16
Internet router nélkül
  • Pheel
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=internet&hol=topic
  • rolandosss21
    esetleg nem tudna valaki egy magyar oldalt ahol részletesen le írják ezt?
  • rolandosss21
    nekem nincs olyan hogy locally administrered address.
  • Shiwo
    a normál gépeden futtatásba beirod hogy cmd, majd a bejövő "dos"-os ablakba beirod, hogy ipconfig /all

ami a fizikai címnél lesz, azt leirod valahova..

bedugod a kábelt a noteszbe.. hálózati kapcsolatoknál megkeresed, nyomsz rá 1 jobb klikket és tulajdonságok.. feljövő ablakban katt a beállításokra..katt a speciális fülre..ott keresd ki a locally administered address-t..a "nincs jelen"-ről válts át értékre, és írd be azt a hosszú sort, amit leírtál előzőleg..
  • Sadist
    Google-vel például?
  • rolandosss21
    és hogyan lehet át buherálni?
  • rolandosss21
    Bocsi nem akartam felkiáltó jeleket küldeni csak a gépem meg bolondult de már jó lett a gép.
  • rolandosss21
    !
  • Sadist
    Felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy "potkivánok, szeretném a másik gépemen használni a zinternetet", vagy pedig átbuherálod a laptopodban lévő MAC addresst arra, ami a gépedé.
  • rolandosss21
    !
  • rolandosss21
    !
  • rolandosss21
    Tarr kft-s net. Kábeles. Remélem tudjátok hogy melyik ez a net?
  • Dodo55
    Milyen neted van?
    Chello esetén prov.chello.hu, ott bejelentkezel, majd le OK-zol szépen mindent, majd modemrestart, és kész.
  • rolandosss21
    És ezt hogyan tudom meg csinálni? Mert ehhez én annyira nem értek másképp nem kérdeztem volna meg.
  • bertino
    átregeled az IPt a laptopra...
  • rolandosss21
    Sziasztok! Van egy gépem de nagyon lassú az internetre és a laptopra szeretném kötni az internetet, de nincs routerem és az ip címem a hálókártya alapján van regisztrálva. Hogyan kössem rá a netet a laptopra? Remélem nem írtam nagyon hülyén le. A válaszokat előre is köszönöm.