15
-
Zedas #15 Igen, mert a cseh sör az jó :) -
#14 Múltkor néztem egy rész cseh szinkronnal, na az tényleg üt -
winnie #13 fején a szög, ez nagyon durva volt, de csak amíg az hbo csinálta a szinkront. aztán leszóltak a disney-től, hogy váltsanak stúdiót. -
#12 ha már csak a szinkron technikai minőségét nézzük, gyakorlatilag nincs dzsungelzaj vagy csak úgy általánosságban a háttérzaj, már érdemes eredeti nyelven nézni. -
winnie #11 vicces, hogy mindig azok csaholnak, akik angolul nézi. aztán jön valaki, aki tényleg szinkronnal nézi és szerinte jó - akkor meg megkapja a magáét:) -
#10 jajj istenem nem unjátok még a szinkron témát? bazee...
amúgy sztem ez az amivel jöttek, minden bizonnyal... -
#9 Ha már úgyis mindenki a képről beszél (és nem megint a szinkront szapulja ,amit már vagy 1000 másik helyen megtett)akkor megkérdezném ,szerintetek ez egy másik gép roncsa vagy csak az, amivel jöttek? -
#8 egy példát mondok csak: a 815-öt 850-nek fordítani nem elhanyagolható fordítási hiba. Nem szoktam "szarozni", de ez a szinkron tényleg szar. -
#7 ez jó!! XDDDDDDDD -
kow83 #6 A LOSTból minden szikronos rész egyre kiábrándítóbb, ezért max egyet láttam nagyjából :D:D:D
Eredeti angol a király. Sayid akcentusa pedig visszaadhatatlan. -
winnie #5 az előbb mondta gerbill, hogy nem az.
én egy percet nem tudtam belőle fájdalom nélkül nézni, de aki nézi és nem ismeri az eredetit, az elégedett, és ők tudják megítélni csak, nem én, aki angolul nézem. (közhely, de ez minden sorozatra igaz. most mondjam azt, hogy vannak jóbarátok-rajongók, akik azt mondják, hogy milyen jó a friends szinkronja, holott tudjuk mennyire gáz azz összes hang? tudom, én sem hittem el.) -
thrillkill #4 tényleg ótvar a szinkron :( -
#3 "EZ minden idők egyik legszarabb szinkronja"
És ezt te honnan veszed? Legfeljebb neked nem tetszik. Gondolom előbb láttad angolul és utána magyarul. Szerintem jó a szinkron bár a harmadik évadot már angolul néztem, de az első kettőt magyarul láttam és semmi baja nem volt. Neked is csak azért "szar" mert az angolhoz vagy szokva. -
Trespasser #2 A szinkronos Lost olyan mint az alkoholmentes sör!!! Iszod, de nem üt! -
zero977 #1 "Mivel szinte mindenki a szinkronos verzióért van oda,"
Ezt honnan veszed ? EZ minden idők egyik legszarabb szinkronja...(: