7
Hunger. It\'s emotional
-
#7 Nekem a haragos eets jön be, ahogy kihívóan bámul a képedbe :)
Amúgy gondolkoztam sokáig, hogy milyen játékra emlékeztet a lemmingsen kívül de nem esett le az incredible mascine, csak most, hogy ideírtad :) -
#6 mondjuk kétségtelen nagyon ötletes, engem inkább az Incredible Machine sorozatra emlékeztet, mint a Lemmings-ekre (nagy kedvencek voltak a maguk idején)
és a legjópofább eets mikor teljesen be van rezelve :) -
#5 Na igen az előfordul...bár szerencsére annyira nem nagyok a pályák, úgyhogy 1-2 próbálkozással általában eltalálható a jó hely :) -
#4 jó játék, bár nekem pár szint után tele lett a hócsukám vele, mikor pixelenként kellett rakosgatni egy-egy bogyót, hogy jó helyre repítse szegény figurát... -
#3 aranyos:)
holnap kipróbáljuk -
#2 Pár kép
Mint látható nem a grafikájával fogja meghódítani a világot, de azért jópofa :) -
#1 Nemrég véletlenül botlottam bele ebbea kis gyöngyszembe. Aki emlékszik anno a Lemmingsre az nagyjából képben lehet, csak itt mindössze egyetlen figurát, eetset kell végigjuttatni az adott pályákon.
A játék mindössze 25 mega, a pályák is rövidek, bár ennek ellenére akadnak közöttük komolyabb fejtörést igénylők. Aki egy gyors, de agytornáztató kikapcsolódásra vágyik annak mindenképp ajánlom. Márcsak a szürreális környezet és karakterek miatt is megéri vetni rá egy pillantást.