24
-
Loverman #24 pedig a hulk film jó volt... -
pauly #23 Költhetnek rá milliárdokat is,akkor se lesz élethű jelenleg... -
AZTA #22 Snipes most 45éves, az olyan sok? -
GErYkE83 #21 A 3. rész tényleg gyengébbre sikeredett sajnos, de ez a rendezőnek tudható be(David S. Goyer maradjon a forgatókönyv írásnál eleve félek a Magneto filmtől!), ha Toro rendezte volna nem lett volna elrontva.
"Ráadásul a rajongóknak egy új Pengével kell megbarátkozniuk, hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."
Ez baromság, nem öreg Snipes simán eljátszhatná Pengét, ha megszoksz valakit egy szerepben és bevált akkor minek váltani 3 rész után!NC!
Snipes legyen Penge a 4. részben!!! -
#20 Ott a pont (:
Meg most már eléggé fejlett a CGi technológia. Pár millával többet költenek rá és kész a tökéletesen élethű 3D -s Snipes :P -
Inquisitor #19 "hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."
Ugyan, ez nem akadály, már a harmadik film 90%-ban is a digitális mása "játszott". :D
Igaz olyan is lett ... -
#18 első kettő jó volt, a harmadik maximális csalódás.
új penge? batman returns-nél bejött a frissítés... -
#17 vagy jason statham. -
AZTA #16 akkor legyen Vin Diesel ok? :D -
pauly #15 Ennél vannak sokkal rosszabbak is szvsz :)
Bár én sosem szerettem túlzottan a vámpíros filmeket... -
temes69 #14 hát ez a penge triológia egy nagy rakat szar volt. a vámpíros filmek legalja... -
Justil #13 nem tök mind1 hogy fehér vagy fekete vagy táltos indián geci?
csak legyen jó színész, és tegyenek a segge alá egy izgalmas, jó filmet. olyat, mint a Penge 1 volt :) -
Reinhardt #12 De mivel sokat járt a fényben, lebarnult... -
Lordboxi #11 snipes illet a karakterhez????? Látott itt valaki Blade mesét, vagy képregényt????
Az ottani Blade eleve fehér..... -
LCO #10 Szegény az utóbbi időben elég sok B-s filmben szerepelt. Alábbadta mint Van Dame. -
Su0my #9 vagy cask nem akarják kifizetni a pofátlanul nagy gázsit... igaz, ellenpélda a csúcsformában 3...
+1: megújuláshoz akkor a főszereplő is újuljon meg. Snipes illett a karakterhez, de nem egy akkora színész/nem annyira egyedi a külseje, hogy ne lehessen találni hozzá hasonlót..
-
Mister #8 jó, de a madmax4 és a rambo4 folytatás, míg a penge előzmény lenne, ergo fiatalabb Snipes kéne, az meg nehézkes.
bár... fotosop :D -
#7 Mit mondjak, egyet értek. :( -
#6 Mostanában ez valami divat lett hollywoodban? Előbb olvastam a Gibson nélküli Mad Max-ről (istentelen nagy baromság), most meg ez??? Hát könyörgöm... Ha Rambo 4-be befér Stallone, akkor Snipes kiöregedett? :) Ezzel az erővel Indy 4-ből is "kivehetnék" Fordot a kora miatt... Ami persze maga lenne az öngyalázás. -
bladesoft #5 Hi.
A sorozat nem volt tökéletes de legalább nézhető......
Sajnáltam mikor lelötte egy "hálivúdi" hájfej a sorozatot.
Biztos az új rész is Blade: Begins v2.0 lesz ami annyira nem baj mert a Batmannál is bejött. -
sanner011 #4 Szerintem Putyin lehetne Penge, neki nagyon vámpír arca van..:) -
Ajnasz #3 Az ezer arcú Wesley :) -
Zaraki Kenpachi #2 Nagyon jó volt Snipes mint Penge.
Volt sorozata? Nem halottam róla -
#1 Snipes nélkül Penge..?...