12
Avagy játékok gyors végigjátszása
-
gosumofo #12 http://www.twitch.tv/speeddemosarchivesda
5 napos élő stream maraton speed runokkal és adománygyűjtéssel egy rák ellenes alapítványnak -
#11 Raven, az elf íjász/gyógyító csajszi, akit csak akkor kaptál meg ha beszéltél az elfek királynőjével (?) Quintarraban. ha ezt a részt átugrottad - és a végigjátszás átugorja - akkor nem szerezheted meg Ravent. ami nem jó, mert ő jól is néz ki és táp is. -
#10 Kit? :)
Én is játszottam a játékkal, de nem a végéig... -
#9 23 perc. au. de legalább megtudtam h lehet átugrani a történet elég nagy részét, igaz, kihagyva az egyik legjobb NPC-t... -
#8 Bocsi, itt a link. -
#7 Azt hiszem, van az Arcanumnak is fóruma.
Meg is van. :)
Nézd meg alulról az 5. hozzászólást!
:) -
#6 wow. na majd ha unatkozok csinálok egyet Arcanumhoz -
blackgamer #5 én már nem is töltök játékot, megnézem inkább youtube-on a végigjátszást -
#4 bár most nézem már van egy másik szerverük is letöltéshez, az archive.org, az most maxal jön -
#3 Hát jah, nem a leggyorsabb, az tény.
Néha érdemesebb a fórumokat nézni, és az ottani linkekből letölteni a videókat. Bár én szinte sosem a legnagyobb felbontásúakat szedem le. :D -
#2 Ismerem az oldalt, ha nem lehetne ilyen tetűlassan tölteni róla,akkor talán még jó is lenne. -
#1 Érdemes megnézni néha az oldalt azoknak, akik kíváncsiak, h. kell gyorsan végigjátszani egy-egy játékot.
Itt egyébként nem a játékélményen, hanem a sebességen van a hangsúly.
Csalni, hackelni nem lehet a játékok során, csak a belső bugokat lehet kihasználni, szóval nem arról szól h. örökéletkód v. szintugrás meg egyebek, aztán végigvittem. :D
Persze ezekhez az eredményekhez eléggé ismerni kell az adott játékot ha vki meg akarja dönteni a futott időt.
A letölthető videók elérhetőek itt.
A topicokban angolul fórumozásra is van lehetőség díjmentes regisztráció után.
A legtöbb runnak van külön fórumtopicja.