F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Faxa képek köcce....
A mocskos pofáját, hát nem semmi ez :

A mocskos pofáját, hát nem semmi ez :

No vitted innen a kezed <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Project Origin - Abomination trailer<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#pias>#pias>
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Photoshop 10 CS3<#vigyor2>#vigyor2>
Most elõvettem a FEAR-t és kiegészítõjét...jó féle!<#hehe>#hehe>
Ha ilyen lesz ez is akkor nálam tuti befutó!
Most elõvettem a FEAR-t és kiegészítõjét...jó féle!<#hehe>#hehe>
Ha ilyen lesz ez is akkor nálam tuti befutó!
Nem, te max az Extraction Point-tal vagy a Perseus Mandate-tel játszhattál, ezek a fear kiegészítõi. A Project Origin még meg sem jelent,azért azt még végig sem játszhattad
PSN ID.: Beegabor
Ez csak egy kiegészítõ volt?Bocs h.hülyeségeket irkálok de az egyik haverom úgy sózta rám h.ez 2.rész én meg örültem mint majom a farkának de ezek szerint csak valami kamu szarsággal traktált.
biztos is mert még nem jelent meg a játék.... 😊<#vigyor2>#vigyor2>
amúgy van már megjelenési dátum ?
amúgy van már megjelenési dátum ?
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
Szevasztok! Most zúztam végig nem volt rossz de h,õszinte legyek egy kissé unalmasnak találtam ráadásul az elsõ részhez képest gyakorlatilag semmi újítás nincs benne elakadni lehetetlen agyalni sem kell semmit csak mész és szórod a golyókat 1000-rel utána meg csodálkozol h.már vége is!
Ezt a bannert mivel és hogyan csináltad, melyik progival????
Next PC upgrade: 2022
Pár új kép! Sorry ha volt!
Project Origin-hez gondoltam 😊 Nekem a sima az 60-80 fele mozog 😊
ÁÁ neeeeem...eleget 😄 Szerintem kapdossa majd a rendszert 😊 Kell hozzá gép úgyérzem 😊
Hát ha azzal ilyet tudnék! Na OFF off <#idiota>#idiota>
ez a jupiter motor ami a FEAR alatt is szaladgált nem lesz kicsit megtúrbózva?<#vigyor3>#vigyor3>
ez a jupiter motor ami a FEAR alatt is szaladgált nem lesz kicsit megtúrbózva?<#vigyor3>#vigyor3>
péjnt 😄
Király 😊 Photoshop CS. 3 powa ???
miért nyugodjak le? 😄 Nemmonta nemlettem volna nyugodt 😊
Nincsennek jóban, sztem....de mostmá nyudodjá le....<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
sima F.E.A.R. -el lenen kapcsolatos a kérdésem ,mert ott inaktív a topic. A F.E.A.R. osztagosok most akkor jóban vannak az SFOD-D (magyarul KEB-DK ) csapattal? Vagy az ATV-sekkel vannak jóban? Segítsetek mert megkavarodtam, pedig sokszor vittem már ki 😊
AAAAAA!
FASZAAAA! 😄
várom már a DEMO-t de a teljest még inkább 😄
FASZAAAA! 😄
várom már a DEMO-t de a teljest még inkább 😄
Inkább EZZZZZZ!!! sokat kell szarakodni a másikkal!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hivatalos Website--fossatok!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
hjaaaajj nemáá 😄 Megse jelent 😄 A DEMO sincs még kinn 😄
Nekem kellene ez a játék honnan tölthetem leee???<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
😄
Ja jólvan akkor 😊
Ja jólvan akkor 😊
na a létrás aztaqrva én ott estem hátra elõször és valszeg utoljára a székkel 😄 Fülessel gyerek olyan negyed 2 hajnalban...fúú aztaqrva...megállt bennem az ütõ xD
Akkor mirõl beszéltek, hogy:
"Én csak a demóban mert ott ellõték az egy "megijedésre" késztetõ dolgot.
Akkor amikor egyik helyen másztam le a létrán és hirtelen megjelent felöl Alma majd mikor leértem a létra aljára és megfordultam ott volt az arcomba no itt kicsit megilyedtem. Sajnos több ilyen rész nem volt 😞"
Na de mind1 akkor
"Én csak a demóban mert ott ellõték az egy "megijedésre" késztetõ dolgot.
Akkor amikor egyik helyen másztam le a létrán és hirtelen megjelent felöl Alma majd mikor leértem a létra aljára és megfordultam ott volt az arcomba no itt kicsit megilyedtem. Sajnos több ilyen rész nem volt 😞"
Na de mind1 akkor
Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan letudnám tölteni a DEMO-t!
Elõre is kösz 😊
Elõre is kösz 😊
Én csak a demóban mert ott ellõték az egy "megijedésre" késztetõ dolgot.
Akkor amikor egyik helyen másztam le a létrán és hirtelen megjelent felöl Alma majd mikor leértem a létra aljára és megfordultam ott volt az arcomba no itt kicsit megilyedtem. Sajnos több ilyen rész nem volt 😞
Akkor amikor egyik helyen másztam le a létrán és hirtelen megjelent felöl Alma majd mikor leértem a létra aljára és megfordultam ott volt az arcomba no itt kicsit megilyedtem. Sajnos több ilyen rész nem volt 😞
LoL 😄 Az amiben van Alma is 😊 Meg 1-2 jelent...uccaharc FTW 😎
Messze jobb lesz mint az alap...Amúgy ti féltetek benne? Vagy ilyedtetek meg?
Messze jobb lesz mint az alap...Amúgy ti féltetek benne? Vagy ilyedtetek meg?
Az amire te gondolsz (Legalábbis remélem egyre gondolunk) ami a robbanással kezdödik az utcán.Az már elérhetõ 1 hete csak a köztudatba valahogy csak most jutott el😄
van új tralier 😎
Parás játék lesz! 😊
De azért majd kipróbálom 😄
De azért majd kipróbálom 😄
Még mindig nincs semmi a megjelenésröl??
überrutálnyálcsorgatás hmmm?? 😄
http://media.ps3.ign.com/media/812/812588/vids_1.html
Nálam megvolt 😄
http://media.ps3.ign.com/media/812/812588/vids_1.html
Nálam megvolt 😄
Van egy 20 perces vidi ingame jelentekkel mindjárt megkersem 😊