Internet router nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg nem tudna valaki egy magyar oldalt ahol részletesen le írják ezt?
nekem nincs olyan hogy locally administrered address.
a normál gépeden futtatásba beirod hogy cmd, majd a bejövõ "dos"-os ablakba beirod, hogy ipconfig /all
ami a fizikai címnél lesz, azt leirod valahova..
bedugod a kábelt a noteszbe.. hálózati kapcsolatoknál megkeresed, nyomsz rá 1 jobb klikket és tulajdonságok.. feljövõ ablakban katt a beállításokra..katt a speciális fülre..ott keresd ki a locally administered address-t..a "nincs jelen"-rõl válts át értékre, és írd be azt a hosszú sort, amit leírtál elõzõleg..
ami a fizikai címnél lesz, azt leirod valahova..
bedugod a kábelt a noteszbe.. hálózati kapcsolatoknál megkeresed, nyomsz rá 1 jobb klikket és tulajdonságok.. feljövõ ablakban katt a beállításokra..katt a speciális fülre..ott keresd ki a locally administered address-t..a "nincs jelen"-rõl válts át értékre, és írd be azt a hosszú sort, amit leírtál elõzõleg..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és hogyan lehet át buherálni?
Bocsi nem akartam felkiáltó jeleket küldeni csak a gépem meg bolondult de már jó lett a gép.
!
Felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy "potkivánok, szeretném a másik gépemen használni a zinternetet", vagy pedig átbuherálod a laptopodban lévõ MAC addresst arra, ami a gépedé.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
!
!
Tarr kft-s net. Kábeles. Remélem tudjátok hogy melyik ez a net?
Milyen neted van?
Chello esetén prov.chello.hu, ott bejelentkezel, majd le OK-zol szépen mindent, majd modemrestart, és kész.
Chello esetén prov.chello.hu, ott bejelentkezel, majd le OK-zol szépen mindent, majd modemrestart, és kész.
És ezt hogyan tudom meg csinálni? Mert ehhez én annyira nem értek másképp nem kérdeztem volna meg.
Sziasztok! Van egy gépem de nagyon lassú az internetre és a laptopra szeretném kötni az internetet, de nincs routerem és az ip címem a hálókártya alapján van regisztrálva. Hogyan kössem rá a netet a laptopra? Remélem nem írtam nagyon hülyén le. A válaszokat elõre is köszönöm.