A régi bulletin boardok is zavarják a kiadókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ki az aki nem megváltoztatott kiterjesztéssel / csomagolva küldené az mp3-at? ~~
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
persze
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Jaj ne! Én szoktam fütyörészni a kedvenc számaimat. Most akkor engem lecsuknak?
Mit akartok ? már nem egyszer volt hír hogy az európai unió megadóztatná az Emileket 😄
hamarosan kijön az MSN fizetõs változata min +1 dódért küldhetsz mp3at ha külföldre küldöd akkor a ria ha Magyarországra akkor a proartnak kel utána utalnod 😄 közel a jövõ ….
nemlene gond ha minõségi szolgáltatás felé és nem az elkorcsosult mindent kiadok szindróma lenne és ez vonatkozik nagyon filmipara is.
Kitérdekel a 100lerágot csont amikkor már más szinészekel megnéztem vagy 5x most nem az ûrbe hanem a garázsba jácódik .. Az igényes termékekre mindig is lesz kereset és igen erõseb kutya toszik
hamarosan kijön az MSN fizetõs változata min +1 dódért küldhetsz mp3at ha külföldre küldöd akkor a ria ha Magyarországra akkor a proartnak kel utána utalnod 😄 közel a jövõ ….
nemlene gond ha minõségi szolgáltatás felé és nem az elkorcsosult mindent kiadok szindróma lenne és ez vonatkozik nagyon filmipara is.
Kitérdekel a 100lerágot csont amikkor már más szinészekel megnéztem vagy 5x most nem az ûrbe hanem a garázsba jácódik .. Az igényes termékekre mindig is lesz kereset és igen erõseb kutya toszik
Net nélkül is még mindig ott lenne az egész szerzõijogi "botrányt" anno elindító magnókazetta, esetleg CD-másolás.
szerintem elég lenne csak az internetet letiltani <#levele>#levele>
...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me
Tiltsák be hangszálakat is, hiszem az ember akár EL IS DÚDOLHATJA (úristen, hogy tudtam akár leírni is ezt a borzalmas bûntényt, megyek és fõbe lövöm magam) illegálisan a szent jogvédelem alá tartozó zenéket... Ez a legnagyobb veszély a US gazdaságra. <#mf2>#mf2>
De pl be lehetne már tiltani ezt a tetves emailt is. Hisz a userek szabadon küldözgethetnek vele mp3 zenéket. Sõt a taligát is tiltsák be, mert én speciel azzal tolom át a szomszédba a másolt cd-ket...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Viszont leállítathatják a bin. csoportot...
Nem kell aggodni, a hircsoportok uucp-t hasznalnak. Ez technika elosztott szerveres levelezolistakra es az uj levelek tovabbmasolasara epul. Tehat minden hircsoport teljes anyaga megtalalhato minden hircsoportokat kezelo szerveren. A google pedig folyamatosan archivalja is oket. Az osszes egyetemi es magan hircsoport szervert nem lehet leallitattni, foleg mivel a jo reszuk nem amerikai foldon van. Magyarorszagon pl. a muegyetemen is van ilyen szerver. A technika leginkabb a mai elosztott filecserelokhoz hasonlit, annyi kulonbseggel, hogy itt minden resztvevo megprobal letolteni es megosztani minden tartalmat. (eredetileg innen szarmazik az a vicc, hogy a hircsoportok teljes tartalma 200 cd-n elviheto, csak a szoveg 3 floppy)
Nem értem miért kell az árral szemben úszniuk, ahelyett hogy azon törnék a fejüket hogy hogyan lehetne az új helyzetekbõl pénzt fialni, vagy az idejüket igényesebb mûvek megalkotásával töltenék.
Sok ügyvédnek valamibõl meg kell élni!
De ezzel az erõvel minden egyes számtech termék után (van pár ezer)fizethetnénk jogdíjat.
Csak azt nem értem még mindig, hogy a lemzek, tinták, stb. után miért kell?
Milyen alapon döntik el, hogy azzal én vissza fogok élni, még a felhasználása elõtt?
Tehát az artisjus is beállhat a sorba (re: NwLGL).
De ez olyan gumicsont, amit egész nap lehetne rágni...
De ezzel az erõvel minden egyes számtech termék után (van pár ezer)fizethetnénk jogdíjat.
Csak azt nem értem még mindig, hogy a lemzek, tinták, stb. után miért kell?
Milyen alapon döntik el, hogy azzal én vissza fogok élni, még a felhasználása elõtt?
Tehát az artisjus is beállhat a sorba (re: NwLGL).
De ez olyan gumicsont, amit egész nap lehetne rágni...
Elmehet a ....... (ide tessék elképzelni az összes létezõ csúnya dolgot)a RIAA!
Kíváncsi leszek, mikor tiltják be az MSN progit is, mert azzal is lehet illegális fájlcserélést folytatni..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce