69
Nem cserélik be 3 nap cseregarival???
  • gordon 24
    Hát akkor passz! Egy a lényeg! Próbáld meg tényleg cseréltetni. Én nem hoznám el! Mond meg hiszen az első vel benne voltál a 3 napba hogy nem kell fizessék vissza a pénzed! ha ezt nem teszik mond meg hogy irsz a Vevő szolgálatnak vagy ki a fenének! Jelentsd be ezt! Talán ha megfenyegeted ezzel őket csinálnak valamit! De ne egyedül intézd és ne is a bátyáddal mert nem fognak komolyan venni. Menjetek oda apukáddal és ő keményebben fel tud lépni velük szembe.. Én nem tudok mást mondoni..
  • skyli991
    passatgt: monitoroknál meg lehet nézni még ott a boltban, hogy pixelhibás -e és ha igen másikat adnak oda.
  • skyli991
    A régi még rosszabb volt. feljebb volt a kijelző, ferde folt szintén pixelhibás és két bill eltört.
  • passatgt
    Monitornál megvan melyik kategóriába tartozik a termék, és attól függően szabják meg, hány pixelhibától cserélnek.

Gondolom telefonoknál is így van
  • gordon 24
    Szerintem ez nem igy müködik! Még azt mondom hogy oké elvited haza használtad egy hétig és elöjött rajta.
    De basszus nem is használtad! Ott nyitotad ki. Szart ne adjon már oda! Az a telefon ha ugy vesszük nem is a tied! Hiszen a tied az aminek eltört a billenytüe. Mond meg neki akkor adja vissza azt aztán cserélje ki a pixel hibás bilenytyüré vagy valami ilyesmit.. Ezek nnagyon at akarnak verni hallod!
  • Taylor
    Akkor idézz elő te magad pixelhibát. :D
  • skyli991
    amúgy az zavar a legkevésbé hogy a bill törik, mert az bármikor cserélik majd. de pixelhibát csak 3 fölött :(
  • Taylor
    Talán, csak ugye ezek a sufni gsm boltok szeretnek kicseszni a vásárlóval.
    Amúgy esetleg nézz fel Mobilaréna fórumjára, ott van W580 topic, hátha akad valaki aki tud segíteni mit tegyél.
  • skyli991
    hát ja, hibátlan mobilt szerettem volna venni ennyi pénzért... Adtak egy hibásat, és azt is hibásra cserélik ki!
  • gordon 24
    Akkor mindenképpen verd ki a balhét!! Hivd ki az üzletvezettőt ne azzal a mitugrásszal beszélj aki intézi!! Ezt nem szabad hagyni! De semmi képpen ne hozd el!! Csak akkor ha full hibátlan!!
  • skyli991
    sztem élnie kell még, mert nem volt nálam a mobil nem?
  • skyli991
    az a legszarabb, hogy a köcsög bolt csak úgy kap mobilt h futár küldi...
    már írtam amúgy a fogyasztóvédelemnek és a SE-nek is.
  • Taylor
    Igen ez ok, csak kérdés él-e még az a 3 nap. :S

