16
Internet router nélkül
-
#16 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=internet&hol=topic -
rolandosss21 #15 esetleg nem tudna valaki egy magyar oldalt ahol részletesen le írják ezt? -
rolandosss21 #14 nekem nincs olyan hogy locally administrered address. -
#13 a normál gépeden futtatásba beirod hogy cmd, majd a bejövő "dos"-os ablakba beirod, hogy ipconfig /all
ami a fizikai címnél lesz, azt leirod valahova..
bedugod a kábelt a noteszbe.. hálózati kapcsolatoknál megkeresed, nyomsz rá 1 jobb klikket és tulajdonságok.. feljövő ablakban katt a beállításokra..katt a speciális fülre..ott keresd ki a locally administered address-t..a "nincs jelen"-ről válts át értékre, és írd be azt a hosszú sort, amit leírtál előzőleg.. -
#12 Google-vel például? -
rolandosss21 #11 és hogyan lehet át buherálni? -
rolandosss21 #10 Bocsi nem akartam felkiáltó jeleket küldeni csak a gépem meg bolondult de már jó lett a gép. -
rolandosss21 #9 ! -
#8 Felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy "potkivánok, szeretném a másik gépemen használni a zinternetet", vagy pedig átbuherálod a laptopodban lévő MAC addresst arra, ami a gépedé. -
rolandosss21 #7 ! -
rolandosss21 #6 ! -
rolandosss21 #5 Tarr kft-s net. Kábeles. Remélem tudjátok hogy melyik ez a net? -
Dodo55 #4 Milyen neted van?
Chello esetén prov.chello.hu, ott bejelentkezel, majd le OK-zol szépen mindent, majd modemrestart, és kész. -
rolandosss21 #3 És ezt hogyan tudom meg csinálni? Mert ehhez én annyira nem értek másképp nem kérdeztem volna meg. -
#2 átregeled az IPt a laptopra... -
rolandosss21 #1 Sziasztok! Van egy gépem de nagyon lassú az internetre és a laptopra szeretném kötni az internetet, de nincs routerem és az ip címem a hálókártya alapján van regisztrálva. Hogyan kössem rá a netet a laptopra? Remélem nem írtam nagyon hülyén le. A válaszokat előre is köszönöm.