Hétfőn nincs többé Szívek szállodája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megvan a Szivek Szállodája DVD-n. Akit érdekel az keresse a boltokban. Nem drága.
Jó kis sorozat.
"Szomorú vagyok, hogy vége egy olyan sorozatnak, amire büszkék lehetnének az amerikaiak."
egyszer minden vég eljõ😊 a színészeknek meg nem tudta teljesíteni a kéréseit a csatorna, így nem lett 8. évad.
egyszer minden vég eljõ😊 a színészeknek meg nem tudta teljesíteni a kéréseit a csatorna, így nem lett 8. évad.
"Amikor átpakolták a Viasat3-ra"
Aaaaaa 😊 Nincs ilyen átpakolás. Az MTV abbahagyta, a Viasat3 pedig megvette. Nem azonos tulajdonosi kör a kettõ.
Aaaaaa 😊 Nincs ilyen átpakolás. Az MTV abbahagyta, a Viasat3 pedig megvette. Nem azonos tulajdonosi kör a kettõ.
Szomorú vagyok, hogy vége egy olyan sorozatnak, amire büszkék lehetnének az amerikaiak. Se erõszak, se liberális fasságok, se áltudományos humbug. Egyszerû emberi sorozat volt.
A kedvencem volt, amíg az m1 adta. Amikor átpakolták a Viasat3-ra nem örültem neki, de nem tartottam értelmesnek csak ezért az egy sorozatért elõfizetni kábelre, vagy mõholdra...
A kedvencem volt, amíg az m1 adta. Amikor átpakolták a Viasat3-ra nem örültem neki, de nem tartottam értelmesnek csak ezért az egy sorozatért elõfizetni kábelre, vagy mõholdra...
Hattyú? Hol?
Húúúúúúúú most hova szarajak?