Amúgy egy asztalborogatást tényleg érdemes megpróbálni. :D
  • skyli991
    igen kezembe vettem, levettem a fóliát(mert a fehér lap takarja és az alatt is lehet pixelhiba) és 1 perc alatt találtam pixelhibát. Walkmanba látszik, fekete háttérnél, fekete témánál látszik. Lehet h nem olyan feltünő mert pici, de ha egyszer már megláttad, mindig észreveszed :(
  • gordon 24
    De ilyen nincs basszák meg!! Hát szar!! Oké ne cseréljék, de neked adjanak egy jót! Milyen hozzá állás ez? Nem is hoztad el ott amikor kibontották észrevetted nem? Ha igen akkor adjanak egy másikat..
  • skyli991
    taylor, 3napon belül telót cserélnek ha törik! :)
  • skyli991
    09.29-én vettem, szombaton. De mivel az rossz volt visszavittem és 3 napja, kedden mehettem az újért ami pixelhibás... ezt nem vettem át hanem újat kértem, de nem adtak, hanem a nagykerhez küldték. és azt mondták nem cserélik.....
  • Taylor
    Hát a billenytűtörésnél sajnos nem cserélik az egész készüléket, hanem csak a billt. Az SE elismerte, hogy típus hiba, és durva de elég soknak eltörik ezeknél a telcsiknél. Viszont cserélni mindenképp cserélik ha eltörött.
  • gordon 24
    Azt ne tedd ott ne rongáld meg!! Ne vedd át!! Mond meg hogy te kifizettél ennyi pénzt és nem szart akarsz! Szóval meg se fogd menj be.. Oda adják eléd ránézel ha ugyan aza pixel hibás mobil mond meg neki hogy cserélje ki.. Ha nem teszi simán feljelentheted.. Hány napja vetted?
  • skyli991
    amúgy szebb képeket csinélt mint egy n73 :D
  • skyli991
    Köszi a normális választ :) 15 vagyok, arra gondoltam hogy féltesómmal megyek. Ő asszem 29. Vagy becseréltetem egy w850-re vagy egy ugyanilyenre, vagy ha még megvan a 3 napos cseregari(megvan még ugye?) akkor eltörök ott helyben pár billentyűt azt arra már cserélni fogják nem?
  • gordon 24
    Szerintem egyébként nem a leoltásra és a hülyeségre kiváncsi!

Próbáld meg cseréltetni velük (ha uj ) Akkor cserélnie kell! Mond meg hogy neked viszont igy nem kell adja vissaz a pénzed. Semmi esetre ne hagyd lerázni magad! Nem tudom mennyi idős vagy de ha fiatal vigyél magaddal egy Szülöt Apukádat pl. Ő sokkal határozottabbb tud lenni!! Ne hagyátok magatokat! Szart ne hozz el!
  • skyli991
    nokiát nem veszek mert gyűlölöm a nokiát!!!
  • skyli991
    kösz... vegyek másikat? szerintetek ezt miből vettem?? több pénzem nem maradt.. De miért nem kell kicserélniük?? Alapból mi az h pixelhibás mobilt adnak amikor újra cserélik és én már ott mondtam h másikat akarok.
  • Taylor
    Az a 100 inkább 140 rendes 2 éves garival, boltival se sokkal olcsóbb. És abból is a legtöbbnek szar a slideja, ja és elég gagyi műanyagból van. Amúgy nem lenne rossz telefon.
    Meg gondolom nem azért vett 60000-es telcsit mert van N95-re pénze...
  • zoolee
    Igen van megoldás, vegyél másik kijelzőt, vagy az egészet vágd a kukába, és vegyél egy jókis nokia n 95 öst..~100 ért lehet kapni újonnan és ~80 ért használtat ...
  • Neoncsoves
    érdekes... bár meg van adva hogy hány pixelhibától cserélik (cégekenként más - és más...) főleg monitoroknál fontos ez! pl Samsung az 1-3 pixel hibánál visszaveszi a moncsit
  • Brolly28
    vegyél másikat
  • skyli991
    2 hete kedden vettem egy Sony Ericsson w580i mobilt. Eltört a 4,6 os billentyű, volt egy pixelhibája és ferde volt a kijelző. visszavittem 3 napon belül.
    Később mehettem az újért, azt ott a boltban megnéztem és pixelhibás volt. egy pixelhibája volt, fekete háttérnél látszott, világos pixel.
    Ott azonnal mondtam h kérek másikat, és visszaküldték a nagykernek, cseregarival. Ez múlt hét szombaton volt.
    Ma felhívott a bolt (www.mgsm.hu) és azt mondta nem cserélik ki egy pixelhibával. Ez normális? Mit lehetne tenni?
    Még él a cseregarancia újra ugye? Mert akkor ha megint eltörnének a gombok, ki kéne cserélniük. Vagy így is ki kéne? Cseregarancia bármilyen kis hibára vonatkozik?

Köszönöm a választ előre is!