25
CM2008 - Az Eidos football manager játéka
-
#25 nem egyszerü azért folyamatosan jól teljesíteni egy csapattal és hozni a kötelezőket. Nehezebb mint a középerős csapattal a középmezőnyben lenni. -
tomcat1 #24 odáig még rendben is van, de a sok fülest nem értem akik beállnak egy ManU vagy Barca hoz oszt vagiznak hogy hány BL t nyernek, nem is kihivás igazán... -
#23 aha,azé játszom most a Leeds-cel.mert olyan baromi jó csapat alapból -
#22 jaaaajjjjj......:S -
tomcat1 #21 csak hozzáértés kérdése... -
#20 nekem egyáltalán nem hiányzik:).nem akarnék magyar csapattal szenvedni:) -
tomcat1 #19 azér kár hogy nincs magyar liga... -
#18 jó hát nem is vártam mást... -
#17 hát nem, de elrontottam, mert 4. vagyok...
-
#16 sztem nem sokan laknak itt:))
-
#15 má nem sokáig heeee:) -
#14 üdv itt lakóknak!
én is cm2008azok ezzel a hülye antijuvéval!
Én cselzivel 3. vagyok jelenleg, mig az everton (antijuve) 18.helyen van, vagyis KIESŐ!:))
Sok sikert! -
#13 GO EVERTON!!
SUXX CSELSZKI!:DD -
tomcat1 #12 YA már le is szedtem!
Barival nyomok egy szezon... -
Zsolesz666 #11 Hello.Nem tudja valaki véletlenül,hogy van-e már vagy mikor lesz a cm2008 teljes verziója? -
#10 Lehet, hogy sokkal jobb lesz, de mivel egy program az eladásokból él így a CM-nek, mert az FM mellett nem nagyon lesz vásárlóereje.
Max páran letöltik.
A képek alapján amúgy még mindig átlálhatatlannak tűnik. -
#9 Én tavaly ugyanakkorát csalódtam a CM-ben, mint te idén az FM-ben. Klasszisokkal elmaradt tőle lényeges dolgokban pl. átláthatóság, meccs.
Nekem eddig bejön az FM, szerintem ezt meg sem nézem. -
#8 A tavalyi tényleg hanyagolható volt de a leírásokból olvasva ez a 2008 sokkal jobb lesz. -
#7 úristen, ezt még mindíg kiadják? :O
és van, aki játszik vele? :O -
#6 a fifa és a pes esetében beszélhetünk rivalizálásról,de az FM rajongótábora jóvaltatöbb embert számol,mint CMé... -
Drizzthsz #5 Elég régen kintvan már. -
romi8 #4 na mindjárt lent van -
romi8 #3 de hamar lecsaptál a témára -
Drizzthsz #2 Jahh, sajnos úgy látom, hogy a magyar bajnokság nem lesz játszható, pedig egész jó az adatbázis, meg nem találom a felbontás állítást, de gondolom azért, mert itt sincs. :S -
Drizzthsz #1 Hello. Szóval idén nagyon vártam az FM2008-at, de nagyot is csalódtam egyelőre benne, ezért gondoltam meglesem a riválist, a cm2008-at, eddig demo van, s eléggé bejön.
Demo letöltés