18
A Riddick írója készíti a Sin City játékot
-
#18 sztem ebből nem lesz játék... -
#17 ennyi az infó... -
#16 :/ -
#15 passz -
#14 ? -
#13 Hali valami info most? már eltelt 1 csomó idő :P -
#12 kár............. -
#11 no -
#10 semmi info? -
#9 BUÉK!
Valaki valami infót tud? -
#8 ja meg az első konzol... az is fekete fehér volt az első játékkal :D -
#7 Volt fekete-fehér game, asszem a Noir című kalandjáték. Valamikor az őskorban. -
#6 Én nem tudok róla. -
#5 Fasza lesz... (én a filmet 5x néztem meg 1 hónap alatt) -
Coco #4 volt már egy sincity game rég, nem? -
#3 De most gondolj bele nincs egy fekete-fehér játék se (ha meg van akkor meg csak nagyon kevés) milyen poén lenne egy ilyen... :) -
#2 hát nagyon remélem hogy nem csak egy fekete-fehér effektekkel teli hentet fognak alkotni, hanem belecsempzéik a film remek hangulatát is :) -
(Eurogamer) Flint Dille, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay és a Dead to Rights "forgatókönyvírója", Flint Dille felügyeli a készülő Sin City játék munkálatait. Na jó a felügyelet mellett a dizájn kialakítása és az írás súlya is Dille vállat nyomja, aki Frank Miller országos cimborájaként ismert. Állítólag a képregényhez/filmhez méltó elemekkel tuszkolják tele a játékot és természetesen egy maréknyi ismerős arc is feltűnik majd a játékban. Lesznek friss husikák is, akik borzalmas kínok között fognak elhalálozni, vetíti előre a leendő történéseket a páros.
Az egyetlen lehangoló tényező a Red Mile, aki eddig a frenetikus Jackass: The Game c. mesterművet tette le az asztalra...
By:Hardwired
Hát ha fele annyira jó lesz csak mint a film, akkor is nagyon nagyon várom:)