44
  • bakagaijin
    Vizuális típus vagyok. Elképzeltem mega-heroikus amerikai film, a főhős bunnyhop-olva halad és irtja az ellent, őt persze soha nem találják el. Vagy ahogy a csapat ellenség közelít ugrálva...

De mintha csináltak volna "hétmérföldes" járássegítőket (hogy nehezebb felszerelést lehessen erőfeszítés nélkül cipelni), ugrálókat (nagyobb sebesség). De általában csapatmozgáshoz, hosszú gyaloglásokhoz készültek, nem a harchoz.
  • dronkZero
    Te sem multiztál még túl sokat, mi?
  • nesto
    az ilyen játékoknak általában az a célja hogy ne érjen téged lövés, csak te maradj életbe. szóval most megveszed 200 dollárért és naponta kiéled magad rajta, engeded hogy lőjenek kb5 percig a többi időben pedig fölöslegesen beleizzadsz és örülsz a fejednek hogy van egy drága mellényed... az eredeti (egészségügyi) elgondolás valahogy értelmesebbnek tűnik
  • Anteris
    nincs semmi hátralökődés ha meglőnek, ez csak egy hálivúdi fasság, hogy látványosabb legyen az eksön.
  • Wittgen
    Igazad van, én is tegnap nyomtam le pár kört a haverokkal egy közeli pályán.
    Ott kiderül ki a szájhős
  • Lyan Kyj
    Mortal Combatra lenne jó, kipróbálnám Scorpion ellen:DD
  • bandee1
    És a fejlövésekkel mi lesz? :)
  • shatanka3300
    Airsoftozni menjetek ki. Sokkal jobb mint a PC lölövöldözni. Ott tényleg van szél stb. És ha ott eltalál újbegyen azt legalább megérzed. De ha ez sem elég és betöltötted a 18. életévedet akkor irány a hadsereg....
  • dronkZero
    Mi?! Kötelező lesz?! :P :D

Másrészt szerinted van benne annyi kraft, hogy fájdalmat tud okozni? Nem nézem ki belőle...
  • rosemberg
    Most vége a gépfegyverrel tömegbe rohanásnak mert könnyen kaphatsz te is egy golyót,és az nem kellemes érzés.
  • Gabosh
    :D még a végén lessz olyan virus ami meghekkeli a cuccost aztán nagyobb löketet kapsz.: D
  • Su0my
    eccerű a dolog baze aki itt elkezdene nekem arcolni fognék egy sóspuskát felnyomnám a seggébe oszt hadd szóljon...

amúgy jó lehet kissrác elkéri karácsonyra a cuccost, fél óra múlva szülők azt veszik észre srác ordítozik, asztmás/epillepsziás rohama van, folyik a nyála és közben álló faxxal ott nevetgél hogy hát ez kurva jóóóóóóóó

amúgy heccsatra/halál effektusra tudnám ajánlani azt, hogy fognak egy siman valamilyen rugós cuccot, rábaxnak egy boxkesztyűt és amikor heccsat van/halál, akkor hopp rugó elenged, boxkesztyű kilő, delikvens angyali mosollyal az arcán egy ideig kóma... respawnnál meg gyengébb elektrosokk a hátsóba és mehet a party! esetleg intravénásan csepegtetett meleg sós víz + heroin kombója, amikor dokibácsi érzéstelenítőt bead valakinek

