Csúszik a százdolláros laptop megjelenése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AgentKis
Ezekkel az "olcsó" laptopokkal az a baj, hogy a teljesítményükhöz képest kib@szott drágák szerintem... Gondolom a fejlõdõ országok még nem szoptak ebbõl eleget. (az olcsó de nálunk már egészségügyi okokból nem használható növényvédõszerek, gyógyszerek, ételek, stb. miatt.) Most jönnek az occsó, de gyakorlatilag használhatatlan laptopok, amin nem mennek a flesses játékok sem, meg DVD-t vagy Div-X-t sem nagyon kell nézni 366os procival. Bár ezek még talán elmennek a kijelzõ felbontásán... Mondjuk szövegszerkesztõzni kiváló, mert a gyerekek szeme (még!) jó.

Az tény, hogy a színválasztás sem a legkirájabb...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Mirtil
Az olcsó laptopoknak miért kell mindig ilyen idétlen színûnek lennie? A zöld festék olcsóbb volt?

ez fájt :D

Ebbe most kurbli vagy nincs? <#idiota>
viszont vannak lelkes népcsoportok akik a fémeket szorgalmasan és lelkiismeretesen összeszedik, hogy nehogy károsítsák a környezetet!és persze el is szállítják rendeltetésszerûen a feldolgozó helyekre, ahol ujrahasznosítják<#taps>

1000 év az semmi a föld történetében, és azért a mûanyag legalább lebomlik, és visszakerül a környezetbe.
A gond a fémekkel van, azokat kiszedjük, és szétszórjuk, azt a bioszféra nem hasznosítja fel.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Ha ujrahasznosithato, "kornyezetkimelo" anyagokbol keszult volna, valoszinuleg nem lett volna ilyen olcso. Akkor pedig eleve ertelmetlen lett volna a dolog. Kulonben pedig nem ettol a szazezer laptoptol megy tonkre a vilag...
MaSzKa
elõre látom 10év múlva, minden konténerbe ez lesz

jó lenne újrahasznosítható és környetetkímélõ anyagokból csinálni és hasznosítsák is újra mert enélkül semmit nem ér

100év múlva tele lesz a bolygó ilyen mûanyag vackokkal amik 1000év alatt se bomlanak le

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

én nem tudom de gondolhattak volna arra hogy a zöld nem megy a feketéhez