Zöld utat kapott a Mad Max 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gibson nélkül Mad Max olyan mint Swarci nélkül Terminátor. Gyér..
sz4bolcs
Lol, Toyota Yaris reklámcsík mindenféle színben pompázó kis autókkal, felette keményen: Max Max 4: Fury road. Vicces volt. :-))))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

InfectedMann
Gibson nélkül Mad Max = Hulladék.
NC
Szerintem orbitális bukás lesz.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Milyen érdekes Indiana Jones lehetett öreg. Gibson viszont az "antiszemita" kijelentései után kiöregedett...
No comment.

Mondjuk nem is biztos hogy elvállalta volna :)
Bár akkor meg nem kell Mad Max 4-et csinálni...

a_n_d_r_e_w
Jah, mert Max nem öregedhet... Értem én, hogy Gibson drága lett volna, de ilyen idióta dumát...

One Vision. One Purpose.

én inkább ingyen reklámnak nevezném behhehheee

Blackmail the Universe

egy kis csemege:

Mad Max 4 fan trailer

http://youtube.com/watch?v=ezG7Zh-BdGc
örülök h lesz 4., remélem nem kell csalódnom. amúgy nem tudom mi értelme Gibsont kihagyni...
Seth
Okostóni,ez minden cikknél így van, az a bevezetõ, maga a hír, alant meg a részletes megfogalmazása

PSN ID.: Beegabor

jaja,azt én is láttam :(
Már szinte néha sajnálom hogy szinkronosan szoktam meg jónéhány régi filmet,mert már lassan vagy újraszinkornizálják a barmok mindet,vagy kivágnak belõle jeleneteket<#szomoru1>...Már ritkaságnak számít lassan ha sikerül megszerezni 1-2 jó filmet eredeti szinkronnal vágatlanul...

Megnéztem vmilyen dvd-ripet a Mad Max 1-2rõl szinkronosan (az eredeti szinkron volt), viszont minõ meglepetés: KIVÁGTAK BELÕLE JELENETEKET AZ ÁLLATOK!!!
Pff ekkora baromságot!<#wow1>
Nem gondoltam volna hogy tényleg megcsinálják a 4. részt Gibson nélkül<#szomoru1>
Komolyan nem értem hogy egyeseknek ennyire csak a pénz számít,és semmi sem érdekli õket :(
Ehh,szemét egy világ lett...

Mad Max Mel Gibson nélkül??? Olyan nincs!! Akkor már meg se csinálják! Fene sem akkor egy újonc, zöldfülû hülyegyereket ebben a kultikus szerepben látni. Ez Olyan mint Snake Plissken és Gerard Butler esete.
A drancért kell a Mad Max-bõl negyedik rész?! Már a harmadik is gyengére sikerült.

Különben meg ha James Bond lehet bárki, akkor max is.
De könyörgöm miért ne lehetne a filmben is öregebb Max... Megfelelõ íróval tuti tudnának jó kis sztorit is kanyarítani köré. Vagy ha már mindenképp fiatalabbat akarnak, akkor vegyenek elõ egy új szereplõt. Úgy utálom mikor folytatást csinálnak de a fõszereplõt játszó színészt cserélik...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

PrisonMan
Kicsit ismétli magát a cikkíró...:
"A zöld utat kapott Mad Max 4: Fury Road mellett a Justice League of America és a Táncoló talpak 2 rendezõi munkálataival is a direktort bízták meg."
+A cikk végén:
"Miller amúgy az elkövetkezendõ pár évben elég elfoglalt lesz. A Mad Max új része mellett a direktor készíti a Justice League of America címû képregényfilmet és a Táncoló talpak folytatását is."

Mad Max Gibson nélkül? Tudok nekik gratulálni ehhez a hülyeséghez.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Miért is öreg Gibson? Ja, hogy 50 éves, na és? Autót vezetni még tud ;)
Egyébként meg jó színész játékkal és történettel senkit nem zavarna a kora.
A Mad Max széria szép lezárása lehetne pedig.
Rykov
Pfff... ezt is elrontják. Hálelúja.
Meg aztán Gibson nélkül...

err... http://cryptozone.extra.hu

el tom képzelni milyen lesz, hogy mit mûvelnek már a szériával csak hogy beleférjen a 12 éves korhatárba...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.