24
Plant Tycoon
  • ace26
    Ja meg ha te mást szeretnél csinálni a gépen Pl: lógni a neten akkor Alt+Tab és közben megy tovább a játék Pl: a piacon megy tovább az élet.... :) A cserép mellett a nagy piros plusszjel hogy haldoklik a virágod......
  • ace26
    Sziasztok!
    Amikor a piacon bejön v-ki a gondolatában van egy cserepesvirág és egy nagy piros plussz (+) jel...... na az micsoda?......
  • Chewy81
    Ha már "érettek" a növényeid, virágoznak, akkor a virágport át kell szórni egy másik szintén virágzó növényre. (vagy akár saját magára is.)Így keresztezed a virágokat. ( a virágpor a képernyő bal oldalán látszik egy kis négyzetben. Megfog és a kívánt virágra áthúz)
  • cikasz
    Még arra nem nagyon jöttünk rá, hogy hogy is lehet keresztezni növényeket.
  • Tibrone
    Sziasztok a rendszer idővel tudsz mahinálni ha akarsz de szerintem fölösleges. Amugy tényleg elég jól rá lehet kattani, nálunk mindenki nevelget.
  • cikasz
    de ez egy vicc :) ha kilépek a programból és a gépet is kikapcsolom akkor a francért telik az idö? és legföképp hogy? :) megnézi a program az idöt, hgoy mikor lépsz ki és be? ;)
  • Chewy81
    Szia! A menüben le kell álítanmod az időt, mert at ha nem teszed folyamatosan telik. Reggelre kipusztulnak a növényeid. Azt ajánlom, ha nem játszol aktívan a játékkal mindig állítsd le. (menu->stop time)
    Ha viszont játzsol vele, nyugodtan mehet a gyorsított idő.
  • cikasz
    Sziasztok. Játszik ezzel valaki?
    Az mitöl lehet, hogy ha este kilép az ember a programból és kikapcsolja a gépet másnapra meghal az összes növény?
  • Chewy81
    Gondolom amolyan ifjúságnevelő program lehetett :)
  • Hellhammer
    Vagy 8 évvel ezelőtt láttam az egyik haveromnál ilyen plant tycoon jellegű programot, csak abban cannabist kellett nevelgetni. Amolyan tamagochi jellegű volt, mérni kellett a föld ph értékét, a fényerősséget, hőmérsékletet, páratartalmat meg még sokmindent, aztán ha jól gondoztad, akkor elég magas THC tartalommal bírt a kicsike :)
  • Requiem88
    meg le tudod szedni torrentről
  • Atkamon
    Főoldalon van trial, meg meg tudod venni az egészet.
  • mama2
    Ezt honnan lehet megszerezni?
  • Chewy81
    Senki nem játszik a játékkal? Már régóta nem jött ki olyan tycoon ami ennyire lekötött volna. Nem gondoltam, hogy majd egy virágos cucc fog odaragasztani a gép elé, de egészen függő vagyok :)
  • Requiem88
    kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))
  • PeeTeR
    ne fesd az ordogot a falra mert lehet hogy a kovetkezo tenyleg az lesz :D
  • Benc16
    hehe, anh mind1

egyszer csinálok a gunyolások miatt képet, thasználsz sztem requiem
  • Trisztin
    én személy szerint a Planet Tycoon-t várom 8) én is díjat akarok kapni a gleccserekért 8)
  • kisviku
    Mikor jön ki már a Tycoon Tycoon?
  • ColdFire
    nem találom, kötsög DSes :c
  • Borgi
    és hola fotelod?
  • Requiem88
    ne izélj már :)
    Plant Tycoon
  • ColdFire
    fasza fps lehet...
    így képek alapján, kicsit rts is, tiszta doom, meg colin m., meg fs2004 :o
  • Chewy81
    Sziasztok! Ide várok mindenkit aki a Plant Tycoon-al játszik.