Itt a The Eye teaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos jobban megy, mert a bemutató alapján az összes ilyesztegetõs rész ugyanúgy van megcsinálva
PSN ID.: Beegabor
Hupsz, hiretelen ez eszembe sem jutott, még jó, h. van aki figyel.
Ennek az eredetije kóreai. Talán az jobban megy nekik másolni. <#vigyor3>#vigyor3>
Amugy király a trailer.
Amugy király a trailer.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az eredeti az egyik kedvenc horrorom. Jessica Albával ez meg eleve nem lehet rossz. Várom, várom.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
kíváncsi leszek rá pár eddig egyetlen egy japán horror amerikai remake-je sem lett jobb az elõdjénél...
Az életban csak 2 dolog biztos: A HALÁL és az ÉDESANYUKÁD ;)
Nekem eddig még egy japcsi horror-remake sem tetszett.
tetszik... álltalában nem jönnek be az amerikai remake-ek (kivéve tán a Pulse-t), de ez nagyon igéretesnek tünik igy trailer alapján.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.