24
  • Loverman
    pedig a hulk film jó volt...
  • pauly
    Költhetnek rá milliárdokat is,akkor se lesz élethű jelenleg...
  • AZTA
    Snipes most 45éves, az olyan sok?
  • GErYkE83
    A 3. rész tényleg gyengébbre sikeredett sajnos, de ez a rendezőnek tudható be(David S. Goyer maradjon a forgatókönyv írásnál eleve félek a Magneto filmtől!), ha Toro rendezte volna nem lett volna elrontva.
    "Ráadásul a rajongóknak egy új Pengével kell megbarátkozniuk, hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."
    Ez baromság, nem öreg Snipes simán eljátszhatná Pengét, ha megszoksz valakit egy szerepben és bevált akkor minek váltani 3 rész után!NC!
    Snipes legyen Penge a 4. részben!!!
  • InfectedMann
    Ott a pont (:
    Meg most már eléggé fejlett a CGi technológia. Pár millával többet költenek rá és kész a tökéletesen élethű 3D -s Snipes :P
  • Inquisitor
    "hiszen a kor miatt Wesley Snipes már eleve hátránnyal indul egy esetleges meghallgatáson."

Ugyan, ez nem akadály, már a harmadik film 90%-ban is a digitális mása "játszott". :D
    Igaz olyan is lett ...
  • koschwarz
    első kettő jó volt, a harmadik maximális csalódás.

új penge? batman returns-nél bejött a frissítés...
  • skodatuning
    vagy jason statham.
  • AZTA
    akkor legyen Vin Diesel ok? :D
  • pauly
    Ennél vannak sokkal rosszabbak is szvsz :)
    Bár én sosem szerettem túlzottan a vámpíros filmeket...
  • temes69
    hát ez a penge triológia egy nagy rakat szar volt. a vámpíros filmek legalja...
  • Justil
    nem tök mind1 hogy fehér vagy fekete vagy táltos indián geci?
    csak legyen jó színész, és tegyenek a segge alá egy izgalmas, jó filmet. olyat, mint a Penge 1 volt :)
  • Reinhardt
    De mivel sokat járt a fényben, lebarnult...
  • Lordboxi
    snipes illet a karakterhez????? Látott itt valaki Blade mesét, vagy képregényt????
    Az ottani Blade eleve fehér.....
  • LCO
    Szegény az utóbbi időben elég sok B-s filmben szerepelt. Alábbadta mint Van Dame.
  • Su0my
    vagy cask nem akarják kifizetni a pofátlanul nagy gázsit... igaz, ellenpélda a csúcsformában 3...

+1: megújuláshoz akkor a főszereplő is újuljon meg. Snipes illett a karakterhez, de nem egy akkora színész/nem annyira egyedi a külseje, hogy ne lehessen találni hozzá hasonlót..

• Mister
    jó, de a madmax4 és a rambo4 folytatás, míg a penge előzmény lenne, ergo fiatalabb Snipes kéne, az meg nehézkes.
    bár... fotosop :D
  • Rykov
    Mit mondjak, egyet értek. :(
  • s0n1c
    Mostanában ez valami divat lett hollywoodban? Előbb olvastam a Gibson nélküli Mad Max-ről (istentelen nagy baromság), most meg ez??? Hát könyörgöm... Ha Rambo 4-be befér Stallone, akkor Snipes kiöregedett? :) Ezzel az erővel Indy 4-ből is "kivehetnék" Fordot a kora miatt... Ami persze maga lenne az öngyalázás.
  • bladesoft
    Hi.
    A sorozat nem volt tökéletes de legalább nézhető......
    Sajnáltam mikor lelötte egy "hálivúdi" hájfej a sorozatot.
    Biztos az új rész is Blade: Begins v2.0 lesz ami annyira nem baj mert a Batmannál is bejött.
  • sanner011
    Szerintem Putyin lehetne Penge, neki nagyon vámpír arca van..:)
  • Ajnasz
    Az ezer arcú Wesley :)
  • Zaraki Kenpachi
    Nagyon jó volt Snipes mint Penge.

Volt sorozata? Nem halottam róla
  • Darth Sith
    Snipes nélkül Penge..?...