Nõi Prison Break készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jujj ez kész... Ha meg az is sikeres lesz beindul a következõ szpinoff:
Bodri: Szökés a kutyamenhelyrõl címmel...
Bodri: Szökés a kutyamenhelyrõl címmel...
Ezt Kovi fogja rendezni? Várjuk. :D hehehehe
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
el otm képzelni .D
Scofield beszökik a nõi börtönbe. és kihozza :D.
Scofield beszökik a nõi börtönbe. és kihozza :D.
Na és milyen lesz a nõi Abruzzi vagy a nõi Zakkant?<#wow2>#wow2><#vigyor0>#vigyor0>
Kicsit erõltetetnek érzem ez a nõi Prison Break sorozatot. De ha "érett és formás" a fõszereplõ akkor talán nézni fogom :D
<#finom>#finom>
remélem lesz egy nõi T-bag is és pár fullhard leszbi epizód:DD
egy olyan sorozat, ami majd (remélhetõleg) tele lesz jó csajokkal, miért a hölgy szíveket dobogtatja majd meg?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de leglább jó lesz amikor leveszi a felsõjét :D
ÉS akkor a csaj teste lesz teletetoválva???????
Nem a stílusom sajnos... :-)p Bár... annyira nem zavarna.
Nem a stílusom sajnos... :-)p Bár... annyira nem zavarna.
rókabõr...
aki most lép be, az már megszökött a börtönbõl, nem akar sehonnan kijutni.
ebbõl azlesz kihozva, hogy aki most belép a 3. évadba csaj, az börtönbe kerüol, és kiakar õis jutni...
nocsak, ezt hol olvastad?
Pfff ez szánalmas, megcsinálják újra az elsõ évadot, csak most nõi fõszereplõvel.
Egyrészt nézettség miatt, és attol függ hogy zárodik a sorozat... Sztem ebõbl azlesz hogy leadnak egy PILOT sorozatot, és ha nagy az érdeklõdés, akkor elkészitik az egész évadot
Figyu, azt elsõsorban a nézettség dönti el, hogy lesz-e. Ennyit tudnod kellene. Ne legyér már nevetséges.
Szerinted? Ne legyél már nevetséges...
És azt honnan tudják, hogy lesz PB 4.évad?