7
Luigi\'s Mansion
-
#7 ó vazzzzz és nem lehet visszamenni sehogyse az elsőbe? szívás -
#6 Több befejezés is van - aszerint, hogy megtaláltál-e mindent és mindenkit, hogy mennyi pénzt gyűjtöttél össze, meg ilyesmik.
Ha egyszer végigjátszottad, akkor nekiállhatsz a második háznak, ami tükrözve van, és jóval erősebbek a szellemek benne (és ezért sokkal több pénzt lehet összeszedni)
Amúgy ha egy szoba tiszta, akkor tiszta - másik nem megy be oda, csak ha valahonnan átkergeted. -
#5 de a szellemek random járkálnak mindenhol nem? szal ha egy szobából kiszedted bemehet oda egy másik nem?
legyőztem a főbost akkor kezdhetem újra a szellemgyűjtögetést? meg a játékot? o_O -
#4 ha megmondod melyik 49-et találtad meg, a gamefaqs alapján megmondom melyik az 50. :) -
Tomek83 #3 Topik címe lehetne kissé egyértelműbb is,bár ahogy elsőnek megláttam rögtön a Luigi's mansion jutott eszembe. Használd a gamefaqs.com oldalt ott vannak végigjátszások,én már rég játszottam fogalmam nincs hol vannak a szellemek. -
OiBear #1 Nah azért nyitottam meg ezt a témát hogyha valaki megtalálta az 50. kis ghostot a játék alatt az kérem jelezze:)