34
Viasat3- Soförök
-
#34 Azt hittem már megint lesz eme csodás sorozat:)
Én megnézném szívesen. -
dvid95 #33 csöcsö
manapság az éli tul az utat akibe nem fut bele egy hülye és apropo ezt most olvastam
AUTÓZZ! ÉS ÉLD TÚL A HÜLYÉKET -
#32 "mögöttünk is lassan mennek, ezért nekünk is lassan kell menni" :D
ha belegondolok tényleg ilyen emberek vannak az utakon, csak nem értem ezeket hogyan engedik át, sajnos tul könnyen lehet jogsihoz jutni.... -
#31 Hát vizsgán igen de életben soha :D A hapsinak igaza volt lassú büdös jószágok főleg azok a sárga meg kék villámok XD -
#30 "soha nem engedünk ki buszt" -
#29 én ismerek olyanokat akik anno levizsgáztak aztán azóta sem vezettek és jobb is -
Vlala #28 PEdig a legtöbbjük ezzel a "tudással" a rutinvizsgán sem ment volna át, nemhogy jogsit szerezzen. Megjátsszák magukat. Az a két "meleg" is kb. annyira meleg, mint én meg a kutyám. :) (Béla Úr ott hülye, ahol van, már a foci sem ment neki, de valahogy benn kell maradni a tévében... -
#27 én szikráját sem láttam a megrendezettségnek viszont a karakterek valósak tényleg vannak ilyenek az bélaúr vagy ki az egy fasz -
#26 dettó, nekem is több ilyen ismerősöm van :) -
#25 ez a LEGJOBB jelenlegi magyar sorozat, szétszakadtunk a röhögéstől ISTENI! -
Cat 02 #24 hosszú Ő de az a "meleg" páros vicces volt :D -
#23 hát én rutinon buktammeg egyszer mert lefulladtam szlalomba. de sok ismerősöm van aki ralli meg autóbuzi ésdicsekedett hogy itt ott vezetett a tesojával, és sorba buknak meg kresszen, forgalomba XDDD -
#22 Nem kötekedni akarok, de gondoljatok bele ezeknek érvényes vezetői engedélyük van! Bármikor szembejöhet veled is egy ilyen köcsög, akkor lefagy majd a vigyor a képedről. Én az oktatóikat/vizsgabizotosokat nem értem, hogy engedhetik át az ilyeneket... Néhol könnyesre röhögtem magam, de csak gondoljatok bele... -
#21 azért írtem, hogy minimum :) -
Vlala #20 Túlélte, kimászott az autó alól.
Érdekes, hogy a többi birka - habár jóval többen voltak - nem akarta meglincselni a sofőrt. Intelligencia? -
Vlala #19 Minimum a fele? Több az. Nőknél is. De ezzel együtt a műsor baromira szórakoztató, jó látni magamat görbe tükörben :) -
#18 szerintem amúgy a férfi vezetőknél baromira látszik, hogy minimum a fele megrendezett. -
#17 lol megelőztél, én akartam megnyitni a topicot :) -
#16 Nekem Gyuri(és az oktatója) a kedvencem,"mármint hol középen?".."hegyegyegye-gyegyegye.."..
és minden alkalommal remegve száll ki a kocsiból:D -
pzolika978 #15 Nagyon komoly ! ÉS ilyenek valóban vezetnek! Ami az aggodalmam,hogy ezek az emberkék autókat nyernek,így az úton is így fognak menni. -
#14 Első részben szőke csaj főúton 40el.. +
"Ha mögöttünk lassan mennek nekünk is lassan kell mennünk!" :DD
"Most nem kellett volna elütni?"
Második részbe odabasz mikor a két homi a motortérbe keresik, hogy hova kell tankolni. :D -
#13 Annyi belefér a szórakoztató műfajba :D -
[Walaki]D`Lair #12 Én tegnap könnyesre röhögtem rajta...ennyi beteg balfaszt honnan szedtek össze...hát ez kész xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11 Jah van, de a viccest nem pont arra értettem. -
#10 Olyan van benne? -
#9 Tényleg vicces...
Elgázolni a birkát.
-
#8 Viasat bekeményített sztem új műsorokkal, ezt még nem láttam de az a taxi kvíz vagy micsoda rohadt jó -
#7 Szörnyüség, hogy ilyen emberek jogosítványt kapnak. Viszont amit a müsörban csinálnak az vicces. -
#6 idézem: "szörnyűség"
.. akkor minek nyitsz topikot? -
#5 Nincs a címével bajom, nem is azt irtam. Csak nyitottam egy topikot a műsornak. -
ldavid #4 ótósokk -
#3 valóvezetés -
#2 mé mi legyen a címe :
a nagy vezetés?
big driver?
a nagy vezet-Ő ?
-
#1 Elkezdődött a Viasat3-on a legújabb "reality-show"-szerű szörnyűség, ami a fantáziadús "Sofőrök" címet viseli.
..::LINK::..