Mindenki Barátok köztöt néz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maximum a szociológusok, de azok is csak hivatástudatból!
jah és a sarki rendõr is, meg édesapád is biztos! 😉
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
Hát akkor maradj meg abban a tudatban, hogy mindenki nézi (O, sancta simplicitas!), de továbbra is fenntartom az elsõ hozzászólásom: senki vagy ám te!
Simi11: My name is 11. Simi11
Munch: vizsgáltasd ki magad...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1. mikor nem bûzlene? ha a mindentudás egyetemét néznék 2 millióan? ne vicceljünk.
2. ha a BK-t egymillióan néznék, akkor a favoritot nézné 2 millióan. nyilván hihetõbb lenne.
amúgy 846 (vagy 864) és még így is sok, ennyi nem kellene. (és nem 800 szappanfüggõ kell, hanem elég 200. és gondolj bele: még, ha random lenne a minta és a véletlenszerûen kiválasztott emberek mind néznék, akkor pláne nem lenne szabad csodálkozni a nagy nézettségen. hiszen, ha még nem célzottan is találsz ennyi embert, akkor mekkora lehet az összszappan rajongók száma. mert ugye, ha minimális, akkor véletlenszerûen parányi lenne az esély, hogy rájuk bukkansz.)
Egyébként meg ha jól tom, de ebben nem vok biztos - a nézettséget (nem vicc) 800 család után számolja az aki (AGB Nielsen) elkészíti a mûsorok nézettségét...
Szal ha van 800 kóros szappanopera függõ akkor az egész ország az... legalább is anno vmi ilyesmit magyaráztak, hogy kb 800 mérõmûszer van.
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
Egyél sz@rt! Egymilliárd légy nem tévedhet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én meg megnézem, nem rossz az...
a tv2 féle másolatból láttam pár részt, és szerintem az sokkal jobb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://videodrome.freeblog.hu/
err... http://cryptozone.extra.hu