4
-
#4 Harom honapig voltam Magyarorszagon. Amikor hazaertem nem tudtam kinyitani a befele nyilo lakasajtomat, mert kb. 50kg papirhulladekot dobtak be ezido alatt a postaladamon.
> ha látsz egy mp3 lejátszót a MM-ban, akkor nem fogod 10 ezerrel drágábban megvenni xy kiskerben.
Ezert kar telehanyni a postaladamat papirszemettel:
http://www.google.co.uk/products?q=mp3&btnG=Search&show=dd -
gordonw #3 Inkább növeljék a spam-et szerintem és küldjék el email-ben ezeket a reklámújságokat. Ha érdekel megnézed és tájékozódsz, ha nem törlöd és egy fa sem bánta. -
#2 Szerintem is védjük a fákat, de rossz a nézőpontod.
A spamek 99%-a értéktelen vagy éppen ártó szemét, SEMMI hasznodra nincs.
A postaládádba érkező Euronics, Mediamarkt, Metro prospektusok sokszor nagyon jó egyedi akciókat rejtenek, amikkel spórolhatsz. Ráadásul ezekben az újságokban a többféle kategória miatt, gyerek és felnőtt is találhat magának való terméket.
Bónuszként pedig elmondanám, hogy jó tájékoztatás is az árakról, hiszen ha látsz egy mp3 lejátszót a MM-ban, akkor nem fogod 10 ezerrel drágábban megvenni xy kiskerben. -
gordonw #1 Hú ez spam mekkora probléma!
Persze én sem örülök neki, hogy ki kell törölgetni őket, de érdekes, hogy a valóságos postaládánkat elborító spam (reklámújságok) ellen nem ekkora a felzúdulás, pedig azok miatt valószínűleg erdőket vágnak ki.
Ja, hogy a reklámujságok mögött a világot irányító multik állnak, a spam mögött meg csak 1-1 hülyegyerek.
Én kérek elnézést, hogy szóvá merem tenni.
Majd ha a reklámújság problémát megoldották, akkor foglakozzanak spammel, addig meg kitörölgetem néhány click-el.