jól is néz ki és táp is. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Kit? 😊
Én is játszottam a játékkal, de nem a végéig...
Én is játszottam a játékkal, de nem a végéig...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
23 perc. au. de legalább megtudtam h lehet átugrani a történet elég nagy részét, igaz, kihagyva az egyik legjobb NPC-t...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azt hiszem, van az Arcanumnak is fóruma.
Meg is van. 😊
Nézd meg alulról az 5. hozzászólást!
😊
Meg is van. 😊
😊
wow. na majd ha unatkozok csinálok egyet Arcanumhoz <#nyes>#nyes>
én már nem is töltök játékot, megnézem inkább youtube-on a végigjátszást <#hawaii>#hawaii>
bár most nézem már van egy másik szerverük is letöltéshez, az archive.org, az most maxal jön
PSN ID.: Beegabor
Hát jah, nem a leggyorsabb, az tény.
Néha érdemesebb a fórumokat nézni, és az ottani linkekbõl letölteni a videókat. Bár én szinte sosem a legnagyobb felbontásúakat szedem le. 😄
Néha érdemesebb a fórumokat nézni, és az ottani linkekbõl letölteni a videókat. Bár én szinte sosem a legnagyobb felbontásúakat szedem le. 😄
Ismerem az oldalt, ha nem lehetne ilyen tetûlassan tölteni róla,akkor talán még jó is lenne.
PSN ID.: Beegabor
Érdemes megnézni néha az oldalt azoknak, akik kíváncsiak, h. kell gyorsan végigjátszani egy-egy játékot.
Itt egyébként nem a játékélményen, hanem a sebességen van a hangsúly.
Csalni, hackelni nem lehet a játékok során, csak a belsõ bugokat lehet kihasználni, szóval nem arról szól h. örökéletkód v. szintugrás meg egyebek, aztán végigvittem. 😄
Persze ezekhez az eredményekhez eléggé ismerni kell az adott játékot ha vki meg akarja dönteni a futott idõt.
A letölthetõ videók elérhetõek itt.
A topicokban angolul fórumozásra is van lehetõség díjmentes regisztráció után.
A legtöbb runnak van külön fórumtopicja.
Itt egyébként nem a játékélményen, hanem a sebességen van a hangsúly.
Csalni, hackelni nem lehet a játékok során, csak a belsõ bugokat lehet kihasználni, szóval nem arról szól h. örökéletkód v. szintugrás meg egyebek, aztán végigvittem. 😄
Persze ezekhez az eredményekhez eléggé ismerni kell az adott játékot ha vki meg akarja dönteni a futott idõt.
A letölthetõ videók elérhetõek itt.
A topicokban angolul fórumozásra is van lehetõség díjmentes regisztráció után.
A legtöbb runnak van külön fórumtopicja.