RoboCar, a jövő autói

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Nekem boven eleg lenne ez is...

Bérbe vehet? reklámfelület...

szerintem a jövõ már itt van: csak rá kell nézni az új Ford Mustangra: egyszerre retro és futurisztikus. legalábbis szvsz

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Nahát én itt semmi újat, vagy meglepõt nem látok. Tessék megnézegetni a 70'-80'-as évek Galaktika sci-fi folyóirat képeit és borítóit... (mintha csak onnan lettek volna ezek a "futurisztikus" csodák lemásolva.
Azt én is megnézném! 😊
azt kéne megnézni h milyen kocsikat vízionáltak 50 éve mostanra 😊
az lenne funny 😊

Ahogy elnézem, az alkotók kicsit túl sok sci-fi néztek...
50 év múlva - ha még lesz emberiség - biztos nem ilyen autok közlekednek majd!

Mivel iszonyatos áraik lennének, techonlógia miatt - van itt minden nanotechnológiától kezdve amit akarsz 😊, no meg a márkajel miatt is...

másrészt egy ilyen autot korlátozott AI-vel kell felruházni, amit valószínû addigra már képesek leszünk létrehozni, de elsõsorban a hadsereg lesz a fõ vevõ -> harci robotok terén, s nem az autogyárak.

harmadrészt amíg egy csepp kõolaj is kinyerhetõ a világon, addig - sajnos - túl erõs lesz az olajlobbi, ahhoz, hogy alternatív üzemanyaggal hajtott autók !!világméretben!! elterjedjenek.

Végül, sztem a jövõ:
ha képesek leszünk AI-t létrehozni, akkor intelligens robotokat is alkothatunk, akik mimdent megoldanak + intelligens vonatokat, autokat, amelyekhez NEM kell sofõr, ezért lényegében egy hatalmas dobozra emlékesztetnének, minek design egy önjáró kamionnak?? (szállítási célokra használni önjáró lamionokat)
az emberek otthon - intelligens - házaikban csücsülnek, s neten nyomulnak, a gépek meg melóznak, minek az autó?? neten minden elérhetõ, ami meg nincs meg otthon, házunk megrendeli, vagy személyi robotunk megvásárolja nekünk...

persze majd ÉN menjek autokázni, mikor a robotom megoldja 😄

Ezek a képek....hát mit is mondjak jót derültem rajtuk!
A tervezõmérnökök komolyan gondolják ezt???Vagy túl sok rajzfilmet néztek a mérnökök vagy túl sok sci-fi-t vagy mindkettõt!
Egyetlen cég, az Audi az, aki nem rugaszkodott el a valóságtól, az még talán megvalósítható lesz 50 év múlva.Mercedeséknek meg sikerült olyan verdát kitalálniuk amit aztán tényleg senki nem fog megvenni a kialakítása miatt.
Gondoljunk bele, az 50 évvel ezelötti(1957es) autók és a mostani autók között szinte a töredéke a különbség a mai és az 2057es autótervekhez képest!
m1c1mack0
es ezekert a tervekert meg valaki penzt fizet:S
'the wehicle, wich can be completely dissembled into a pool a ferromagnetic material for easy storage, can adapt and transform into shape...'
úristen! ezt valami hard dorogosok haluzták:S

Eltudod képzelni ahogy a józsef körúton a sok susuki, trabant, wartburg között megjelenne egy ien?
Nem kicsit nézne ki hüjén(Kábé mitha a temetõ mellé vidámparkot építenél...)😄
Ez majd szépen lassan kifog alakulni, nem lehet ekkorát ugrani.Na meg a pénz.Ha lassan egy- egy dolgot kicserélve dobájják a piacra, ugy töb énzt tudnak majd lehuzni szegény gazdagokról.
ScarY MAN
ezen enisgondolkoztam...

...

Darth Sith
csak 1et nem értek. Filmekben már évek óta vannak ilyen autók pl. I Robot, minority report stb.. MIért nem gyártanak ilyen dizájnú autókat? kezdetben csak a felsõbb kategóriákban, de akkor egyre hamarabb elterjedne, és szép lassan átköltözne az alsóbb kategóriás/hétköznapibb autókba. Papiron már készen vannak ezek az autók. Már a tehnológia is megvan hozzá, még ha nem is robot vezérli, de fedélzeti számítógépek, mindenféle luxus berendezés. Miért nem gyártanak már ilyeneket?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

ProGabe
robocar,hm.majd jönnek a hackerek,feltörik a rendszert,és elrabolják a gyerekedet a kocsival együtt,miközben hozza haza az iskolából 😊

szép új jövõ 😛

Librarian:gyalogosvédelem?ha fog is még valaki gyalogolni,azt valószínûleg nem ott fogja,ahol ezek az autók közlekednek majd!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"egyes modelleknél mintha nem érdekelné az embereket a gyalogosvédelem."

Mi az, hogy gyalogosok?

Kara kánként folytatom tanításom.

Gagyik.
2057-re ha nem lesznek repülõ autók, akkor semmi sem lesz.

Jogos.
Tesssenek már 10 év múlva ilyeneket bedobni a piacra.

50 év múlva?
😄 Kurvára tetszenek az ilyenek... de egyes modelleknél mintha nem érdekelné az embereket a gyalogosvédelem. Pl. a 4. képen lévõ Toyota Carmageddonba illõ gyilkológép! 😄DDD
De ismétlem, nagyon tetszenek!

trabant volt trabant van trabant lesz <#mf2>

ScarY MAN
vannak érdekes elképzelések...engem a mazda fogott meg xD

...

Nagyon durván néznek ki kiváncsi lennék az árukra <#wow1>

← ElőzőOldal 2 / 2