Az év topicja!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Amióta a videók is hozzákerült a topik címéhez 1000 X rosszabb lett arról nem is beszélve,hogy ha valaki belinkel egy játékot akkor napokig az eredményeket kell nézni...
Meg a cagivamito topikok is besztek voltak..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A BESZT TOPIK!!!!
azért sg-n lehetne fejleszteni keményen...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy elég gyér ötlet az a topic...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
púúúúú
Téli idõszámítás,szilveszter keze lassan elér minket, a gépezet fordul egyet, a hetest nyolcasra cseréljük a négyjegyû számunk végén😊
Új, jobb, nagyszerûbb sikereket szeretnénk majd elérni az életünkben.
De azért remélhetõleg minden más jó dolog marad a régi
(még az sg.hu is)!
Szerintem nem rossz ötlet lenne egy "királyt" választani minden fórumkategórián belül, hogy kiderüljön Nektek mi volt a legmeghatározóbb topic ebben az évben.
Szóval, hogy teljen a topic, és gyüljetek, indítom a sort:
Általános eszmecsere: Humoros és aranyos képek, videók
Én ezt a topicot választom ebben a kategóriában. Hihetetlen belegondolni, hogy már évek óta olvasgatom, és ha rossz kedvem van akkor 1-1 ütõs kép/videó feltud dobni. Thx to Pelleri és a többi "képhuszárnak"😄