54
-
#54 Sly+Svájcinéger a két első megosztva. Aztán Mel Gibson, Bruce Willis, Csáknorisz, utánuk Wesley Snipes, Sigourney Weaver, Jackie Chan, na jó, Matt Damon is jó ide a Bourne-nal, és így tovább!
Statham már felküzdötte magát egy ilyen listára az utóbbi években, őt feltenném a többiek mellé. És még Denzel Washingont is hiányolom, mert az akció szerepei nagyon jók, amellett persze, hogy mást is játszott. Man on fire, Training Day. -
#53 törperős? :) -
#52 és Terence Hill? -
angol #51 azért ha az elmúlt 50 év akkor Roger Moore 007, Simon Templar stb., ill. Rutger Hauer már bocsika -
angol #50 stól buci hol van vaze ??? -
Furky #49 Mindenképpen javítani kellene a listát, mert hibás. Ahogy előttem is már megjegyezték, "A profi"-ban nem is játszik Jean Reno:D Jean Reno a 'Léon, a profi"-ban játszik:) -
#48 Egyetértek Bruce Willis első helyével, de ahogy Kojiro mondja hol van pl. Clint Eastwood a Piszkos Harry sorozatbeli karakterével?
Jakie Chan és Bruce Lee? Hmm... -
#47 Ez a lista annyira szar, amennyire szubjektív.
Én pl utálom Van Dammeot, de a Tökéletes Katonában valami eszméletlen jó. És Lundgren is! Ők hun vannak? :D
Másrészről viszont, ha ennyire bevesznek "mindenféle akció"-színész, akkor meg hun van Clint Eastwood? És Wesley Snipes (Pusztító, Penge)? -
pauly #46 + Milla -
Librarian #45 Jah, tényleg Harry Potter hol marad???? :-((((
XD -
#44 hát én Jason Stathamot hiányolom... -
Wittgen #43 Hja kérem, a klasszikus akciófilm, mint műfaj már nem létezik. Manapság gyártanak vmit (amiben összeadva az akciót van kb 5 perc puffogtatás/bunyó) amire rámondják, hogy eksönfilm, pedig nem az. Talán az utolsó a DH4.0 volt (és az idei egyetlen). Az elmúlt években talán még a Bad Boys az, ami igazán ütős és nem csak 1 perces szarság van benne, hanem max.pörgés. -
GErYkE83 #42 Mindig is utáltam ezeket a "toplistákat"
Swarcit az elsö helyre + Vándám + Hopkins + Csákk - Reaves + Milla -
#41 most olyan filmekről beszélünk amiknek nagy a visszhangja nem csak a hype-ja -
TheZsenyka #40 Chuck Norris szerkeszti a listát! -
neoG #39 éppen csak atomot nem lő -
neoG #38 http://youtube.com/watch?v=MkgxLnUFYiU -
gpeeter #37 És Bud Spencer?! :) -
avman #36 mi egy idősíkban élünk? mert nem látnám, h dömping szinten ezzel lennének tele a mozik. ellenben látok panelekből összetákolt tucattriller horrorakció gyurmafilmet mázsára. de egyébként tényleg alig jön ki értékelhető akciófilm, az is jobbára rókabőr, vagy megbukik. -
#35 szerintem az akció korszak az 80-as évek elejétől a 90-es évek közepéig tartott azóta már más a módi az utóbbi években szinte nincs is igazi klasszikusnak mondható mozi akció mindegyiket B kategóriásnak rangsorolták de ha a nézőknek szemüveges varázsló kiskecseg kell meg erdőben sétáló mezítlábas gnóm mesefigurák akkor egészségükre -
marcee #34 Borzongató egy lista, kedvem támadt megnézni újra az összeset (majdnem)! -
#33 az első hely Bruce-é ez nem is lehet vitás... -
Laacaa #32 Az az jelenet minden idők legdrágább filmtrükkje volt. :-) -
#31 nicolas cage? "put the bunny, back in the box" hohóóó.
wesley snipes, magyarhangjagalambospéter? nagggyon kemény! hol vannak ők? -
#30 profiról jut eszembe belmondo??????? mondjuk a profiban? jah és a lista hibás, mert leon, a profi a jean renos... -
pauly #29 jajjjj,ezeken ezeken a szavazásokon mindig akkora baromságok születnek -
#28 és amúgy a két no1 egyértelműen schwarzi meg sly. és schwarzi az első:) aztán harmadiknak jöhet mclane. -
#27 hagyta magát. szrtd ki ölte meg brucee-t? -
Sparrow79 #26 Ááááá, Keanu Reeves-t sürgősen át kéne tenni a 25. helyre, de mindenképpen a Terminátor mögé! :D Röhög a vakbelem. -
#25 Ha akció akkor Schwarzenegger. Nekem az örök kedvencem, és az is marad. Nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen pali, amilyen ő (volt)... :)
Épp vmelyik nap néztem újra a Predator első részét.
Qrva nagy élmény volt.
Holnap rohanok megvenni DVD-n. :) -
Csaba #24 Az nem elég "eksön", mikor megcsócsálta az embereket? :-) -
Havok #23 ha már a legkeményebb akcióhőst keresik akkor Wesley Snipes a Pengéből felkerülhetett volna a dobogóra -
Wittgen #22 Talán Bale az egyik kivétel (a Batman és Equilibrium miatt).
Na meg persze Milla Jovovich, aki szinte csak akciószerepeket vállal. -
Wittgen #21 Én azokat tekintem akcióhősnek, akiknek nem csak 1 max 2 fakciófilmje van (mint pl Tomkrúz, Crowe). Ilyen nagy akció-ikonok: Schwarzenegger, Willis, Jackie Chan, Stallone, Gibson, Chow Yun-Fat, Van Damme, Segal, Jet Li....
Az elmúlt 15 évben nem nagyon nőtt ki olyan nemzedék, akik főleg minőségi akciófilmekben utaznának. -
chaesar #20 Jean-Claude Van Damme is helyet kaphatott volna a listán. -
knightbali #19 Lechter mióta akcióhős? :) -
Reinhardt #18 Rocco Siffredi??? -
m4G1c #17 vágási feri 4 prezident -
Lordboxi #16 Cristian Bale batmen? -
Csaba #15 Amúgy miért hagyták ki a T1000-est a T2-ből? Robert Patrick nagyon durva volt!
Meg Arnie a T1-ben? Számoltam, több, mint 30 embert nyírt ki... Nem, hogy az első 3-ba nem kerültek be, de még ezekkel a szerepekkel a listán sincsenek. Oké, hogy ott van a T2-ből Schwarzi, de az is csak a 8???? Ez a lista, én mondom, enyhén szólva is hiányos... Vagy Hannibal Lechter, alias Anthony Hopkins?