Az év topicja!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaptár
<SPAN id=maskwindow><br><marquee behavior=alternate><FONT SIZE=+1><FONT COLOR=blue>B.Ú.É.K</FONT></FONT></marquee></SPAN>

tigeroo
:-D bujék
Ez fáj...
Kojiro
Kata
A miénk of course. -.-

[/cserf][/fülünyúl]

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

hunbasser
Real Madrid Fan Club <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

desigo
Pont a Humoros és aranyos képek, videók topik ?

Amióta a videók is hozzákerült a topik címéhez 1000 X rosszabb lett arról nem is beszélve,hogy ha valaki belinkel egy játékot akkor napokig az eredményeket kell nézni...
JCSR Apache
Szerintem a "Lágszoro motorra" topic mindent visz.

erre<#eplus2>

zeli
Cset szívatások 😄
Meg a cagivamito topikok is besztek voltak..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

toysoldier
Szilveszteri dorrungatások!!44

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Dragooon
cagivamito topicjai egytõl-egyig..<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

NEOreg3
ez nem is kérdés, meg van a nyertes😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én már ttooooomm!!!!
A BESZT TOPIK!!!!

kas123
Real Madrid Fan Club vagy A játékok hangulata topic

"De azért remélhetõleg minden más jó dolog marad a régi (még az sg.hu is)!"

azért sg-n lehetne fejleszteni keményen...

Fido4life
Szabi84
büntetéstopik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sweech
viktor9999
Szerintem is legyen a "Humoros és aranyos képek, videók"legyen az év TÁPIKJA mert egyrészt nem csak állandóan szórakoztató hanem még magasszintû látogatása is van.

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

NEOreg3
Sajószentpéter konneksön

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vegicsek
Dettó.
Amúgy elég gyér ötlet az a topic...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Az év topikja: "Az év topikja!"

Z
Én is erre szavazok. <#eljen><#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

n3whous3
Dehogyis, a legjobb csakis a LEGszarabb vicc topic! 😄

púúúúú

NeoMaN
Sztem ez az év topikja.....<#idiota>

tigeroo
Üdvözlök mindenkit!
Téli idõszámítás,szilveszter keze lassan elér minket, a gépezet fordul egyet, a hetest nyolcasra cseréljük a négyjegyû számunk végén😊
Új, jobb, nagyszerûbb sikereket szeretnénk majd elérni az életünkben.
De azért remélhetõleg minden más jó dolog marad a régi
(még az sg.hu is)!
Szerintem nem rossz ötlet lenne egy "királyt" választani minden fórumkategórián belül, hogy kiderüljön Nektek mi volt a legmeghatározóbb topic ebben az évben.
Szóval, hogy teljen a topic, és gyüljetek, indítom a sort:
Általános eszmecsere: Humoros és aranyos képek, videók
Én ezt a topicot választom ebben a kategóriában. Hihetetlen belegondolni, hogy már évek óta olvasgatom, és ha rossz kedvem van akkor 1-1 ütõs kép/videó feltud dobni. Thx to Pelleri és a többi "képhuszárnak"😄