1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#943 ez a scarface se volt nagyon nagy hangulato játék, az elején nagyon élvezetes és a végén is :)
-
#942 -
#941 várj, mindjárt keresek, csak annyi volt hogy őrület -
#940 nem vitatható -
#939 Na EZ A MÁSIK FELE, most bazmeg, úgy nyomom be az ESC-gombot, hogy elnyomjam az intrókat, hogy még a windows is kifagy néha, és az ujjam is begörcsöl. :DDDDDDDDDD Régen meg éltünk haltunk az intrókért, meg videókért, azért csináltunk VÉGIG EGY JÁTÉKOK!!! MOST MEG No movie, és no intro patcheket használunk!! NA ez a meleg, és ezt kéne már felfogni a mai intro készítőknek! -
#938 szar a keresö :D
cs rulz :) -
#937 a Blizzard mindigis az elso volt az introkeszitesben, a Diablo 2 idejen kb 5 evvel jartak mindenki elott technikailag, arrol nem is beszelve hogy milyen kuurvajo hangulatu kis introk voltak azok:)) -
#936 lol -
#935 Akkor bocsi, én alul a keresőbe beírtam hogy Mafia és nem adott ki semmit. :) -
#934 milyen jo játékok vannak még? :p -
#933 azert jo tudni hogy nem vagyunk egyedul, elnezve hogy a topik most a NO1 nepszerusegben:)) -
csgj #932 Csak elszúrták egy kicsit a spirit eater dologgal... De valóban nagyon egyedi, és jó kieg lett. :) -
#931 igy van ! Ez a fejetlenseg oka: van egy "creative director" meg "lead designer" meg meg egy tucat ilyen rangu ember, akiknek fingja sincs a hangulatteremteshez, azok kiadjak a kovetendo tervet a technikai resznek, azok meg gondolkodas nelkul leprogramozzak es kesz is a jatek. -
#930 -
#929 ne mondd, mindjárt sírok :( -
#928 -
#927 -
Chipii #926 A kiegészitő sokkal jobb lett szerintem:) Gyönyörű lett, érdekes és nagyon hangulatos. -
#925 nem tudom mennyien láttátok annó EZT a trailert,de most hogy újra meghallottam hogy
"Blizzard Entertainment proudly invites you to return and experience the adventure once again"
hát libabőrös lettem :) -
#924 hát igen:) pedig nincs egy fos gépem, és soxor van az, hogy 2-3 évig fejlesztett gamék repülnek le 2mp után a vinyóról :DDDD -
#923 a legkirályabb hangulatú játék handheldre!!!
nálam most ez a No. 1.
lassan 2 hete hogy végigvittem, de sz.tem nem utoljára ;)
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (DS)
- jó grafika
- hibátlan irányítás
- ötletes fejtörők
egyszerűen must have cucc! -
#922 SCraft beszteszt -
csgj #921 Ennél számomra nincs jobb játék :) Neverwinter Nights 2 (a jó hangulat itt a Forgotten Realms világából fakad :D)
-
#920 hat igen, szerintem is a hangulat a legfontosabb szempont. Az sok mindenbol osszeallhat: zene, grafika stilusa, tortenet, stb a lenyeg hogy az megfogjon, a mai jatekok 99% at ha el is inditom 2 perc utan installalom lefele, mert tuti hogy semmi egyedi nincs benne -
#919 HL1 wtf edition XD
-
#918 ezzel 1 éve játszottam akkoris 1 orát :D -
#917 sajnos kevés ideig játszottam vele, nem tudom miért:( -
#916 a carmageddon az tenyleg odabasz:)
Sokakkal ellentetben (akiknek a mario) ez volt az elso jatek amivel jatszottam egyebkent
Prehistoric 2 ! :)
Es az orok klasszikus amivel meg mostanaban is jatszom ugy kethetente
SC:BroodWar
A maiak kozul meg a Hitman sorozat jon be.. -
#915 3 éve multizunk vele:) Überbrutal game!
Látjátok, így kell csinálni HANGULATOS ÉS SZÉP JÁTÉKOT. Ugye és ki fejleszette? A Monolith... ÉS UGYEBÁR: Bloooooooooood ! :) Ennyi........ -
#914 pár jo nfs :)
-
#913 TÖKÉLETES az Egyetértés! :) Amúgy belegondolva, nem is a grafika határozza meg a játék hangulatát, hogy most dx9 vagy dx 10, vagy dx 20. Valami egyedi, különleges legyen benne, tőlem lehet 10 éves grafikájú, csak legyen egyedi. ÉN PL a Carmageddonnnal még a mai napig is eljátszanék ha nem ismerném, mert akármilyen fos a grafikája, van KARAKTERE!!!!!!!!! -
#912 fear, ez nagyon jo gém, igaz fosatos :DD
-
#911 5x ezt is kivittem. -
#910 -
#909 Pontosan, jöhetnek új játékokból is képek, élmények, mert nem csak régi játékok HANGULATÁRÓL VAN szó! & plz ne nagyon linkeljetek letölthető oldgames-eket, mert a végén azt hiszik, hogy ez az oldgames 2... :) Köszi -
#908 Nem felejtettük el, sokan említették!:) Én még most is játszok vele!:) -
romi8 #907 Devil inside ismeri valaki
[IMG]http://multikep.extra.hu/images/devilinside_screen005[1].jpg[/IMG] -
#906 bocs, de ezt még én szurtam be 10 oldallal ezelött :))
itt egy 50 mp-s vid az MGS-ről [metal gear solid] -
#905 Operation Flashpont
nah ott megvolt a nagybetűs hangulat!!!wazze én azzal mennyit toltam:D
-
#904 már szerepelt a Mafia 2x is. Ráadásul pont ugyanez a kép is volt :DD