amúgy csatlakozok egyik előző véleményhez: ezek a túlságosan impresszív élmények elég rossz irányba vihetik a kölköket (ugye korhatár nem betartása, etc), egyre több tüntetőnk lesz/egyre több ilyen iskolakiirtásos önmagafelgyújtós kézledarálásos autóelébeugrós barátfelakasztásoskibelezéses sztori lesz 25-30 éven belül a hiradókban
  • Mirtil
    Jó ötlet, kipróbálnám, de hogy egyfolytában ilyennel játsszak.. még lelő valaki hátulról, én meg lefejelem a monitort.
  • DJ Progress
    hehe
    Ez szerintem jó ötlet volt.
    Bár az FPS játékokból nem nagyon hiányoltam ezt a mellényt, de nagy ötlet volt. Már alig várom, hogy próbálhassak egyet.
  • aDannyBoy
    agyonvág a 220 :)
  • spydee
    HA meg fantasy-hez is kiadják, akkor szépen gyönyörű fényekben játszik a tested ahogy bekapod egy Mage, villám lövedékét(220 V rulez), vagy gondold el, ha egy tűzgolyó talál el...esetleg a szörny ellenfelek savat köpnek szembe, a 30 centis karmokkal rendelkező vérfarkas mellkason "simogat"!!( eközben a mellényben/sisakban/kesztyűben: apró töltetek, zsilettpengék, elektrosokkolók, savpatronok dolgoznak)
  • TheZsenyka
    Taser gun, de mind1 végül is. Erotikus célokra éppúgy megfelelhet.
  • TheZsenyka
    Piacra vágták a frankót: máris Advanced Warfighternek érezheted magad. Kár, hogy a hedshátot nem élheted át vele, mindíg a legjobbról marad le az ember. Esetleg még vörös festékpatronokkal lehetne feldobni a történetet, illetve mellékelhetnének elsősegély csomagot is a more realistic feeling elérésének érdekében. Állítólag tervezik a "Focihuligán aka Október 23" kiadást is, illetve lesz "Pufajka Edition - Become a virtual communist today" modell is. Figyelem! A felsorolt modellek nem vízhatlanok, így advanced felhasználók akár a teaser gun hatásait is tesztelhetik magukon. DVD Játékos FTW.
  • Adam II
    A valóságban nincs bunny hop nem lőnek ugrálva a katonák (nem is nagyon ugrálnak max átugranak/vetődnek kisebb akadályokon) mert a valóság nem CS meg CoD és ugrás közben bemozdulna a pici kezed meg nem is tudnád a fegyvert célon tartani ergo szart se találnál el másfelől megnézném ha rádadnák a menetfelszerelést lenne-e kedved ugrálni.
  • Adam II
    Szerintem marha felesleges. Talán annyiból jó ,hogy majd a HC gamerek akik egész nap a gépen lógnak és infúzión át táplálják magukat majd mégjobban tudnak játszani mert érzik ,hogy hátulról lövik őket.
    Meg lesznek kis hülyegyerekek akik el is fogják hinni ,hogy egy lövedék csak ennyit csinál aztán majd vagánykodnak ,hogy milyen kemények mert kibírják a halálos találatokat pedig beszarnának a fájdalomtól ha beléjüklőnének egy félköpenyest.
  • Balumann
    És mi lesz ha meghalunk a játékba? Azt hogyan adja át nekünk a mellény?
    Mennyit költenek ilyen hülyeségek fejlesztésére... ^^
  • Balintrial
    :DDDDDDdd
    amugy jo dolog, kiprobalnam...
  • Gerygrey
    Aki lövéseket akar érezni a testén, rendezzen tüntetést és ne jelentse be
  • magyarszurke
    Cod2 ????
    ide nekem !!!!!
    kiráy,csak félek ,hogy leesek a székről:S:D
  • zolis
    Következő lépés a virtuális halál. Ha a játkosnak elfogy az energiája jön az arzén vagy a cián és gyorsan végez vele. Vagy csak a klinikai halál állpotába juttatja aztán várják amíg valaki nem nyom egy space-t vagy egy balklikket.
  • Erpy
    Nevelési zélzattal is fellehet majd használni.
    Gyerek ha hazahoz egy 1-est, apuka csak ráadja a mellényt és a játékban párszor rommá lövi a gyereket. :-)

Vagy: anyukám, finom legyen az ebéd, mert kapsz a gyomrodba egy rakétát, vagy megolyószórózom a derekad. :-)

Vagy: nagyi mondja a kisunokának, hogy egy kicsit megmasszirozhatná a derekát egy RPG-vel. :-)
  • 0Speed0
    Tehát akkor lényegében az összes FPS sz@r szerinted?!
    Mert a valóságban nincs ilyen talán?!
  • dronkZero
    Nyáron biztosan kényelmesen bele lehet rohadni... Meg innentől nem lehet elrohanni sörért, vizelni, stb. pályatöltés közben, mert macera belőle kikászálódni - aztán meg vissza. Vagy ha elfelejtem, lerántom a gépet, kitépkedem a kábeleket és csöveket...

Azt meg kifelejtették a cikkből, hogy kemény 8 zónában tud erővel hatni, gondolom mellbe, gyomorba, vállon, vesén, mindkét oldalon... Hát, az nem sok.

Azt meg nem is értem, hogy ezt orvosok hogy használják.
    Pl:
    -Józsikám, megvizsgálnálak, gyere be a rendelőbe, vidd haza a távmellényt, aztán majd neten keresztül megnézem, hol fáj.

Vagy esetleg lesz mellényfutár, aki kihordja a betegeknek, a doki meg helpdeskről gyógyít?

Önjáró végbéltükröző robot is lesz egyszer?
  • HJPOWER
    Nem kell ennyire bonyolítani. Megkéred apád, anyád, szomszédodat esetleg, hogy álljon már melléd, azt figyelje a játékot, és esetleg ha lelőnének benne, fogjon gyorsan egy lapátot, macskát vagy tepsit és jó erősen hasson rád fizikailag az adott testrészen. Tessék. (Oszt e' ingyé va')
  • savior
    hc fps rajongoknak biztos tetszeni fog. ha eltalaljak oket, egybol tudni fogjak merrol jott a loves
  • Komolytalan
    Baz, aki szeretné érezni milyen egy lövés, az lövesse le magát. A lövés nem olyan hogy force feedback megmaszírozza a hátikádat, hanem a gerinced eltörik és kijön a mellkasodon.
  • djukel
    A cod2 is szar. Milyen faszság már hogy ugrás közben lehet löni?
  • schrank
    szixallagozzad a fejecskédre
  • mikloss
    Ez nem elég én érezni akarom a heccsátot is!
  • Nethyrrea
    hasbalőnek shotgunnal játékba és anyuci annyit lát hogy a fotelodból hirtelen hátrarepülsz a falhoz xDDD
  • schrank
    és szerinted hol süríti és tárolja a levegőt agyas ? a helység egyik sarkába ?
  • Hoz_Hun
    Pont ezt akartam mondani. :)
    Nincs is jobb, mint egy kiadós paintball mecs utáni vörös foltok. Hehehe
    (valamivel egészségesebb is)
  • Sparrow79
    Aki lövéseket akar érezni a testén, menjen paintballozni. ;)
  • 0Speed0
    Melyik van már piacon?? ...

Valszeg ezekhez is lesz majd
  • gyuri12
    cod4?crysis? ut3? a legújabb játékokhoz semmi?