24
  • Yoshimitsu
    Gibson nélkül Mad Max olyan mint Swarci nélkül Terminátor. Gyér..
  • sz4bolcs
    Lol, Toyota Yaris reklámcsík mindenféle színben pompázó kis autókkal, felette keményen: Max Max 4: Fury road. Vicces volt. :-))))
  • InfectedMann
    Gibson nélkül Mad Max = Hulladék.
    NC
    Szerintem orbitális bukás lesz.
  • m3200gt
    Milyen érdekes Indiana Jones lehetett öreg. Gibson viszont az "antiszemita" kijelentései után kiöregedett...
    No comment.
  • pauly
    Mondjuk nem is biztos hogy elvállalta volna :)
    Bár akkor meg nem kell Mad Max 4-et csinálni...
  • a_n_d_r_e_w
    Jah, mert Max nem öregedhet... Értem én, hogy Gibson drága lett volna, de ilyen idióta dumát...
  • Su0my
    én inkább ingyen reklámnak nevezném behhehheee
  • Stonee
    egy kis csemege:

Mad Max 4 fan trailer

http://youtube.com/watch?v=ezG7Zh-BdGc
  • Stonee
    örülök h lesz 4., remélem nem kell csalódnom. amúgy nem tudom mi értelme Gibsont kihagyni...
  • Seth
    Okostóni,ez minden cikknél így van, az a bevezető, maga a hír, alant meg a részletes megfogalmazása
  • pauly
    jaja,azt én is láttam :(
    Már szinte néha sajnálom hogy szinkronosan szoktam meg jónéhány régi filmet,mert már lassan vagy újraszinkornizálják a barmok mindet,vagy kivágnak belőle jeleneteket...Már ritkaságnak számít lassan ha sikerül megszerezni 1-2 jó filmet eredeti szinkronnal vágatlanul...
  • Wittgen
    Megnéztem vmilyen dvd-ripet a Mad Max 1-2ről szinkronosan (az eredeti szinkron volt), viszont minő meglepetés: KIVÁGTAK BELŐLE JELENETEKET AZ ÁLLATOK!!!
  • pauly
    Pff ekkora baromságot!
    Nem gondoltam volna hogy tényleg megcsinálják a 4. részt Gibson nélkül
    Komolyan nem értem hogy egyeseknek ennyire csak a pénz számít,és semmi sem érdekli őket :(
    Ehh,szemét egy világ lett...
  • Sanyi07
    Mad Max Mel Gibson nélkül??? Olyan nincs!! Akkor már meg se csinálják! Fene sem akkor egy újonc, zöldfülű hülyegyereket ebben a kultikus szerepben látni. Ez Olyan mint Snake Plissken és Gerard Butler esete.
  • hypno
    A drancért kell a Mad Max-ből negyedik rész?! Már a harmadik is gyengére sikerült.

Különben meg ha James Bond lehet bárki, akkor max is.
  • Drawain
    De könyörgöm miért ne lehetne a filmben is öregebb Max... Megfelelő íróval tuti tudnának jó kis sztorit is kanyarítani köré. Vagy ha már mindenképp fiatalabbat akarnak, akkor vegyenek elő egy új szereplőt. Úgy utálom mikor folytatást csinálnak de a főszereplőt játszó színészt cserélik...
  • PrisonMan
    Kicsit ismétli magát a cikkíró...:
    "A zöld utat kapott Mad Max 4: Fury Road mellett a Justice League of America és a Táncoló talpak 2 rendezői munkálataival is a direktort bízták meg."
    +A cikk végén:
    "Miller amúgy az elkövetkezendő pár évben elég elfoglalt lesz. A Mad Max új része mellett a direktor készíti a Justice League of America című képregényfilmet és a Táncoló talpak folytatását is."
  • hawkie22
    Mad Max Gibson nélkül? Tudok nekik gratulálni ehhez a hülyeséghez.
  • beef
    Miért is öreg Gibson? Ja, hogy 50 éves, na és? Autót vezetni még tud ;)
    Egyébként meg jó színész játékkal és történettel senkit nem zavarna a kora.
    A Mad Max széria szép lezárása lehetne pedig.
  • Rykov
    Pfff... ezt is elrontják. Hálelúja.
    Meg aztán Gibson nélkül...
  • feamatar
    el tom képzelni milyen lesz, hogy mit művelnek már a szériával csak hogy beleférjen a 12 éves korhatárba...