Megy a gőzös
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért lehet egy próbát megér.Oldalakon még sehol nem találtam.
A magyar film azért nem mindig rossz van elég sok jó is (Abigél,Egri csillagok stb.)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ez elég buta kijelentés volt! Ne nézze meg senki csak mert neked nem tetszett? Akkor vlszleg senki másnak sem fog? 😊
Hogy lehet a barátnõd ha még ez az elsõ randitok? (vagy az interneten jöttetek össze?)
😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eeeez baromi jóóóó! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Rengeteg poén van benne!!
AKi meg fikázza a filmet az pedig biztos nem értette vagy még nem látta csak jön ide fikázni... <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#gun>#gun>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Igen... volt az a mancheseter koplárovics dolog....(foci)
Igen, volt a Miniszter félrelép....(mert az azért lényleg nagy volt... majd megszakadtam rajta😄)(film)
De azért azt ne feledjük, hogy az egyfõrejutófilm/minõség skálán az amcsik se túl jók😄 csak õk SOKKAL több filmet csinálnak😄
Magyarországon készül 3-4 évente 1 igazán jó film.
Ott meg évente 2-3 db... olyan igán jó télleg csak ennyi.
Bakterházzal ne nagyon ugrájunk, mert már közel 30 éves filmecske(79-es), a készítõk közül talán már senki se aktív mûvész...(max aki abban még gyerek volt😄)
Utóbbi idõben talán még a Valami Amerika volt jó. (NAGYON koppintás, és amerikamániás film, de legalább élvezhetõ)
Ha meg valaki felhozza az Üvegtigrist (már megint), azzal nem állok szóba... rosszabb, mint a Borat...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amúgy én sem értem, mi a fene van a magyar filmekkel. A régi idõkben kegyetlen jó filmeket csináltunk, ragyogó szatírákat, vígjátékokat. A rendszerváltás után is volt egy hullám nagyon jó filmekbõl (pl. Csapd le csacsi, Roncsfilm, stb), de kb. 96-97 óta agy nyomorult jó filmet nem csináltunk. Es ez röhej.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
DFTBA ಠ_ಠ
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Egy jegyet sztem megér bár Te tudod...
hátha nem találtam ki a választ
http://www.lohere.net - a MagyarChan
a bakterház elbujhat 😊 persze ez csak szvsz.
Amugy most ez a gõzös mirõl is szol? mer ha tényleg van benne többségben lévõ kisebbségi (eleljé -re célzok a visszaolvasottak alapján), akkor inkább kihagyom 😊
a 8ker is ócska volt, nemtom, mire volt az jo...
bocsi, ha itt kérdezem meg,h mirõl szol ez a film, de annyira nem méltatom a mai magyar filmeket, hogy megnézzem a hivatalos oldaljukat 😄
azzal csak a sávszélességet és az idõm pazarolnám 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
igaz, egyik sem mostanság készült.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem láttam normálsat még tõlünk.. miért kell mindig a parasztságát az országnak reklámozni?
leszarom a konfigod...
az is igaz szinte 1 magyar filmen se voltam moziba (kivétel sulis filmek, pont tegnap néztük az 56 csepp vért, hát kár volt😄)
erre el akartam menni ha tényleg itt lett volna apremier, de nem igy volt, igy a filmet sose nézemmeg
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Filmrõl: Miába vigyorog olyan kedvesen a MyVip-en a Koltai barátunk, sajnos színész és rendezõi tehetsége még a magyar átlagot is aláássa.
Tényleg, egyetlen jó magyar filmet se láttam, amihez köze volt az ürgének.
Kivéve talán a Miniszter félrelépet.... az nagy volt. de azóta nem s nagyon láttam élvezhetõ magyar filmet. (Csak sex és más semmi-t ajánlották, de azt nem láttam, így nem tudok véleményt mondani).
Hiába Gesztesi, hiába Pindrocs, hiba Szabó Gyõzõ, meg Pogány Judit... akkor is ott van Koltai Róbert... (akivel nem tudom mi a baj, mert nem vagyok kritikus, de érzem, hogy nem jó.... nagyon
Így ezzel e nemes egszerûséggel végeztem a filmmel és a topical is😄
Esetleg meg kéne nézni a Hasutaokat... hátha Szõke András, Badár meg Hernádi többet tudnak "vasutas" ügyben😄
sõt... majd össze kéne hasonlítani... egyiket se láttam. de elõre félek😄
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Persze igéretett tett a kedves Koltai, hogy majd a városban lesz megtartva a díszbemutató, a premier, az össes szereplõvel és fõbb készítõkkel...
Naná hogy nem így történt.
Majd valamikor fél év múlva jut el hozzánk a film, mire az egész kóia annyira tönkremegy hogy kétszer ttira elszakad a film a vetítés közben.
Megnézhetném valami jobb moziban is miskolcon, de 800 ft-ot azért se fizetnék érte, hogy egy letöltött dvd-n megnézzem...<#levele>#levele>