15
  • virs lee
    És ki az aki nem megváltoztatott kiterjesztéssel / csomagolva küldené az mp3-at? ~~
  • virs lee
    persze
  • Juszufka
    Jaj ne! Én szoktam fütyörészni a kedvenc számaimat. Most akkor engem lecsuknak?
  • ostroml
    Mit akartok ? már nem egyszer volt hír hogy az európai unió megadóztatná az Emileket :D

hamarosan kijön az MSN fizetős változata min +1 dódért küldhetsz mp3at ha külföldre küldöd akkor a ria ha Magyarországra akkor a proartnak kel utána utalnod :D közel a jövő ….

nemlene gond ha minőségi szolgáltatás felé és nem az elkorcsosult mindent kiadok szindróma lenne és ez vonatkozik nagyon filmipara is.

Kitérdekel a 100lerágot csont amikkor már más szinészekel megnéztem vagy 5x most nem az űrbe hanem a garázsba jácódik .. Az igényes termékekre mindig is lesz kereset és igen erőseb kutya toszik
  • Csi9aa
    Net nélkül is még mindig ott lenne az egész szerzőijogi "botrányt" anno elindító magnókazetta, esetleg CD-másolás.
  • falu
    szerintem elég lenne csak az internetet letiltani
  • Csi9aa
    Tiltsák be hangszálakat is, hiszem az ember akár EL IS DÚDOLHATJA (úristen, hogy tudtam akár leírni is ezt a borzalmas bűntényt, megyek és főbe lövöm magam) illegálisan a szent jogvédelem alá tartozó zenéket... Ez a legnagyobb veszély a US gazdaságra.
  • assdf
    De pl be lehetne már tiltani ezt a tetves emailt is. Hisz a userek szabadon küldözgethetnek vele mp3 zenéket. Sőt a taligát is tiltsák be, mert én speciel azzal tolom át a szomszédba a másolt cd-ket...
  • atys2
    Viszont leállítathatják a bin. csoportot...
  • kvp
    Nem kell aggodni, a hircsoportok uucp-t hasznalnak. Ez technika elosztott szerveres levelezolistakra es az uj levelek tovabbmasolasara epul. Tehat minden hircsoport teljes anyaga megtalalhato minden hircsoportokat kezelo szerveren. A google pedig folyamatosan archivalja is oket. Az osszes egyetemi es magan hircsoport szervert nem lehet leallitattni, foleg mivel a jo reszuk nem amerikai foldon van. Magyarorszagon pl. a muegyetemen is van ilyen szerver. A technika leginkabb a mai elosztott filecserelokhoz hasonlit, annyi kulonbseggel, hogy itt minden resztvevo megprobal letolteni es megosztani minden tartalmat. (eredetileg innen szarmazik az a vicc, hogy a hircsoportok teljes tartalma 200 cd-n elviheto, csak a szoveg 3 floppy)
  • BCS pixel
    az erősebb kutya bazik alapon :D
  • ziby
    Nem értem miért kell az árral szemben úszniuk, ahelyett hogy azon törnék a fejüket hogy hogyan lehetne az új helyzetekből pénzt fialni, vagy az idejüket igényesebb művek megalkotásával töltenék.
  • Skeez
    Sok ügyvédnek valamiből meg kell élni!
    De ezzel az erővel minden egyes számtech termék után (van pár ezer)fizethetnénk jogdíjat.
    Csak azt nem értem még mindig, hogy a lemzek, tinták, stb. után miért kell?
    Milyen alapon döntik el, hogy azzal én vissza fogok élni, még a felhasználása előtt?
    Tehát az artisjus is beállhat a sorba (re: NwLGL).
    De ez olyan gumicsont, amit egész nap lehetne rágni...
  • NwLGL
    Elmehet a ....... (ide tessék elképzelni az összes létező csúnya dolgot)a RIAA!
  • HUmanEmber41st
    Kíváncsi leszek, mikor tiltják be az MSN progit is, mert azzal is lehet illegális fájlcserélést folytatni..