Új alapokon a Fénybenjáró?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig a hulk film jó volt...

Költhetnek rá milliárdokat is,akkor se lesz élethû jelenleg...

Snipes most 45éves, az olyan sok?
A 3. rész tényleg gyengébbre sikeredett sajnos, de ez a rendezõnek tudható be(David S. Goyer maradjon a forgatókönyv írásnál eleve félek a Magneto filmtõl!), ha Toro rendezte volna nem lett volna elrontva.
"Ráadásul a rajongóknak egy új Pengével kell megbarátkozniuk, hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."
Ez baromság, nem öreg Snipes simán eljátszhatná Pengét, ha megszoksz valakit egy szerepben és bevált akkor minek váltani 3 rész után!NC!
Snipes legyen Penge a 4. részben!!!

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

InfectedMann
Ott a pont (:
Meg most már eléggé fejlett a CGi technológia. Pár millával többet költenek rá és kész a tökéletesen élethû 3D -s Snipes 😛

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

"hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."

Ugyan, ez nem akadály, már a harmadik film 90%-ban is a digitális mása "játszott". 😄
Igaz olyan is lett ...

koschwarz
elsõ kettõ jó volt, a harmadik maximális csalódás.

új penge? batman returns-nél bejött a frissítés...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

skodatuning
vagy jason statham.<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

akkor legyen Vin Diesel ok? 😄
Ennél vannak sokkal rosszabbak is szvsz 😊
Bár én sosem szerettem túlzottan a vámpíros filmeket...

hát ez a penge triológia egy nagy rakat szar volt. a vámpíros filmek legalja...

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

nem tök mind1 hogy fehér vagy fekete vagy táltos indián geci?
csak legyen jó színész, és tegyenek a segge alá egy izgalmas, jó filmet. olyat, mint a Penge 1 volt 😊

De mivel sokat járt a fényben, lebarnult...
snipes illet a karakterhez????? Látott itt valaki Blade mesét, vagy képregényt????
Az ottani Blade eleve fehér.....
Szegény az utóbbi idõben elég sok B-s filmben szerepelt. Alábbadta mint Van Dame.
vagy cask nem akarják kifizetni a pofátlanul nagy gázsit... igaz, ellenpélda a csúcsformában 3...

+1: megújuláshoz akkor a fõszereplõ is újuljon meg. Snipes illett a karakterhez, de nem egy akkora színész/nem annyira egyedi a külseje, hogy ne lehessen találni hozzá hasonlót..

Blackmail the Universe

jó, de a madmax4 és a rambo4 folytatás, míg a penge elõzmény lenne, ergo fiatalabb Snipes kéne, az meg nehézkes.
bár... fotosop 😄
Rykov
Mit mondjak, egyet értek. 😞

err... http://cryptozone.extra.hu

s0n1c
Mostanában ez valami divat lett hollywoodban? Elõbb olvastam a Gibson nélküli Mad Max-rõl (istentelen nagy baromság), most meg ez??? Hát könyörgöm... Ha Rambo 4-be befér Stallone, akkor Snipes kiöregedett? 😊 Ezzel az erõvel Indy 4-bõl is "kivehetnék" Fordot a kora miatt... Ami persze maga lenne az öngyalázás.
Hi.
A sorozat nem volt tökéletes de legalább nézhetõ......
Sajnáltam mikor lelötte egy "hálivúdi" hájfej a sorozatot.
Biztos az új rész is Blade: Begins v2.0 lesz ami annyira nem baj mert a Batmannál is bejött.
Szerintem Putyin lehetne Penge, neki nagyon vámpír arca van..😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Az ezer arcú Wesley 😊
Nagyon jó volt Snipes mint Penge.

Volt sorozata? Nem halottam róla
Darth Sith
Snipes nélkül Penge..?...<#zavart2>

Nem a lényeg, hanem a fontos!