2430
-
strebacom #28 Kuvajó lesz ez "remélem"..... -
csoola #27 hát a graf kicsit kopottas de jo lesz, a FEAR-t is szerettem nagyon, a vége tiszta pánik hangulat volt (mikor jöttek azok a lebegö cigány izék és egyre közelebb és közelebb meg hirtelen... befostam rajta keményenXD) -
#26 Nemnagyon :D Megjelenési dátum ismeretlen! -
#25 Ennek amúgy nem kellett volna már rég megjelennie? -
#24 Interjú + Új trailer Ez nagyon frankó lesz azta nagyon várom már! Végre külső teren is zuzhatunk.
-
#23 Pár új kép -
strebacom #22 Mertóóóóó imádom a metró alagutakat!!!
-
#21 12 új kép -
#20 Jó lesz ez, csak jöjjön már ki :D -
#19 Képek -
#18 Project Origin részletek
A kiadott videók és képek után a Monolith felfedett néhány érdekes részletet jövőre érkező játékából.
John Mulkey vezető dizájnert sikerült szóra bírnia a computerandvideogames.com munkatársának.
A Project Origin hőse Michael Becket, a Delta Force kötelékének tagja. Küldetésünk fél órával a F.E.A.R. történetének vége előtt kezdődik. Egységünkkel Genevieve Aristide tartózkodási helyét kell megrohamoznunk, minden ellenséget semlegesítenünk, s az Origin, ill. a Perseus projektekben nyakig benne lévő hölgyet letartóztatnunk.
Arról nem szól a fáma, milyen eredménnyel zárul küldetésünk, hiszen már a játék első felében egy kórházban térünk magunkhoz, miközben orvosok sürgölődnek körülöttünk, s hogy jobb legyen a dolog szörnyű látomásaink vannak.
Minden bizonnyal ennek köszönhető majd, hogy immáron egy közönséges kommandós is természetfeletti reflexekkel rendelkezik.
A kezelés után találkozunk egyik fő ellenfelünkkel, egy embernek már nehezen nevezhető lénnyel, mely a falakon és a plafonon is játszi könnyedséggel rohangál, távolról Gollamra emlékeztet, s vérrel vagy fekáliával írt üzeneteket hagy mindenfelé. Ezzel egyidőben két különböző hangon mormog magában, mintha a skizofrénia tüneteit mutatná.
Az persze majd csak később derül ki, hogy eme lénynek mi köze van a döbbenetes erőknek parancsoló Almához.
Mulkey állítja, hogy a Monolith tisztában van a F.E.A.R. erősségeivel és gyenge pontjaival is, ezért mindent megtesznek a monotonitás csökkentése érdekében. Alaposan megnövelik az ijesztő jelenetek számát, Alma minden eddiginél hatásosabban lép majd színre, s ígérik, hogy a környezet is változatosabb lesz.
info: Gamestar -
#17 Eredet prodzsekt -
#16 LOL talűn nem Project Origin a neve? :S
-
strebacom #15 Honlap -
strebacom #14 Na végre meg van a topic ilyen szar cimet wazze.......pfüüü
-
#13 7 új kép -
#12 Nem én írtam, hanem a Gémszar, amúgy laza. -
moralosan #11 ijesztgető
amúgy laza -
#10 Engem a sztorija érdekel, és nem amiket leírtál. -
haxoror #9 /fav -
#8 jó lesz az.... -
#7 ja meg ha átlép valamit akkor stukkert félre tartja 1 kicsit és akkor gondolom nem lehet lőnise -
#6 sztem am sok újítás van benne!Borítgatni tudod a cuccokat,gránát csíkot húz maga után,látcik a kezed ha gombot kell nyomni, megfogod a fejed a fájVideóbol ezt lehetett kiszűrni -
#5 Pontos dátum még nincs.
Várható megjelenés: 2008 -
#4 Mikor jelenik meg? -
romi8 #3 én is! -
#2 Graf alig vagy semmi nem változott legalább jól fog futni a gépemen!
Várom már nagyon! -
#1 A Project Origin nem más, mint a sokak áltak (én is, én is) kedvelt F.E.A.R. nemhivatalos folytatása. Mindenki kedvenc ilyesztgető hangulatban lévő kislánya, Alma természetesen visszatér, s nyomában a halál és a pusztítás is. A két részre vágott videó a készülő játék PS3-as változatából származik. A Monolith legújabb üdvöskéje megtartotta azokat az elemeket, melyek nagy szerepet játszottak a F.E.A.R. sikerében: Alma, hajlamtól függő parafaktor, parázs tűzharcok, időlassítás, és minden idők egyik legjobb A.I.-ja. Személy szerint már csak annyit várnék a srácoktól, hogy az elődnél kissé fantáziadúsabb és változatosabb pályákkal kápráztassanak el.
Videók:
link1
link2
link3
link4