53
  • kanesoban
    Szerintem fantasy = (tündér)mese modern kifejezéssel
  • Hoz_Hun
    Salvatore filmet csakis nagy költségvetésből egy remek rendezővel, máskülönben hozzá ne merjenek nyúlni.
  • Hoz_Hun
    Ez kb annyira fantasy mint a Harry Potter. Ez mese. A fantasyk nem a földön játszodnak, hanem más világokban.

A film számomra egyszer nézhető volt. Az egér monológnál majdnem bealudtam.
  • RaveAir
    Jó kérdés, hogy az mikor lesz készen...

Remélem, hogy George R. R. Martin regényfolyamából tényleg el fog készülni a sorozat. Azt valahogy jobban várom!
  • drizzt1666
    "(hmm, nem is lenne rossz egy Salvatore-film...)"
    Na, ennek a gondolatától is kirázott a hideg (pozitív értelemben), elképzeltem ahogy egy királyul megcsinált, hangulatos trilógia az első három könyvből... ahhh, orgazmus!!! :)))"
    +1
  • Esrohnoil
    Azt tudtátok h. a DragonLance Krónikákból is készül film, pontosabban rajzfilm? :)
  • winnie
    mit ne mndjak, jósnak se rossz. "Amiatt nem is aggódom, hogy szeretni fogják-e az emberek, inkább attól tartok, hogy nem fogják megtalálni, nem mennek el rá a moziba."
  • Kobaljov
    Gaiman nemrég járt nálunk, az Index csinált is vele egy interjút:
    http://index.hu/kultur/klassz/ngaiman772/
  • Librarian
    Még annyi a Menzoberranzan-os filmhez: Infravörösben játszódna az egész, látható fény nélkül! :-)
  • Librarian
    Szerintem kurva jó volt, nekem nagyon tetszett. Én sem vártam, hogy ilyen jó lesz, gondoltam beülünk a lánnyal, lesz ami lesz... nem gondoltam, hogy a filmmel is ennyit fogok foglalkozni! ;-) Robert De Niro-n szakadtam. :)))

"(hmm, nem is lenne rossz egy Salvatore-film...)"
    Na, ennek a gondolatától is kirázott a hideg (pozitív értelemben), elképzeltem ahogy egy királyul megcsinált, hangulatos trilógia az első három könyvből... ahhh, orgazmus!!! :)))
  • The Garrett
    nagyon tetszett a film, asszem moziban is megnézném ha lenne kivel :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tetszett hogy a női szereplők is televannak rossz tulajdonságokkal, a falusi lány ugyanúgy, mint a csillagból nő formában manifesztálódott tündér.
    Tetszett ahogy a történettel változnak a főszereplők, ahogy gondolkodtatja őket az író.

Ezenkívül tele volt humorral, és a világa is nagyon szimpatikus.
  • nagydee
    Én pont most fejeztem be.
    Letöltöttem, mert kiváncsi voltam, hogy milyen. Nem sok jóra számítottam. Meg is lepőtem.

Nézek műzort és megyünk megnézni az asszonnyal kézenfogva. :)
  • norti
    Nekem a Gyűrűk uránál könnyebben fogyaszthatónak tűnik a film. Ahhoz kétszer kellett leülnöm, hogy végig tudjam nézni és értelmezni.