28
  • Torda5
    Ez cool!
  • kovadam87
    tudjátok mit? én egyet értek a Electronic Arts-al, már csak azért is mert kitaláltak egy játékot, a nép benyelte... folytatták a játékot és rádobtak a képi világra.. a nép benyelte... aztán már nem folytatták a játékot, hanem egy okos kisember megszólalt h legyen kiegészítő lemez, és lőn profit. én nemtudom hány kiegészítője van már a sim 2 nek de szerintem rengeteg sok :D van amelyik 80 megás és van amelyik dvd méretű. Most már úgy is ez a trend mert így nem kell túl sokat dolgozni egy játékkal csak add-on-okat kell fejleszteni elkészíteni és kész... mehet a lecsóba az eredeti játék mellé. Én csak gratulálni tudok neki, amúgy pedig igaza volt elöttem szóló pár embernek, jó játék a sims 2 nagyon is ha az embernek nincs kedve mivel játszani, jó időtöltés. De h eredetibe megvenni az összes létező és még kinemadott kiegjét, hát az marhaság. fogadjunk egy tálca sörben hogy a sims 3 az annyiban lesz más h direct x 10et fog támogatni! :D
  • SonicBoom
    *sóhaj* még jó, hogy valaki beveszi a marketing dumát....
  • Filiic
    Biztos BTX ház.
  • gyuri12
    én csak 2 feleséget öltem meg ha jól emlékszem,többet nem engedett a szívem:D
  • dronkZero
    2 óra egy kicsit sarkos, de néhány óra alatt ki lehet hozni az alapjátékból mindent, ami pénzből van. Mondjuk egy nap játék alatt.

Módszer: érdekházasság.
    1 új sim 20000 dollár, kell neki építeni egy darab falat, amin van egy telefon, áthívni, etetni, szórakoztatni, elvenni feleségül/férjül(ekkor megkapjuk a pénzét), belefojtani az úszómedencébe, aztán jöhet a következő. Pillanatok alatt összejön párszázezer dollár, abból meg már lehet házat építeni... :P
  • axaard
    Milyen kar, hogy ezekert a "kiegeszitokert" is elkernek annyi penzt, amennyibol mar egy rendes jatek fele megvan... :-D
  • Loverman
    *sóhaj* egyszerű... ha ezeket az alapjátékba raknák akkor 1: egy csomó cd/dvd lenne 2: olyan tartalom is lenne benne bőven amit nem használna ki mindenki. így csak azt veszed meg ami érdekel, ami meg nem azt nem. de persze egyeseknek mindent nehéz felfogni :o
  • Windforce
    benne
  • Windforce
    Mikor lesz bejje rocketjump?
  • SonicBoom
    remélem a nyereséget legalább valami normális game fejlesztésére költik...

amúgy nem is a játék maga zavar, hanem hogy ilyen átlátszó módon eladnak 6 új poligont meg 8 új textúrát a már létező alapjátékhoz, ami persze már az előző részben is elfért volna és egy editorban kb 5 perc megcsinálni.
  • Sanyix
    Hmm emléxem még sims1 idejében átjött a haver, és ezzel szórakoztunk. Csináltunk jó sok simet, beküldtük őket egy kis helyre, majd körbeépítettük falakkal. Miután meghaltak, szép kis temetőt csináltunk nekik, majd felépítettünk egy házat, és jöttek az új simek, akikre állandó frászt hozott az éjszakai szellemjárás :DDD
  • ekre
    2 oldal, azoknak akik szeretik:

modthesims2.com (szerintem a legtöbb tartalom itt van)
    sexysims2.com (18+)
  • ekre
    téged nem szoktak szídni azért, amiért nem tudsz fogalmazni? :) a másik, kevésbbé off topic: 2 óra alatt gazdagnak lenni, hmmm, ha nem csítelsz, akkor ilyen nincs :)

amúgy szerintem nem rossz kikapcsolódás, nekem megvan minden kiegje, rengeteg egyéb addon (legtöbb 18+, pl pure sex, elég mókás :)). ha semmivel sincs kedvem játszani, akkor a sims pont jó.
  • akyyy
    de letölteni és játszani vele már jó
  • gyuri12
    mert meguntam,és kicsináltam őket.
  • Indigo
    Aki ilyenért pénzt ad ki, az egy HÜLYE.
  • Adam II
    Szerintem az alapjáték tökéletes arra ,hogy kicsessz a Simekkel és pokollá tedd az életüket.
    Nagyon vicces.
    Én nem hagytam ,hogy kivigyék a szemetet meg elmosogassanak így teli lett a ház csótánnyal a nagyobbik gyerek meg meghalt fertőzésben a kislányt meg elvitték a gyámügyesek az asszony meg a pasi begolyózott. Csak azt sajnálom ,hogy nem lesznek öngyilkosok amikor elkeserdenek. Persze ezt is gyorsan meg lehet unni. A kieg meg tényleg felesleges rókabőr.
  • neoG
    akkor miért nem építettél nagyobb házat?amúgy sem hiszem, hogy két óra alatt egy nagy családot hoztál össze
  • gyuri12
    nekem az volt vele a baj,hogy kb 2 óra játszás után már kicsi volt a ház,és gazdag voltam
  • neoG
    nem nagyob hülyeség mint egy agyatlan lövöldözés, vagy vérstratégia stb...Más stílus/célközönség.Ha Te nem bírsz játszani vele, attól még másnak lehet, hogy tetszik
  • gyuri12
    ez a játék még mindig hülyeség,mindig le tudom szídni a lányokat,amikor beviszik a simsjeiket cserélgetni
  • Fenrir
    Tökéletesen csinálja az EA, addig kell ezt csinálnia amíg veszik. Ezt a kiegészítót is fogják venni és az utána jövő 10 másikat is. EA marketingből mindig is egy zseni volt.
  • neoG
    hmm.nemis láttam még olyan számítógép házat aminek szemből nézve a bal oldalán van felfogatva az alaplap
  • Szefmester
    ez a róka valami mutáns róka lehet.. ennyiszer megnyúzni szegényt.. fel kellene jelenteni az ilyen állatkínzókat mint az EA
  • gyuri12
    a hl2 episode 2 az jó lett
  • Csaba42
    Úgy érted, olyan lesz, mint a HL2 Episode 2? Mert akkor tényleg rókabőr lesz.
  • HaDes007
    rókabőr 123.... de biztos velem van a baj