588
Bionic Commando
  • Seth
    A Bionic Commando egy manapság átlagos 10 órás anyag, szóval nem egy Termi,Wanted hosszúságot kapunk szerencsére.:) Az már más kérdés, hogy ez az idő talán még túl sok is XD
  • Evin
    Én láttam belülről a T: Salvation és a Wanted motorját, és a Terminator-ban voltak utalások a Bionic Commandóra. De mivel az előző két játékban csak a földön járhattunk, korlátozott látótávolságban, itt meg lényegében "repülhetünk", a nagyobb gépigényt okozhatják a nagyobb, és jobban belátható pályák.
    De mint korábban is írtam, a Capcom aligha engedne kiadni egy Wanted vagy Salvation rövidségű játékot.

Aki játszott a GR: Advanced Warfighter1-2-vel, az tudja, hogy a GRIN korrekt fejlesztőcsapat, csak sokat vállaltak. Persze ettől függetlenül elszúrták ezt az utolsó 2 játékukat.
  • norbi2fraktal
    mondjuk az nekem is tetszett/tetszik, csak a 3dben remélhetőleg nagyon ütős lessz, videok alapján
  • xido
    ha a retkes Grin fejlesztette a BC Rearmed-et is,a C64 felújított verzióját,akkor bízok bennük,mert az egy isten étvágygerjesztő lett számomra a nextgen verzióhoz:)
  • ricsa008
    előbb utóbb csak ki tesznek
    mer ugy néz ki te csak ehhez értesz
    sajna
  • ricsa008
    ja bocsi
    na csá
  • norbi2fraktal
    igen capcom de sajnos ők csak kiadják, a retkes GRIN fejleszti,és elvileg a szaros Terminator és a Wanted motorját használják,
  • DarkSector
    26 vaok kis szarrágó...
    az előzőt is azért kaptam mer MÁS kezdett el személyeskedni, és én visszaszóltam.
    ennyit erről ha meg nem tudsz olvasni, akkor takarodj vissza a suliba kis takonygeci.
  • ricsa008
    nagyon megnézném te hány éves takony vagy látom az előző büntetés nem volt elég mikor is járt le?
    te Takony!!!
  • DarkSector
    egyetértek az monnyuk túlzás, "de terminator salvation futott a gépemen , akkor ezzel se kell aggodnom"
    az azért langyos kijelentés...vagy lehte én láttam rosszul a játékban de messze több mint a salvation...monnyuk wanted.et hagyjuk, mert az középkategoria inkább nekem tetszik kurvára, és az is szebb termitől, független hogy adaptácio az is...de az egy fura történés miatt sokkal jobb lett még a filmtől is...SZERINTEM.
  • DarkSector
    mert én a játékról beszélek, aki meg válaszol az meg SZEMÉLYESKEDIK, ahhogy te is.
    És a hóhányó anyád a sötét cimborád...vagy éjjel a szomszéd fasza esetleg.
    erről a személyeskedésről szokjál le kis takony...

nem anyáddal társalogsz.
  • watto
    Ez a gépigény biztos hab.... Milyen játék az, ahol a minimum proci 2,5 Dual core?:D Vagy ha mégse mese akkor rohadt optimalizálatlan...

Ricsa08: Háááát nem :D Azok fos játékok.... Semmi gépigényük sztem ehhez képest...
  • ricsa008
    viszont grin fejleszti akik ugye jelen esetbe retekgames kft. nem hiszem hogy sokkal retekebb lesz mint a másik 2 alkotásuk és állítólag a motor is szinte ugyan az lesz
    tehát ÉN bizakodok
    sotét cimborától nem kérek kommentet abból minden eddigi topiciba csak balhé meg anyázás volt
  • DarkSector
    mármint ez nem neked szol hanem álltalánosságban akrtam fogalmazni...
  • DarkSector
    mit is gondolhattunk...nem egy retek filmadaptációról van szó bakker. ez capcom, nem retekgames kft.
  • DarkSector
    jah persze hiszen 1 kategória a 3 játék....LOL...
  • Vass Gábor
    Iszonyú nagy gépigénye lett.
    Minimum
    - Processzor: Dual-Core processor (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD Athlon X2 5200+ 2.6 GHz)
    - Memória: 1.5GB RAM
    - Videókártya: DirectX 9.0c/Shader 3.0 kompatibilis, VRAM 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 széria vagy ATI Radeon X1900)
    - Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    - Merevlemez: 8.0GB szabad hely

Ajánlott
    - Processzor: Intel Quad Core 2 Duo 2.4 GHz vagy AMD Phenom 9500 Quad Core és ennél jobb
    - Memória: 2.0 GB RAM vagy több
    - Videókártya: DirectX 10/Shader4.0 kompatibilis, VRAM 512+ MB (NVIDIA GeForce 9800 GTX+ széria vagy ATI Radeon HD 3800 széria vagy ennél jobb)
    - Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
    - Merevlemez: 8.0GB szabad hely
  • ricsa008
    ha a Wanted és a Tarminátor Faszán ment akkor talán ez is menni fog
  • grebber
    Jővő héten jön pc-re 17-én!
  • grebber
    Gamestar teszt
  • Prince23
    CIKK!

kicsit gynege lett:D
  • ricsa008
    hu még odébb van
    thx
  • Prince23
    Jólius 28-30
  • ricsa008
    mikor jön?
  • Evin
    Tisztában vagyok vele, hogy a Grin svéd vagy mi (valamelyik fenti ország), de a megrendelő, a kiadó, aki az eredeti Bionic Commando koncepciót vagy nevet birtokolja, az a japán Capcom.
  • Seth
    Nem japánok csinálták
  • Evin
    Várható volt, hogy a japánok nem engedik egy bizonyos szint alá csúszni a színvonalat. Lehet, hogy a többi azért volt összecsapva, mert a többség ezen dolgozott.
  • storm181
    Konzol HQ-s teszt9 pont!
  • grebber
    Ipon teszt 75%
  • Prince23
    7/10

enyit is ér :D
  • DarkSector
    háát én nem ugy látom
    nekem van xboxom tuom miről beszélek.
    várni fogod te azt
    :D
  • grebber
    Mit már 19-én jön hivatalosan! PC-re meg Június 28 :(
  • Prince23
    Bukta játék lesz úgy is.... felőlem késhet :D
  • DarkSector
    jah kijött, de a demo is már jó ideje.
    viszont csak x360-ra!!! :/
  • Prince23
    LOL
    már?
  • grebber
    Xbox 360-ra "kijött".
  • grebber
    Gamekapocs multi bétateszt! Hihi nemhuzzák le áá!
  • DarkSector
    hozzáteszem ha ronda, akkor a single sem lesz szebb.
    akkor felejtős. mert ebben a látvány lenne a lényeg.
    a témája alapján egy tucat hasonló lövöldét lehetne megemlíteni.

Akkor ez szar lett... :S
  • TDC Geronimo
    Hozzáteszem ez multidemo volt.
  • TDC Geronimo
    Letöltöttem, megnéztem. Ronda, akad, egyszerű mint a faék. 5 perc után delete. Röviden összefoglalva ennyi :D