12
Avagy játékok gyors végigjátszása
  • gosumofo
    http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda

5 napos élő stream maraton speed runokkal és adománygyűjtéssel egy rák ellenes alapítványnak
  • Calver
    Raven, az elf íjász/gyógyító csajszi, akit csak akkor kaptál meg ha beszéltél az elfek királynőjével (?) Quintarraban. ha ezt a részt átugrottad - és a végigjátszás átugorja - akkor nem szerezheted meg Ravent. ami nem jó, mert ő jól is néz ki és táp is.
  • Esrohnoil
    Kit? :)
    Én is játszottam a játékkal, de nem a végéig...
  • Calver
    23 perc. au. de legalább megtudtam h lehet átugrani a történet elég nagy részét, igaz, kihagyva az egyik legjobb NPC-t...
  • Esrohnoil
    Bocsi, itt a link.
  • Esrohnoil
    Azt hiszem, van az Arcanumnak is fóruma.
    Meg is van. :)
    Nézd meg alulról az 5. hozzászólást!
    :)
  • Calver
    wow. na majd ha unatkozok csinálok egyet Arcanumhoz
  • blackgamer
    én már nem is töltök játékot, megnézem inkább youtube-on a végigjátszást
  • Seth
    bár most nézem már van egy másik szerverük is letöltéshez, az archive.org, az most maxal jön
  • Esrohnoil
    Hát jah, nem a leggyorsabb, az tény.
    Néha érdemesebb a fórumokat nézni, és az ottani linkekből letölteni a videókat. Bár én szinte sosem a legnagyobb felbontásúakat szedem le. :D
  • Seth
    Ismerem az oldalt, ha nem lehetne ilyen tetűlassan tölteni róla,akkor talán még jó is lenne.
  • Esrohnoil
    Érdemes megnézni néha az oldalt azoknak, akik kíváncsiak, h. kell gyorsan végigjátszani egy-egy játékot.
    Itt egyébként nem a játékélményen, hanem a sebességen van a hangsúly.
    Csalni, hackelni nem lehet a játékok során, csak a belső bugokat lehet kihasználni, szóval nem arról szól h. örökéletkód v. szintugrás meg egyebek, aztán végigvittem. :D
    Persze ezekhez az eredményekhez eléggé ismerni kell az adott játékot ha vki meg akarja dönteni a futott időt.

A letölthető videók elérhetőek itt.

A topicokban angolul fórumozásra is van lehetőség díjmentes regisztráció után.
    A legtöbb runnak van külön fórumtopicja.