53
-
kanesoban #13 Szerintem fantasy = (tündér)mese modern kifejezéssel -
Hoz_Hun #12 Salvatore filmet csakis nagy költségvetésből egy remek rendezővel, máskülönben hozzá ne merjenek nyúlni. -
Hoz_Hun #11 Ez kb annyira fantasy mint a Harry Potter. Ez mese. A fantasyk nem a földön játszodnak, hanem más világokban.
A film számomra egyszer nézhető volt. Az egér monológnál majdnem bealudtam. -
#10 Jó kérdés, hogy az mikor lesz készen...
Remélem, hogy George R. R. Martin regényfolyamából tényleg el fog készülni a sorozat. Azt valahogy jobban várom! -
#9 "(hmm, nem is lenne rossz egy Salvatore-film...)"
Na, ennek a gondolatától is kirázott a hideg (pozitív értelemben), elképzeltem ahogy egy királyul megcsinált, hangulatos trilógia az első három könyvből... ahhh, orgazmus!!! :)))"
+1 -
#8 Azt tudtátok h. a DragonLance Krónikákból is készül film, pontosabban rajzfilm? :) -
winnie #7 mit ne mndjak, jósnak se rossz. "Amiatt nem is aggódom, hogy szeretni fogják-e az emberek, inkább attól tartok, hogy nem fogják megtalálni, nem mennek el rá a moziba." -
Kobaljov #6 Gaiman nemrég járt nálunk, az Index csinált is vele egy interjút:
http://index.hu/kultur/klassz/ngaiman772/ -
Librarian #5 Még annyi a Menzoberranzan-os filmhez: Infravörösben játszódna az egész, látható fény nélkül! :-) -
Librarian #4 Szerintem kurva jó volt, nekem nagyon tetszett. Én sem vártam, hogy ilyen jó lesz, gondoltam beülünk a lánnyal, lesz ami lesz... nem gondoltam, hogy a filmmel is ennyit fogok foglalkozni! ;-) Robert De Niro-n szakadtam. :)))
"(hmm, nem is lenne rossz egy Salvatore-film...)"
Na, ennek a gondolatától is kirázott a hideg (pozitív értelemben), elképzeltem ahogy egy királyul megcsinált, hangulatos trilógia az első három könyvből... ahhh, orgazmus!!! :))) -
#3 nagyon tetszett a film, asszem moziban is megnézném ha lenne kivel :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tetszett hogy a női szereplők is televannak rossz tulajdonságokkal, a falusi lány ugyanúgy, mint a csillagból nő formában manifesztálódott tündér.
Tetszett ahogy a történettel változnak a főszereplők, ahogy gondolkodtatja őket az író.
Ezenkívül tele volt humorral, és a világa is nagyon szimpatikus. -
nagydee #2 Én pont most fejeztem be.
Letöltöttem, mert kiváncsi voltam, hogy milyen. Nem sok jóra számítottam. Meg is lepőtem.
Nézek műzort és megyünk megnézni az asszonnyal kézenfogva. :)
-
norti #1 Nekem a Gyűrűk uránál könnyebben fogyaszthatónak tűnik a film. Ahhoz kétszer kellett leülnöm, hogy végig tudjam nézni és értelmezni.